Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Ha... i z wieści to nabyłam laptoka....

Jest czarny...

Ma błyszcząca (chyba;) ) matrycę.. i jest i% i jest samsungiem...

Cokolwiek kupiłam to nie wiem co to jest;)

Oooo takie coś... http://www.komputronik.pl/product/158592/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Samsung_RC530_S04PL_drukarka_Samsung_SCX_3400.html

No i mam z czapki takie zakupy... wcale a wcale mnie to nie podniecało...

Wolę zakupy w Castoramie...

A chociażby dobrze kupiłam? Bo Asusów godnych uwagi nie było, Samsungi ze wcześniejszych linków przestarzałe i nie ma.. HP ładne, fajnie wykonane i najbardziej mi pasował.. ale... w sumie przestarzały... no to kupiłam cosik.. mam nadzieję, że niezłe i z FM się połączę... ;)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DPSia.. jak 180-200km to blisko to jest OK.. al dojechać sie da.. z Łodzi skrzynie biegów ściagałam.. znaczy sama po nią jechałam...

Ambercia.. no dla mnie porzeczki nie ważniejsze.. ale..

No właśnie to ale... załatwić szybę, załatwić lekarza, załatwić wynik histopat mężowy (zapominaliśmy o nim od 3 lat) i kupiłam lapka...

Jutro do rodzinki .... babci powiedziałam, że po ogórki jadę...

paliwo mnie więcej kosztuje niż te ogórki... ale babcie do rodzinki zawiozę i spotka się z siostrą... a to wartość bezcenna...

Mam wielki wór ogóreczków i to takich maleńkich .... na pikle jest dosłownie tylko kilka...

I co ja mam zrobić z nich :confused:

Znaczy fajnie, że takie małe ale one nadają się głównie na korniszonki takie maleńkie... a chciałam jeszcze takich większych właśnie na pikle...

A skoro były tylko takie małe to kupiłam takie małe.. za to niepryskane i bez chemii...

No to nic teraz mi nie pozostaje jak zabrać się za ogórki.. obym zdążyła zrobić dzisiaj.. było by super ....

Macie jakieś dobre i sprawdzone przepisy na ogórki?

Takie maleńkie to najlepsze na świecie na korniszony. :yes:

Pyszne są też ogórki w curry - jak ogóreczki naprawdę maleńkie, to można bez obierania przekroić wzdłuż na pół i tak wsadzać do słoików, byłyby znakomite!

DPS-ia a te słodko-kwaśne to rzeczywiście takie łagodne są i nie mają za dużo octu?? bo mój mały terrorysta zażądał żeby Mu zrobić kilka słoiczków ogórków z octem i szukam dobraśnego przepisu żeby za dużo octu nie było

Wusia - no zobacz sama na przepis, tego octu nie jest dużo, ja bardzo je lubie i goście też chwalą.

Powinny dobre być! :D

No wie ktoś, dlaczego jesteśmy wszyscy wakacyjnymi pomagaczami???