Arnika 31.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Pójdę na siłkę od września to wpadnę za jakiś czas.. Ty wiesz TARcia..., że wczoraj Emil jak jechałam z nim do Auchana pytał się kiedy Ty/Wy do nas, albo my do Was pojedziemy.. nooo bo już długo nie widzieliśmy się... Nooo łzy mi poleciały i uśmiech od ucha do ucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 no co ty Tarcia?zrób wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 wiola, ja też od września wracam na siłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ja tam na orsay nie narzekam, moze dobrze wybieram? Wiolcia jak bede robic to wpadaj mam tyle ciuchow, ktore jeszcze z metkami nieuzywane w szafie leza już cię za to kocham,chodzi mi o ciuchy z metkami:) no i musze pokazać mężowi że nie tylko ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 31.08.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Daila.. ale nie swoje???????????? Bo jak nie to proste.... Swoje miałam 8 lat temu Ja tam patrzę a raczej przykładam uwagę do ubioru swojego rzecz jasna i to wesele to w bliskiej rodzinie. Zreszta każdy podchodzi do tego inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Poczekam az plan młodego się unormuje, zaakceptuje zmiany.. i dopiero wtedy... Ojjj już się boję.. Będzie jazda... Podzielili klasę na dwie.. Jego najlepszy kolega jest w tej drugiej klasie.. ale ja nie będę chodziła do dyr. .. ona wie co robi.. U niego w klasie będzie.. nie wiem.. 4-5 dzieciaków.. , będzie dziewczynka, która nadaje jak katarynka, a której Emil nie lubi.. Będzie mu brakowało kolegów.. ale nie będzie tych dwóch z którymi toczył boje.. Nie będzie też tego chłopca, przez którego miał indywidualne nauczanie i matkę"cnotliwą" z tego się cieszę... Jeśli tak to będzie dobry podział.. tylko te zmiany dla Emila.. Mogą być jazdy... Jak się wszystko ułoży.. do tego terapie, prywatni nauczyciele... , plan poukładany.. to na siłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Daila.. no to jest proste... I nie wierzę, że pójdziesz nieodziana... I tak myślę, że nawet dobrze ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 TARcia to jest proste.. tylko te nędzne 600km... Wiesz.. to nie było pierwsze takie pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ja też już odliczam godziny, kiedy poznam plany lekcji moich rumunów i wtedy będe mogła ułożyć mój plan plus wyjazdy służbowe. U Piotrka z 6 klas zrobiło się 4 . Sporo dzieciaków odpadło,ale resztę musieli gdzieś upchać. U nas też będzie działo się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Mnie czasami też... Wczoraj dzwoniła do mnie jego nauczycielka, ta z którą ma prywatne lekcje.. i pytała o młodego, jak wakacje... , jaki był, czy dał w kość... A ja na to, że był boski.. nooo miał kilka odpałów, ale naprawdę maleńkich... Był po prostu super, był boski... Takiego go kocham nad życie Była z niego zadowolona.. Pytała kiedy ma urodziny .. bo coś kombinuje... Mówię później do Emila, że p. Marta dzwoniła.. a on na to... - Zy...wa miała mnie wziąć na rower... i nie zabrała... - no bo były wakacje... - No tak.. w poprzednie mnie zabrała... To będzie się kobitka tłumaczyła... Ale widziałam błysk w oku jego i uśmiech na twarzy.. On ją baaardzo lubi, i ona też jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Z 6 zrobiło się 4??????????Tzn odpadło czyli co??? zostało tyle na drugi rok powtarzać klasy????? Czy gdzieś indziej poszli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ludzi ubyło,bo część osób nie zdała lub zmieniła szkołę. W tym gimnazjum mają niezły poziom nauczania. Po pierwszym roku była ostra odsiewka najsłabszych. Na szczęście Piotrek do nich nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 u mojej córki też z 3 zrobili 2 klasy,niż demokratyczny...kilku nauczycieli straciło pracę,bo z roku na rok dzieci jest coraz mniej. a mojego syna szkołę zamknęli,tłumaczą to też niżem...tylko kogo stać na dużo dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 31.08.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 dobrze to się okaże cos tam założę by ludzi nie straszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 31.08.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 u mnie też chyba zlikwidują w przyszłym roku za mało dzieci oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ide spać dziewczyny...piwka zrobiły swoje pa pa:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 31.08.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ide spać dziewczyny...piwka zrobiły swoje pa pa:goodnight: dobrej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts