Arnika 29.07.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 I powiem Wam, że na katt poopy było mi się odchudzać... Jakie tu jest obżarstwo... Jakby po plasterku spróbować to będę się toczyć...Ale postaram nie dać się... Jadę zaraz po świeżutkiego węgorzyka.. tylko czemu te rybne glizdy są taaakie drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Arni, jak Ciebie znam, to się nie dasz tłuszczykowi! Odpoczywaj, korzystaj z pogody, najedz się rybek (świeża rybka ze sprawdzonego źródła to samo zdrowie jest!) i wracaj wypoczęta i pełna sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.07.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.07.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 oooooooooo ile ja lat wędzonej glizdy nie jadłam:( aż wstyd się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.07.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wiolka, życzę Wam dużo ładnej pogody i udanego wypoczynku ..a już jestem po (wczoraj wróciliśmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Matko .... zaśliniłam się ... kocham te wędzone glizdy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.07.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wioluś to jak daleko jesteś od mojego miejsca zsyłki;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.08.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Pasiu... 92km.. 1,42 min drogi wg mapy google... W sumie kawałek... Glizdy zjadam... inne też próbujemy.. mniaaaammmm taka świeżutka rybka .. a węgorzyk... mniaaaammmmm.... wpadłam na chwileńkę... Pogode mamy.. jest cudnie... super, że zabrałam młodemu rower, płetwy i wędki.. ma co robić, gorzej ze mną, bo nie cierpię patrzeć na łowienie, wędkowanie i motanie tych żyłek... mnie do pasji doprowadza to... ale młody zachwycony... I o to chodzi... Odpoczynek dla obojga, spokój dla mamy, i zadowolenie dla dziecka.... Miejscowość cudna.. bo i lasek, i i basen i morze... Młody ma co robić A czy oddam się tłuszczykowi... no cóż... czasami człowiekowi rozum odbiera... Spadam się opalać i wygrzewać na słonku.... Aaaa i pogoda oprócz jednego dnia (niedzieli) piękna i słoneczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Aaaa, no widzisz, jak on dojrzał od zeszłego roku, jaki teraz mądry i fajny jest? Brawo dla Mamy i dla Dziecka! Odpoczywajcie, super, że na wspaniałą pogodę trafiliście, nie wracajcie za szybko, żebyście świeżego powietrza i relaksu nałapali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.08.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Już jestem Droga OK... Dlaczego to co dobre szybko się kończy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.08.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Czeeeść! Widać po wpisie, że dobrze było, odpoczęłaś, Emil nie dał Ci popalić, raczej na odwrót - i to jest fantastyczne, prawda? Witaj w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam Emil był super, oprócz tego, e biegałam za haczykami, żyłkami, robakami i pozwoleniami na łowienia ryb, no ale to jego hobby..., i to że na plażę zeszłam 3 razy i to wcale nie leżakować bo leżakowanie dla mnie to nie usiąść na 10-15 minut max.. to było super. Jedzenie ... noooo... ekstra, ale nic nie dietetyczne, pokoje bardzo fajne i wygodne, pomimo, że mieliśmy 2 wersalki, a nie hotelowe łóżka jak w zeszłym roku to też dlatego przez dzień było sporo miejsca i był porządek... Nooo i basenik... dla naszych chłopaków to jest ekstra... kąpiel w basenie od śniadania do... 22-22.30 codziennie. Emil zabrał swojego BMX z pegami do skakania więc na nim jeździł po całych dniach, nawet ze schodów skakał i na stołówkę jeździł na rowerze.... Jak dobrze, że zabrałam mu te wędki i rower... Nie macie pojęcia jak ja byłam załadowana... ile miałam maneli... Dobrze, że jechaliśmy we dwoje... resztę samochodu zrobiłam jako przestrzeń bagażową, i to wcale niedużą jak na rower i kilka toreb i maneli... Kto wie czym jeżdżę to wie, że mam małe autko... Bożesz... miałam spokój cały urlop... Odpoczęłam... Nawet by się jeszcze przydało... Tak było super Mój mąż zjechał teraz o 6.00 czyli 12 godzin po mnie Jesteśmy już cali i wszyscy w domu:) Nooo oprócz Emila... bo on wybył do babci... No to do następnego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 I melduję, że teraz piorę... Zaraz budzę starszaka... niech zaciera ślady imprezy urodzinowej... Znaczy dom stoi i ma się dobrze, ale ... ścierka, woda i płyn w rękę i będzie git;) Czyli dziś odgruzowanie domu.. Tarcia... to na kiedy mam ścielić łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.08.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Hej Arnika,cieszę się bardzo że odpoczęliście z Emilem.U mnie od środy kładła sie kostka,przed domem wygląda jak po wojnie,ale to nic dam rade nowe nasadzenia i będzie super ,czysto i prosto jak ja juz na to czekałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Nadulka a masz już fotki u siebie?Nie masz pojęcia jak ja na kostkę czekam...Od poniedziałku jeżdżę za kostkąMasz 6 czy 8? i jaką kupiłaś po ile i gdzie? Obstawiam z ósemką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Nadulka ... tylko zgubił mi się Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 12.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 To ja sie przyszłam przywitać bo czytam od dawna . Cieszę się, że wypoczęłaś i cała wróciłaś do domku Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 O witam To zapraszam na dłuższe pogawędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 U nas przed domem to jeszcze dłuuugo kostki nie będzie... Ale to nic, będą za to inne rzeczy. A Twoja kostka będzie jaka - szara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts