Arnika 31.08.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Pewnie, że wolałabym Mercedesa.. ale jak nie mam na mercedesa tooo mam inne jeździdło;)To samo jest z kostką... Liderzy mają dobre produkty.., czasami robię tez buble..., ale mniejsze manufaktury też dobre produkty robią.. też muszą starac się... A niestety muszę zaoszczędzić ciut kasy...Różnica pomiędzy Libetem, a KostBetem wyszła u mnie 5-6000 zł.. To jest baaaaardzo dużo dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.08.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Wiolu słyszałaś już to pewno : i tego musimy się trzymać, bo co jest najważniejsze w życiu ??? - Szczęście Człowiek szczęśliwy to nie ten co wszystko ma, ale ten co umie się cieszyć z tego co ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No bo ja mam taras od południa do zachodu.. nic nie osłonięty... i powiem, że mam dość słońca... potrzebny jest cień.... mam tak samo moja propozycja rabaty pod domem przy tarasie jest następująca: od lewej bergeniex3, żurawkix 5, rozplenica japońskax1, pod ścianą misjant chiński 'Flamingo', przed nim kosodrzewinax2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Fajna propozycja, ale nie bardzo lubię miskanty.. czy one się rozrastają? chyba tak. .... dwa, że jesteśmy uczuleni na trawy.. choć wkoło u mnie las i chwasty.. Można by było dać coś innego niż miskanty? Ale się dziś już narobiłam.. no niby nic, a rąk i pleców nie czuję...Ogoliłam trawkę przed siatką i przy rowie, wkurzona zadzwoniłam do UM żeby skosili przy , w i za rowem.. obiecali prace na poniedziałek... Wzięłam środek na dwuliścienne Fernando i żelazo , wypsikałam cały trawnik... Poszedł w ruch też randap przy opaskach, bo chwasty zarastają je... Już nie mam siły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Wiolka, pisałaś,że kupisz trawki i będziesz je rozsadzać, więc ... masz ci los, to rozplenica też odpada miskanty rosną,ale nie tak szybko..to zalezy od odmiany. Pomyślę jeszcze ... zamiast rozplenicy - budleja dawida'blue chip" lub inna niska odmiana zamiast miskantów - może hortensję lime light.., Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A one wszystkie kwitną?? Myślałam o tych małych zielonych i niebieskich, choć jedną rozplenicę bym posadziła.. bardzo mi się podoba... Za płotem pełno mam chwastów i traw.. więc jedna w tę czy tamtą strone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Kombinuję, bo zarosło jak dziki agrest.. poszedł w ruch sekator i wszystko ogoliłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A Ty to ciągle wymyślasz... to co .. ja gorsz mam być niż siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Wiola nie lubi zarośniętych...rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nosz qurna.... ja sadziłam małe te roślinki... a one nie bały siei urosły jak cholera.... No i ja je teraz pociachałam, ale nadal busz.. no to będę przesadzała... Że one tak szybko rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie wszystkie miskanty u nas zakwitają. Rozrasta się rozłogami tylko Miskant cukrowy. Z innych tra ekspansywna jest piękna Imperata Cylindrica Red Baron. Jest w czym wybierać nawet dla alergików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ja właśnie rozsypałam resztę grysu na rabatkę,ale troszkę sipi więc uciekłam do domciu,wcześniej nie miałam kiedy a chciałam to skończyć powiem wam,że byłam dziś z córką na zakupach,zrobiłyśmy sobie taki babski dzień,od poniedziałku zaczyna sie szkoła ( czwarta klasa) a ona już tak ze wszystkiego wyrosła że szok,trzeba było kupić galowe ubranie,buty itp.,ale dzień bardzo udany,najpierw sklepy,później obiadek na mieście:) dzieci tak szybko rosną...a jeszcze nie tak dawno woziłam ją w wózku,a teraz juz taka panna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie wszystkie miskanty u nas zakwitają. Rozrasta się rozłogami tylko Miskant cukrowy. Z innych tra ekspansywna jest piękna Imperata Cylindrica Red Baron. Jest w czym wybierać nawet dla alergików np Gracillimus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts