Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

I powiem Wam, że na katt poopy było mi się odchudzać... Jakie tu jest obżarstwo... Jakby po plasterku spróbować to będę się toczyć...

Ale postaram nie dać się...

Jadę zaraz po świeżutkiego węgorzyka.. tylko czemu te rybne glizdy są taaakie drogie...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arni, jak Ciebie znam, to się nie dasz tłuszczykowi! :)

Odpoczywaj, korzystaj z pogody, najedz się rybek (świeża rybka ze sprawdzonego źródła to samo zdrowie jest!) i wracaj wypoczęta i pełna sił! :yes:

Pasiu... 92km.. 1,42 min drogi wg mapy google... W sumie kawałek...

Glizdy zjadam... inne też próbujemy.. mniaaaammmm taka świeżutka rybka .. a węgorzyk... mniaaaammmmm....

wpadłam na chwileńkę...

Pogode mamy..

jest cudnie... super, że zabrałam młodemu rower, płetwy i wędki.. ma co robić, gorzej ze mną, bo nie cierpię patrzeć na łowienie, wędkowanie i motanie tych żyłek... mnie do pasji doprowadza to... ale młody zachwycony...

I o to chodzi...

Odpoczynek dla obojga, spokój dla mamy, i zadowolenie dla dziecka....

Miejscowość cudna.. bo i lasek, i i basen i morze...

Młody ma co robić :lol:

A czy oddam się tłuszczykowi... no cóż... czasami człowiekowi rozum odbiera...:sick:

Spadam się opalać i wygrzewać na słonku....

Aaaa i pogoda oprócz jednego dnia (niedzieli) piękna i słoneczna :)

Aaaa, no widzisz, jak on dojrzał od zeszłego roku, jaki teraz mądry i fajny jest?

Brawo dla Mamy i dla Dziecka! :yes:

Odpoczywajcie, super, że na wspaniałą pogodę trafiliście, nie wracajcie za szybko, żebyście świeżego powietrza i relaksu nałapali! :D

• 2 weeks później...

Witam :lol:

Emil był super, oprócz tego, e biegałam za haczykami, żyłkami, robakami i pozwoleniami na łowienia ryb, no ale to jego hobby..., i to że na plażę zeszłam 3 razy i to wcale nie leżakować bo leżakowanie dla mnie to nie usiąść na 10-15 minut max.. to było super.

Jedzenie ... noooo... ekstra, ale nic nie dietetyczne, pokoje bardzo fajne i wygodne, pomimo, że mieliśmy 2 wersalki, a nie hotelowe łóżka jak w zeszłym roku to też dlatego przez dzień było sporo miejsca i był porządek...

Nooo i basenik... dla naszych chłopaków to jest ekstra... kąpiel w basenie od śniadania do... 22-22.30 codziennie.

Emil zabrał swojego BMX z pegami do skakania więc na nim jeździł po całych dniach, nawet ze schodów skakał i na stołówkę jeździł na rowerze....

Jak dobrze, że zabrałam mu te wędki i rower...

Nie macie pojęcia jak ja byłam załadowana... ile miałam maneli...

Dobrze, że jechaliśmy we dwoje... resztę samochodu zrobiłam jako przestrzeń bagażową, i to wcale niedużą jak na rower i kilka toreb i maneli... Kto wie czym jeżdżę to wie, że mam małe autko...

Bożesz... miałam spokój cały urlop...

Odpoczęłam...

Nawet by się jeszcze przydało...

Tak było super :)

Mój mąż zjechał teraz o 6.00 czyli 12 godzin po mnie :)

Jesteśmy już cali i wszyscy w domu:)

Nooo oprócz Emila... bo on wybył do babci...;)

No to do następnego roku :)

I melduję, że teraz piorę...

Zaraz budzę starszaka... niech zaciera ślady imprezy urodzinowej...

Znaczy dom stoi i ma się dobrze, ale ... ścierka, woda i płyn w rękę i będzie git;)

Czyli dziś odgruzowanie domu..;)

Tarcia... to na kiedy mam ścielić łóżko?