Arnika 14.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Eee .. jak co to do mnie wpadnij... Ja mam co robić... I za nic na świecie tego co mam nie ogarnę, na jedne ręce to o wiele za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 eeeeeeeeee sama pomocy potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.08.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 no mnie małż zamiast kupić lajtowego lecha shandy to mi kupił dużego zwykłego lecha i teraz się męczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Mówisz. , że masz zimnego Lecha.... A on nie na Wawelu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 TARcia.. ja nie dam rady za nic mieć błysku.. za nic...Właśnie mam dwójkę dzieciaków na noc.. znaczy Emil z kolegą i robią sobie na środeczku mojego cudnego perzowo-chwastowego trawniczka biwak... Namiot rozłożyli... Piprają się w kuchni.. będzie co sprzątać... o nocy w namiocie nie wspomnę.. już się boję.. znaczy nie namiotu tylko temperatury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 zimny nieeeeeeeeeeee raczej temperatura pokojowa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 No i miałam pobudkę po 7.00... dzieci wstały , otworzyć im drzwi... śniadanie picie itd.. ale Emil wymyślił, że jest w szkole przetrwania i będą na ognisku kiełbaski piekli.. no i piekli... A ja od rana walczę z chwastami...Mam już dość...Jest ich od groma i ciut ciut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 15.08.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Arnika dzielna kobieto dasz radę. Bardzo Cię podziwiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 To żeś mnie w capa zrobiła z tym telefonem, cholero! Teraz pozostake mi "coś zrobić", żeby grzyby były... Tylko CO ja mam zrobić...? Mimo wszystko, mam nadzieję, że się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Daila dzięki Nie mam pojęcia czy masz gdzieś swój dziennik i komenty., czy budujesz/remontujesz.. zapodaj linka jak masz DPSia zasadzić, zasadzić pozostaje 3 taczki chwastów wywiezione.. padam na pysk... Kiedy ja to obrobię.. no kiedy.... A Cesarzowej wizyta się zbliża... Nie mam siły już plewić.. Qr..wa... czy to zielone musi tak rosnąć... nosz kto mi powie czy musi... Emil ma zabawę z kolega.. cały czas zmotoryzowany na rowerze, jakieś ognisko.. z patykami latają... a to kiełbaski a to tamto... No i zapowiadają, że znowu będą w namiocie spać... Ale im się biwak udał.. jacy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 15.08.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nie mam dziennika i komentów i jak na razie się na to nie zanosi. Tak buduję, ale zanim wykończę to chyba samą siebie. Mamy coś wspólnego bo ja też mam parterówkę tylko mniejszą niestety (stety) i też bez kredytu i trochę to potrwa, ale mi się nie śpieszy bo mieszkam w domku.Zazdroszczę spotkanka z Dziewczynami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.08.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Babeczki ale skrzykujemy się na jakaś wspólna imprezkę czy toura robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Daila.. jak jesteś gdzieś niedaleko to wpadnij.. komenty załóż.. zawsze coś podpowiemy doradzimy i będziesz mniej wykończona:) No i gdzie mamy z Tobą gadać.. jak i gdzie podejrzeć ??? No jak, ja się pytam? Markotka to może do nas się zjedziecie.. O Tura TARcie nie podejrzewam.. oby dojechała w takim stanie z północy na południe i rozmawiać tylko mogła. Pamiętaj, że jest po wypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) No i wszystko na ten temat Ognicho to ja za płotem robię, bo u siebie się nie dorobiłam miejsca;) Ale jak co to jest.. Duszonki mogą być jak najbardziej... Kto jest chętny? I który dzień? Bo w sobotę wszyscy wybywamy na żaglówki więc nas nie będzie znaczy TARciów i nas... Bo jadą z nami... Znaczy piątek zostaje... Dziobałam do tej pory w ogródku z maleńką przerwą na pana brukowego... Też sobie na ręce przy kciuku zrobiłam kuku i nic w rękę wziąć nie mogę... Już mam dość plewienia... Końca nie widać... Był pan brukowy.. Różnica jednego od drugiego jest masakryczna.. znaczy cenowa... Pan też kompetentny.. tylko termin na październik.. ale skoro tyle chodziłam po kamieniach to i jeszcze trochę pochodzę... Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 15.08.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Arni no ja mam do Was kawałek, ale chyba też tak nie wypada bo co ja Wam będę tak z buciorami wchodzić jak Wy mnie jeszcze nie znacie, a ja Was już bardzo dobrze . Kiedyś może będzie okazja. A gadać to ja mogę np. u Ciebie jeśli pozwolisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nooo właśnie.. kawałek to jest pojęcie względne... bo kawałek i to całkiem spory ma TAR do mnie, ale WU już blisko czy Markoto, a nie wspomnę o Malce... Zakładaj komenty i już.. a gadać zawsze możesz Ze mnie jest niezła gaduła tylko cobyśmy się do głosu mogły dopuścić... TARcia a co Ty tam pakowałaś? Co chcesz zobaczyć/zwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts