Arnika 22.08.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dziewczyny i Chłopcy.. Nasza forumowa koleżanka, Emiranda prosi o głos w konkursie... Wystarczy kliknąć w link http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.mgprojekt.com.pl%2Fgaleria-konkursowa%3Fpn%3D4 Konkurs jest ogłoszony przez MG Projekt, w którym kupowaliśmy projekt domu Słodki na najładniejsze zdjęcie domu. Musisz kliknąć w link i tam zobaczysz miniarurkę domu Słodki trzeba kliknąć w pięść do góry !!!! Kliknąć można raz dziennie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Jestem padnięta....Calutki dzień w biegu... Po południu dowiedziałam się od zapłakanej Babci, że jej siostra nie żyje.... Pamiętacie jak zabrałam babcie pod pretekstem zakupu świeżych ogórków....?Tak naprawdę to był pretekst... babcie zawiozłam do Ciotki, bo słyszałam, że nie jest z nią najlepiej... I dziś stwierdziłam, że to była bardzo słuszna decyzja....Oczywiście.. musiałam logistycznie ogarnąć wszystkich.. dziadków i mnie oraz z wujkiem pouzgadniać co łatwe nie było...Jechać na dwa małe samochody??? , a może na jeden duży?...Ale duży jest niewygodny do wsiadania... jest nie taki...Nosz... Wyprowadziła mnie babcia z lekkiej równowagi, a mojego wujka baaardzo wyprowadziła... Musiałam pojechać poustawiać babcie... No bo to to.. a to tamto... Wiązanki pozamawiałam, wszystko załatwione... Oczywiście obstawiam, że będzie nie taka, nie będzie wystarczająco duża... Ja to krochmalę...Ja na swój pogrzeb zaznaczam już publicznie... - żadnych wiechci.. jedna róża, albo świeczka i dość.... Nie chciałabym na mojej mogile śmietnika robić... Powiedziałam to Babci i Dziadkowi... Oni oczy.. co ja też mówię.. A wiadomo co komu po drodze.... Muszę to chyba szerzej powiedzieć... Z młodym albo zostanie mąż, albo sąsiadka... znaczy będzie dopilnowany... Zabierać go nie chcę, bo to daleko, i dość późno wrócimy... No i Inka... Kuźwa... chyba wypiję półtorej/dwa piwa, będę znieczulona i pójdę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 ano Wiolcia taki smutny los:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.08.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Najpierw było pszeniczne , teraz został carlsberg.. a nie wiem na czym skończę...Najgorsze, ze ja miewam fazę po jednym.. a tu drugie kończę i nic... znaczy dalej jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.08.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Waśnie starszak to samo stwierdził.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 ....mojito lepsze.....Idę po mięte do ogródka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.08.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Goniłam go spać... ale ze świeczką gania po domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Twardziel jesteś, posiedzisz, pomyślisz, westchniesz i... dasz radę. :hug: Współczuję - śmierć w rodzinie to zawsze trudny moment. Trzymaj się, Kochana, za czas jakiś będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.08.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 DPSia... najgorsze, że ja zawsze muszę być twardzielem...Jadę sama.. zabieram dziadków... Czyli Babcia chowa swoją siostrę... Będę musiała ją mieć na oku, krzyknąć, poustawiać do pionu, nie mogę pokazać swoich emocji.. bo jak babcia mi się porozkleja.. to jeszcze bede musiała z nią po lekarzach jeździć... A kto mnie będzie wspierał?? No kto???Wiązankę .. tfuuuu wielki wiecheć kazała sobie zamówić... Więc będę miała swoje kwiaty, babciny wieniec, znicze i jeszcze dziadków pod rękę.... No i w dwie strony spory kawał drogi za kierownicą.. No nic to.. dam radę... muszę... nie mam innego wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 DPSia... najgorsze, że ja zawsze muszę być twardzielem... Jadę sama.. zabieram dziadków... Czyli Babcia chowa swoją siostrę... Będę musiała ją mieć na oku, krzyknąć, poustawiać do pionu, nie mogę pokazać swoich emocji.. bo jak babcia mi się porozkleja.. to jeszcze bede musiała z nią po lekarzach jeździć... A kto mnie będzie wspierał?? No kto??? Nawet nie wiesz, jak bardzo Cię rozumiem. Tez jestem rodzinnym twardzielem. I też czasem sobie myślę: a kto będzie wspierał MNIE??? Odpowiada mi tylko echo i wyczekujący wzrok rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Już jestem...Wśród żywych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.08.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Fajnie, że wróciłaś, przykro mi z powodu śmierci babci ciotecznej, czy jak to tam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Nooo cóż... życie... teraz to niestety częściej przyjdzie nam jeździć z ostatnią posługą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Emi... dobrze, że zajrzałaś.. idę kliknąć jeszcze raz.. zobaczymy czy da sie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.08.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dało się... Wracając zatrzymałam się na jakiejś wsi , gdzie pani sprzedaje płody rolne... Ogórki 1,3/kg Ziemniaki 6zł/15kg cukinia 2zł/kg brzoskwinia nasza polska... 4zł/kg.. ale jaka duża i jaka dobra... Pomidory jak prawdziwe pomidory... Swojskie jajka... wykupiłam wszystkie... mąż mówi, że trzeba tam zacząć jeździć, bo to co jedliśmy ma smak.. a te na targu .. to trawa... Mrauuuuu jutro będzie jajecznica na śniadanko z prawdziwych wiejskich jajeczek... mmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts