Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

:lol2:

Pójdę na siłkę od września to wpadnę za jakiś czas.. ;)

Ty wiesz TARcia..., że wczoraj Emil jak jechałam z nim do Auchana pytał się kiedy Ty/Wy do nas, albo my do Was pojedziemy.. nooo bo już długo nie widzieliśmy się... :rotfl:

Nooo łzy mi poleciały i uśmiech od ucha do ucha...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poczekam az plan młodego się unormuje, zaakceptuje zmiany.. i dopiero wtedy...

Ojjj już się boję..

Będzie jazda...

Podzielili klasę na dwie.. Jego najlepszy kolega jest w tej drugiej klasie.. ale ja nie będę chodziła do dyr. .. ona wie co robi..

U niego w klasie będzie.. nie wiem.. 4-5 dzieciaków.. , będzie dziewczynka, która nadaje jak katarynka, a której Emil nie lubi..

Będzie mu brakowało kolegów.. ale nie będzie tych dwóch z którymi toczył boje.. Nie będzie też tego chłopca, przez którego miał indywidualne nauczanie i matkę"cnotliwą" z tego się cieszę...

Jeśli tak to będzie dobry podział.. tylko te zmiany dla Emila..

Mogą być jazdy...

Jak się wszystko ułoży.. do tego terapie, prywatni nauczyciele... , plan poukładany.. to na siłkę :wiggle:

Mnie czasami też...

Wczoraj dzwoniła do mnie jego nauczycielka, ta z którą ma prywatne lekcje.. i pytała o młodego, jak wakacje... , jaki był, czy dał w kość... A ja na to, że był boski.. nooo miał kilka odpałów, ale naprawdę maleńkich...

Był po prostu super, był boski... Takiego go kocham nad życie :)

Była z niego zadowolona..

Pytała kiedy ma urodziny .. bo coś kombinuje...

Mówię później do Emila, że p. Marta dzwoniła.. a on na to... - Zy...wa miała mnie wziąć na rower... i nie zabrała... - no bo były wakacje... - No tak.. w poprzednie mnie zabrała...

To będzie się kobitka tłumaczyła...

Ale widziałam błysk w oku jego i uśmiech na twarzy.. On ją baaardzo lubi, i ona też jego :)