Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Aaa DPSia.. pocięłam te badyle, ale tak mnie zżerały meszki i komary, a ja bez muggi to i uciekłam, pozostawiając pocięte na ścieżkach , trawniku...

Jutro wypsikam się i pójdę dalej.. noo chyba, żeby nie, bo będzie może za gorąco...

U nas jak w piekarniku...

Czy ja coś nagrzeszyłam i na 3 zdrowaśki mnie do pieca włożyli czy coś.... ? Na tarsie nie siedzę, bo nie mogę wytrzymać....

Jak ekipa kostkowa wejdzie to coraz bardziej jestem przekonana o wykostkowaniu przodu, przynajmniej będę miała cień przed domem cały dzień...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

EEEEMIIIIIIIIL!!!!!!!!!!!!!!!

POWIEDZ MAMIE, ŻEBY BASEN KUPIŁAAAAAAAA!!!!!!!!!! :p :lol2:

Będzie Ci łatwiej w ogródku robić, ochładzasz się 10 minut i najbliższą godzinę w mokrym kostiumie w miarę normalnie funkcjonujesz. :cool:

Inaczej się nie da, no po prostu nie da się nic zrobić w ogrodzie!

TARcie były świadkiem...

I powiem tylko, że on był w tym dniu niesamowicie spokojny... super chłopak...

Tylko przejechał się po ulicy i zobaczył u sąsiadów baseny...

...... nic więcej nie powiem....

Napisze, tylko, że podczas wizyty TAR był cudnym chłopcem... oj do rany przyłóż... czasem popyskował.. ale cudny...

I bardzo ładnie ich przyjął...

A teraz dopytuje się kiedy Przyjedziecie...

EEEEMIIIIIIIIL!!!!!!!!!!!!!!!

POWIEDZ MAMIE, ŻEBY BASEN KUPIŁAAAAAAAA!!!!!!!!!! :p :lol2:

ciotka Depesia dorzuci połowę

Będzie Ci łatwiej w ogródku robić, ochładzasz się 10 minut i najbliższą godzinę w mokrym kostiumie w miarę normalnie funkcjonujesz. :cool:

Inaczej się nie da, no po prostu nie da się nic zrobić w ogrodzie!

tam się nie da .... robi się się tyle i ile normalnie przerwa wynosi i wypija się więcej piwa :lol2:

Sprawa basenu jest zamknięta przynajmniej przeze mnie na ten rok, o ile i na drugi też....

Już by był...

Ale....

No właśnie jest za dużo ale....

I chemia, i filtry i inne dynksy muszą być, i czyścić trzeba... czyli jest to kolejna rzecz do sprzątania przeze mnie dołożona więcej...

Ja po prostu już nie dam rady.. za nic...

Nie chcę basenu dmuchanego, postawionego w ogródku.. nie i już...

Jak basen to wkopany... z filtrami itd... a na to jeszcze mnie dzisiaj nie stać...

Młody jakby co to jezioro ma...

Tylko kawałek tam jest... ale jest...

Dziewczyny i Chłopcy..

Nasza forumowa koleżanka, Emiranda prosi o głos w konkursie...

Wystarczy kliknąć w link http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.mgprojekt.com.pl%2Fgaleria-konkursowa%3Fpn%3D4

Konkurs jest ogłoszony przez MG Projekt, w którym kupowaliśmy projekt domu Słodki na najładniejsze zdjęcie domu. Musisz kliknąć w link i tam zobaczysz miniarurkę domu Słodki trzeba kliknąć w pięść do góry !!!!

Ooo, na taki "prawdziwy" to nas chyba nie będzie never stać, ten "dmuchany" musi starczyć.

Ale zdaje egzamin, naprawdę!

Jak już nie będziesz dawałą rady się opierać, to wymięknij i kup dmuchany, raz się żyje! :lol2: