Arnika 25.07.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Będę musiała pomyśleć, poszukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Jakbym mogła, też bym zatrudniła. Warto i tyle. Amber znowu rację ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Nooo ta... tylko ... nooo jeszcze małe tylko... Na razie czaszka mi dymi... nad kostką...Gdyby nie Nadulka.. to bym się nie zmusiła dzwonić... No i zadzwoniłam.. umówiłam pana po moim urlopie... zobaczymy co powie, jak wyceni... Cokolwiek.. ale już chcę równo.... Chcę chodzić jak cywilizowany człowiek... o obcasach na tych naszych kamcurach to mowy nie ma ( dobrze, że ja śmigam na płaskim) ale wczorajsze wyjście na koturnie też dało mi w kość... Trza kasę dozbierać.. odłożyć brakującą.. no i zamówić... Oooot.. i będzie można robić rabatki z przodu i z boku.... Będzie wreszcie skończone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.07.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Amber znowu rację ma... a wiesz co to znaczy??? Ze sie Moja Droga starzeje i wchodze w moralizatorskie klimaty Normalnie, teraz to tylko sie wziac i upic a wczesniej wybic wszystkie lustra w domu Arni, kosteczka pewnie bardzo Cie ucieszy! Trzymam kciuki za dobre interesy pozwalajace odlozyc kase i za sluszne wybory kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ambercia - a upiłas Ty się kiedy w życiu? Bo jeśli nie, to rzeczywiście koniecznie to nadrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Taaa... chyba jedną albo dwoma lampkami wina No ja się tez chyba starzeje.. skoro pomoc by mi się już przydała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.07.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 odpisałam na pw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Przeczytałam Muszę się rozejrzeć jeszcze z 8cm.... Ale tak naprawdę to już nie mam siły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.07.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 no ja musze,bo to ostatni dzwonek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Ale że co 8 cm - chcesz stracić w talii...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.07.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 DPSia to też... nawet więcej by się przydało.. ale to po wakacjach... ...będę jeść lody (choć za lodami nie przepadam.. no może z raz zjem;)), czasami gofra, ale też nie przepadam... latte w fajnej knajpce.. to kocham.. no i rybki wędzone.Mężuś już o mnie zadbał i mam już zamówionego węgorza naszego Bałtyckiego z wędzarni od znajomych, i jak zajadę to mam natychmiast do nich podjechać i sobie wziąć.... tylko tyle, że pogięło ich w tym roku z cenami... jak się nie mylę wspominał o 140zł/kg... Ale Emil kocha węgorze... A poza tym jakiś piwko, drineczek, nie często bo ja jakoś mało pijąca... i plaaaaaażżżżzaaaaaaaaa... Nie wiem tylko co na to powie Emil... On z plażowania średnio zachwycony.. Ale ma morze do dyspozycji, basen , kompa i pewnie zabierze pleja..Oby nie dał mi tak w kość jak w zeszłym roku... Kończę szykować, Poprałam mężowi, starszakowi... muszę wyprać Inkę... Muszę jeszcze ogarnąć dom i powyrywać chwasty.. Bo zostaje połowa rodzinki w domu, Inka i teściowa przyjeżdża... To i będzie w domku wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.07.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 No to odpoczywajcie spokojnie, oby pogoda sprzyjała i było cudnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.07.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Ambercia - a upiłas Ty się kiedy w życiu? Bo jeśli nie, to rzeczywiście koniecznie to nadrobić! pewnie, gdybym miala glowe bardziej wycwiczona to poszlabym w niejedne szalenstwa A tak wielkie picie konczy sie tak mniej wiecej w polowie drugiego kieliszka, kiedy to swiat zaczyna wirowac a oczy same ciagna do lozka Normalnie do niczego jestem pod tym wzgledem, ale bede praktykowac W tym roku pierwszy raz naleweczke nastawilismy, wiec degustacja tak ok. Sylwestra pokaze na co mnie stac! O! Arni, wypocznij, wyspaceruj sie i wyszalej z Mlodym! Ja tez juz na walizkach. Myslelismy, ze bedzie pare dni wolnego a tu zdjecia trzeba w Paryzu robic No ale potem bedzie zwiedzanko i romatyczne chwile! Za tydzien wracamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.07.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 oooooooooooo Ambercia ale luksius:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Ambercia to miłego szwendania się po knajpkach i wypoczynku po pracy... Mam jeszcze trochę do roboty.. ale to już drobiazgi... no i Inkę wykąpać jeszcze... Może po północy uda mi się położyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 No tak, wielkie picie... Miłego wypoczynku po pracy, Amberciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Arni, Ambercia - wypoczywajcie po ciężkiej pracy ile się da!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.07.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Uuuuuffff Wreszcie wczoraj dojechałam... Pokonuję tą trasę kilka razy w roku, ale takich korków to jeszcze w życiu nie widziałam... Jechaliśmy z przerwą na obiad 11 godzin, a zwykle bez obiadu jeździmy 7,5 godziny.. a jakie były masakryczne korki z pomorza na dolny i górny Śląsk... mniej więcej do Świebodzina i jeszcze kilka mniejszych w innych miejscach.... Kilka korków w Szczecinie albo na trasie do Świnoujścia ominęłam.. Nie powiem.. przyjechałam skonana... Młody przez dwie i pół godziny poskręcał rower (oczywiście zabrał i aby się zmieścił musiał odkręcić koła sztuk dwa.., zabrał wędki, plejkę, gry, i płetwy.. i inne.. było tego pół samochodu...), zdążył na nim pojeździć.., popływał do nocy w basenie i jeszcze poszedł na ryby... przyszedł już późną wieczorową porą i padł... Ja też... Będę cieszyć się każdą chwilką... Oby tylko słonko wyszło.. bo na razie pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.07.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Odpoczywaj, wdychaj jod(23) i ciesz się lenistwem. Uściski dla Młodego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts