Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak dla mnie rewelacja

http://www.vegabrukarstwo.pl/img_galeria/zdjecie.php?nazwa=kostka_serii_antico_romano_w_kolorach_br__zowo_porfirowym__torfowy_br__z__piaskowo_be__owym__libet___aplikacje_z_p__yty_bradstone_wapienny__semmelrock__17505.jpg

To by pasowało to Twojego dachu, brązowości i... jest falujące

Pestka... ale u mnie za googlach czy zoomi jest jeszcze pusta działka...

No tak, mają straszne opóźnienia. Moja okolica też z marca 2009, ale dom już stał i początek ogrodu widać też.

U mnie jest mapa z początku maja 2009..

Widać tylko przygotowany garaż blaszany do budowy...

Emi.. ja wiem jaką chcę mieć kostkę... dokładnie wiem czego chcę.. albo czekolada, albo złota jesień Akropol. Koniec.. to jest postanowione...

Tylko nie mam pojęcia jak ją wykonać.. znaczy pomysł mam na.. koło w środku i na kostkę prawie na całym przodzie... włącznie tu przy wejściu po lewej stronie, bo mam tam zamiar postawić stoliczek i dwa foteliki czy krzesła..

Wpadłam na jakież 2,5 godziny na warzywniak i bok od kotłowni strony.. dwie czubate taczki chwastów wyrwałam..

Jestem poparzona pokrzywami, i pokąsana przez wampiry...

Nie dałam rady więcej plewić. jak dla mnie za gorąco...

Bardzo coś mi dzisiaj słabo...

Tu jest cały dzień cień, śnieg z 3 połaci dachu spada... więc będie problem rozwiązany, ale z pomocą Dziewczyn, i Ali zrobiłam z cieniolubnych roślin rabatkę...

To nic, że je teraz przeniosę... to nic...

Za to usiądę w cieniu z kawą od frontu.. :lol:

W, że u mnie żywego ducha nie ma, przez cały dzień, "obce" pokazują się b. rzadko to i mogę mieć i stoliczek od frontu...

Zobaczymy co to nam jeszcze z tego wyjdzie...

taką:rotfl:

http://www.vegabrukarstwo.pl/img_galeria/zdjecie.php?nazwa=kostka_serii_antico_romano_w_kolorach_br__zowo_porfirowym__torfowy_br__z__piaskowo_be__owym__libet___aplikacje_z_p__yty_bradstone_wapienny__semmelrock__17505.jpg

Fakt, po takiej ścieżce iść po procentach .... uuuuu, mogłoby być trudno ....:)

Arnika, zawsze podobały mi się domy, które miały werandy od frontu.

Ja lubię rano posiedzieć z kawą na schodach wejściowych do domu.

Wejście jest od wschodu, więc słonko świeci prosto w dziób, a dom zasłania od zachodniego wiatru.

No bosko, zwłaszcza że to zawsze wczesny poranek i ja tak w szlafroczku dygam na te schodki.

Często jeszcze zaspana, z przymkniętymi powiekami.

Ciepło, cisza i chwila błogiego spokoju...to tygryski lubią najbardziej :)

TARcia już...

Emi jak masz pod ręką to proszę podeślij :)

Tola... ten kącik to nie do końca tarasowy będzie.. ale kostka brukowa.. za to cień...

No i przed naszym domem prawie nikt nie przejeżdża, nie przechodzi.. rzadko jak już coś... więc nie mam potrzeby izolowania się od ulicy...

Gosia.. czytałam ten wątek.. i powiem szczerze, ze wybierając kostkę... nie szukałam znanej reklamowanej firmy, potentata na rynku, ale dobrą...

Ta co ją wybraliśmy nie jest zła... wygląda dobrze, nam się podoba.. i cena niższa, nie muszę płacić za reklamy i dobre samochody menadżerów...

DPSia.. nie będzie oszklonej werandy.. ale będzie cień...

Jest super, ale jest drogi i Arnika już pisała, że wolałaby tańszy. Tak naprawdę nożna znaleźć tanszą kostkę podobną do Libetu :)

mnie na firmie też specjalnie nie zalezało,ale mało jest grafitowej prostej kostki na rynku,wiec tylko dlatego padło na Libet.

ale co do jakości nie mam zastrzeżeń (no może cena mogłaby być niższa)