Arnika 30.08.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 I nie powiem, że ta właśnie ścieżka mnie najbardziej się podoba,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Może i sfotagrafuje moja kostkę albo Ci projekt przyśle, to może sobie coś wybierzesz:) A jak Ci się podoba kolorowa to bierz w końcu Ty ja będziesz oglądała Aneta S taka ma i bardzo jest zadowolona Ja tez mam zaokraglone ścieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jak dla mnie rewelacja http://www.vegabrukarstwo.pl/img_galeria/zdjecie.php?nazwa=kostka_serii_antico_romano_w_kolorach_br__zowo_porfirowym__torfowy_br__z__piaskowo_be__owym__libet___aplikacje_z_p__yty_bradstone_wapienny__semmelrock__17505.jpg To by pasowało to Twojego dachu, brązowości i... jest falujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Pestka... ale u mnie za googlach czy zoomi jest jeszcze pusta działka... No tak, mają straszne opóźnienia. Moja okolica też z marca 2009, ale dom już stał i początek ogrodu widać też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 U mnie jest mapa z początku maja 2009.. Widać tylko przygotowany garaż blaszany do budowy... Emi.. ja wiem jaką chcę mieć kostkę... dokładnie wiem czego chcę.. albo czekolada, albo złota jesień Akropol. Koniec.. to jest postanowione... Tylko nie mam pojęcia jak ją wykonać.. znaczy pomysł mam na.. koło w środku i na kostkę prawie na całym przodzie... włącznie tu przy wejściu po lewej stronie, bo mam tam zamiar postawić stoliczek i dwa foteliki czy krzesła.. Wpadłam na jakież 2,5 godziny na warzywniak i bok od kotłowni strony.. dwie czubate taczki chwastów wyrwałam.. Jestem poparzona pokrzywami, i pokąsana przez wampiry... Nie dałam rady więcej plewić. jak dla mnie za gorąco... Bardzo coś mi dzisiaj słabo... Tu jest cały dzień cień, śnieg z 3 połaci dachu spada... więc będie problem rozwiązany, ale z pomocą Dziewczyn, i Ali zrobiłam z cieniolubnych roślin rabatkę... To nic, że je teraz przeniosę... to nic... Za to usiądę w cieniu z kawą od frontu.. W, że u mnie żywego ducha nie ma, przez cały dzień, "obce" pokazują się b. rzadko to i mogę mieć i stoliczek od frontu... Zobaczymy co to nam jeszcze z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 taką http://www.vegabrukarstwo.pl/img_galeria/zdjecie.php?nazwa=kostka_serii_antico_romano_w_kolorach_br__zowo_porfirowym__torfowy_br__z__piaskowo_be__owym__libet___aplikacje_z_p__yty_bradstone_wapienny__semmelrock__17505.jpg Fakt, po takiej ścieżce iść po procentach .... uuuuu, mogłoby być trudno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Wiola, więc wlaśnie dlatego chciałam Ci plan rozmieszczenia kostki przed naszym domem, może to będzie dla Ciebie jakaś inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Arnika, zawsze podobały mi się domy, które miały werandy od frontu. Ja lubię rano posiedzieć z kawą na schodach wejściowych do domu. Wejście jest od wschodu, więc słonko świeci prosto w dziób, a dom zasłania od zachodniego wiatru. No bosko, zwłaszcza że to zawsze wczesny poranek i ja tak w szlafroczku dygam na te schodki. Często jeszcze zaspana, z przymkniętymi powiekami. Ciepło, cisza i chwila błogiego spokoju...to tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 TARcia już... Emi jak masz pod ręką to proszę podeślij Tola... ten kącik to nie do końca tarasowy będzie.. ale kostka brukowa.. za to cień... No i przed naszym domem prawie nikt nie przejeżdża, nie przechodzi.. rzadko jak już coś... więc nie mam potrzeby izolowania się od ulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 wiem, wiem, ale tak mi te wielkie ganki frontowe na myśl przyszły. Ty szukasz cienia od frontu, a ja ciągle gonię za słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No bo ja mam taras od południa do zachodu.. nic nie osłonięty... i powiem, że mam dość słońca... potrzebny jest cień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Stoliczek i siedzonko w cieniu - to jest to! Choć i mnie marzy się od lat wielka przeszklona weranda od wschodu, taka zalana światłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 .... wczesny poranek ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dobrze, że z libeta zrezygnowałaś - tu cały wątek o jego wątpliwej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Gosia.. czytałam ten wątek.. i powiem szczerze, ze wybierając kostkę... nie szukałam znanej reklamowanej firmy, potentata na rynku, ale dobrą...Ta co ją wybraliśmy nie jest zła... wygląda dobrze, nam się podoba.. i cena niższa, nie muszę płacić za reklamy i dobre samochody menadżerów... DPSia.. nie będzie oszklonej werandy.. ale będzie cień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ja mam Libet i jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.08.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ja mam Libet i jest super! Jest super, ale jest drogi i Arnika już pisała, że wolałaby tańszy. Tak naprawdę nożna znaleźć tanszą kostkę podobną do Libetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Jest super, ale jest drogi i Arnika już pisała, że wolałaby tańszy. Tak naprawdę nożna znaleźć tanszą kostkę podobną do Libetu mnie na firmie też specjalnie nie zalezało,ale mało jest grafitowej prostej kostki na rynku,wiec tylko dlatego padło na Libet. ale co do jakości nie mam zastrzeżeń (no może cena mogłaby być niższa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts