Arnika 21.08.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Aaa DPSia.. pocięłam te badyle, ale tak mnie zżerały meszki i komary, a ja bez muggi to i uciekłam, pozostawiając pocięte na ścieżkach , trawniku... Jutro wypsikam się i pójdę dalej.. noo chyba, żeby nie, bo będzie może za gorąco...U nas jak w piekarniku...Czy ja coś nagrzeszyłam i na 3 zdrowaśki mnie do pieca włożyli czy coś.... ? Na tarsie nie siedzę, bo nie mogę wytrzymać....Jak ekipa kostkowa wejdzie to coraz bardziej jestem przekonana o wykostkowaniu przodu, przynajmniej będę miała cień przed domem cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Tusia... cieszę się jak diabli z tej 11 :wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 EEEEMIIIIIIIIL!!!!!!!!!!!!!!! POWIEDZ MAMIE, ŻEBY BASEN KUPIŁAAAAAAAA!!!!!!!!!! Będzie Ci łatwiej w ogródku robić, ochładzasz się 10 minut i najbliższą godzinę w mokrym kostiumie w miarę normalnie funkcjonujesz. Inaczej się nie da, no po prostu nie da się nic zrobić w ogrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 DPSia chyba baaardzo mnie nie lubisz... że podpuszczasz Emila o basen.... Wiesz.... miałam ostatnio niewielką akcję.. pt. mamooooooo KUP MI TERAZ I NATYCHMIAST BASEN.... Wierz mi... nie ma mocnych go uspokoić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 TARcie były świadkiem...I powiem tylko, że on był w tym dniu niesamowicie spokojny... super chłopak...Tylko przejechał się po ulicy i zobaczył u sąsiadów baseny... ...... nic więcej nie powiem.... Napisze, tylko, że podczas wizyty TAR był cudnym chłopcem... oj do rany przyłóż... czasem popyskował.. ale cudny...I bardzo ładnie ich przyjął... A teraz dopytuje się kiedy Przyjedziecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Arni - dziecko Twoje rację ma w temacie basenu, KUP, gorąco polecam i zachęcam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Martusia super że masz tą szkołę którą chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.08.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 No ja tez sie ciesze jutro idziemy na spotkanie z dyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To już zaczynają się zebrania:o???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Wiesz... miałam się pytać jak byłaś u nas co ze szkołą... ale wypadło mi z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 jak była u Was to jeszcze nie wiedziała:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.08.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 EEEEMIIIIIIIIL!!!!!!!!!!!!!!! POWIEDZ MAMIE, ŻEBY BASEN KUPIŁAAAAAAAA!!!!!!!!!! ciotka Depesia dorzuci połowę Będzie Ci łatwiej w ogródku robić, ochładzasz się 10 minut i najbliższą godzinę w mokrym kostiumie w miarę normalnie funkcjonujesz. Inaczej się nie da, no po prostu nie da się nic zrobić w ogrodzie! tam się nie da .... robi się się tyle i ile normalnie przerwa wynosi i wypija się więcej piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Wiesz... miałam się pytać jak byłaś u nas co ze szkołą... ale wypadło mi z głowy... jak była u Was to jeszcze nie wiedziała:lol: dokladnie Przecież napisałam, że miałam się zapytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Sprawa basenu jest zamknięta przynajmniej przeze mnie na ten rok, o ile i na drugi też....Już by był...Ale....No właśnie jest za dużo ale....I chemia, i filtry i inne dynksy muszą być, i czyścić trzeba... czyli jest to kolejna rzecz do sprzątania przeze mnie dołożona więcej...Ja po prostu już nie dam rady.. za nic...Nie chcę basenu dmuchanego, postawionego w ogródku.. nie i już...Jak basen to wkopany... z filtrami itd... a na to jeszcze mnie dzisiaj nie stać... Młody jakby co to jezioro ma... Tylko kawałek tam jest... ale jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dziewczyny i Chłopcy.. Nasza forumowa koleżanka, Emiranda prosi o głos w konkursie... Wystarczy kliknąć w link http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.mgprojekt.com.pl%2Fgaleria-konkursowa%3Fpn%3D4 Konkurs jest ogłoszony przez MG Projekt, w którym kupowaliśmy projekt domu Słodki na najładniejsze zdjęcie domu. Musisz kliknąć w link i tam zobaczysz miniarurkę domu Słodki trzeba kliknąć w pięść do góry !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ooo, na taki "prawdziwy" to nas chyba nie będzie never stać, ten "dmuchany" musi starczyć. Ale zdaje egzamin, naprawdę! Jak już nie będziesz dawałą rady się opierać, to wymięknij i kup dmuchany, raz się żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 z nas to jednak wredna banda jest jak nic popieramy swoich:rotfl: no i kto ma z nami szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts