Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo ta... tylko ... nooo jeszcze małe tylko...

Na razie czaszka mi dymi... nad kostką...

Gdyby nie Nadulka.. to bym się nie zmusiła dzwonić...

No i zadzwoniłam.. umówiłam pana po moim urlopie... zobaczymy co powie, jak wyceni...

Cokolwiek.. ale już chcę równo....

Chcę chodzić jak cywilizowany człowiek... o obcasach na tych naszych kamcurach to mowy nie ma ( dobrze, że ja śmigam na płaskim) ale wczorajsze wyjście na koturnie też dało mi w kość...

Trza kasę dozbierać.. odłożyć brakującą.. no i zamówić...

Oooot.. i będzie można robić rabatki z przodu i z boku....

Będzie wreszcie skończone...

Amber znowu rację ma... ;)

a wiesz co to znaczy??? Ze sie Moja Droga starzeje i wchodze w moralizatorskie klimaty :bash: Normalnie, teraz to tylko sie wziac i upic a wczesniej wybic wszystkie lustra w domu :bash:

Arni, kosteczka pewnie bardzo Cie ucieszy! Trzymam kciuki za dobre interesy pozwalajace odlozyc kase i za sluszne wybory kostki :rolleyes:

DPSia to też... nawet więcej by się przydało.. ale to po wakacjach...

...będę jeść lody (choć za lodami nie przepadam.. no może z raz zjem;)), czasami gofra, ale też nie przepadam... latte w fajnej knajpce.. to kocham.. no i rybki wędzone.

Mężuś już o mnie zadbał i mam już zamówionego węgorza naszego Bałtyckiego z wędzarni od znajomych, i jak zajadę to mam natychmiast do nich podjechać i sobie wziąć.... tylko tyle, że pogięło ich w tym roku z cenami... jak się nie mylę wspominał o 140zł/kg... Ale Emil kocha węgorze...

A poza tym jakiś piwko, drineczek, nie często bo ja jakoś mało pijąca... i plaaaaaażżżżzaaaaaaaaa...

Nie wiem tylko co na to powie Emil... On z plażowania średnio zachwycony.. Ale ma morze do dyspozycji, basen , kompa i pewnie zabierze pleja..

Oby nie dał mi tak w kość jak w zeszłym roku...

Kończę szykować, Poprałam mężowi, starszakowi... muszę wyprać Inkę... Muszę jeszcze ogarnąć dom i powyrywać chwasty.. Bo zostaje połowa rodzinki w domu, Inka i teściowa przyjeżdża... To i będzie w domku wesoło...

Ambercia - a upiłas Ty się kiedy w życiu?

Bo jeśli nie, to rzeczywiście koniecznie to nadrobić! :rotfl:

pewnie, gdybym miala glowe bardziej wycwiczona to poszlabym w niejedne szalenstwa :lol2: A tak wielkie picie konczy sie tak mniej wiecej w polowie drugiego kieliszka, kiedy to swiat zaczyna wirowac a oczy same ciagna do lozka :sick::lol2: Normalnie do niczego jestem pod tym wzgledem, ale bede praktykowac ;) W tym roku pierwszy raz naleweczke nastawilismy, wiec degustacja tak ok. Sylwestra pokaze na co mnie stac! O! :evil:

Arni, wypocznij, wyspaceruj sie i wyszalej z Mlodym! Ja tez juz na walizkach. Myslelismy, ze bedzie pare dni wolnego a tu zdjecia trzeba w Paryzu robic :wiggle: No ale potem bedzie zwiedzanko i romatyczne chwile! Za tydzien wracamy :-)

Uuuuuffff

Wreszcie wczoraj dojechałam...

Pokonuję tą trasę kilka razy w roku, ale takich korków to jeszcze w życiu nie widziałam...

Jechaliśmy z przerwą na obiad 11 godzin, a zwykle bez obiadu jeździmy 7,5 godziny.. a jakie były masakryczne korki z pomorza na dolny i górny Śląsk...

mniej więcej do Świebodzina i jeszcze kilka mniejszych w innych miejscach....

Kilka korków w Szczecinie albo na trasie do Świnoujścia ominęłam..

Nie powiem.. przyjechałam skonana...

Młody przez dwie i pół godziny poskręcał rower (oczywiście zabrał i aby się zmieścił musiał odkręcić koła sztuk dwa.., zabrał wędki, plejkę, gry, i płetwy.. i inne.. było tego pół samochodu...), zdążył na nim pojeździć.., popływał do nocy w basenie i jeszcze poszedł na ryby... przyszedł już późną wieczorową porą i padł...

Ja też...

Będę cieszyć się każdą chwilką...

Oby tylko słonko wyszło.. bo na razie pada....

:bye: