Arnika 18.02.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 tak wentylacja mechaniczna.... Ale na jaki kominek się zdecyduję i jak go postawię to konia z rzędem.....Nie mam pojęcia...A jakie Fi ma być ta rura?I czy metalowa czy coś innego...?Bo jak co to wykłuję dziurę i zaleję betonem.... ale jak nie wiem co i jak to może na razie nie dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 jak masz wentylacje mechaniczną to rura to obligo później nie do dorobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Macie zdjęcia? Jak zrobić i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 zdjęcia poszukam. jakakolwiek rura pcv o fi najlepiej 160mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 160 I z pcv może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 nio Arniko widziałaś u mnie taką pomarańczową rurę w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 160 I z pcv może być? próbowałaś kiedyś zgnieść rurke pcv? jakby co to powodzenia u mnie była jakaś biała. nie chcesz moich wylewkarzy? wszyscy mdleją na widok mojej wylewki z parkieciarzami włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ewuś rozumiem że ze szczęścia nie z rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Arnikuś pogrzebałam i mam takie... niezbyt wyrażne, ale może pomoże oto stan sprzed tynków i wylewek... http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/S31UJLu5UiI/AAAAAAAAC-o/2QdqULbI7Y4/s720/IMG_6352.JPG w rogu jak się przyjrzysz zobaczysz dekielek... to jest własnie czerpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nituś dzięki za zdjęcie... Czyli mam przebić ścianę peszlem Fi 160 jakimkolwiek, i gdziekolwiek, ale przy ziemi i dać kolanko na 90stopni....... a jest to zależne jak ustawię kominek? Ja myślałam, że przebiję ścianę jak już będę miała kominek i będę wiedziała na jakiej wysokości będzie dopływ powietrza, i w jaką stronę go postawię.... Dodam tylko, że jest to trzecie miejsce kominka w naszym domu i już raz majstry wymurowali już, a potem rozbierali i stawiali na nowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 160 I z pcv może być? próbowałaś kiedyś zgnieść rurke pcv? jakby co to powodzenia u mnie była jakaś biała. nie chcesz moich wylewkarzy? wszyscy mdleją na widok mojej wylewki z parkieciarzami włącznie A kto Ci robił wylewki? Jestem już umówiona z wylewkarzami i też ich polecają.... Ale może to ci sami, albo zawsze można zmienić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ewciu a ile sobie liczyli Twoi za wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Chyba jej nie ma , bo nic nie odpisuje.... Może mała zrobiła nalot na kompa Mnie powiedzieli 11zł bez materiału.... I ciekawa jestem , czy to nie ta sama firma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wiecie co.... Już padnięta jestem... Przeziębiona latałam od 7.50 po dworze z maleńką przerwą o 13.00, żeby nakarmić młodego.... Nie macie pojęcia ile nerwów kosztował mnie dzisiejszy dzień.... I jeszcze przez katar i z nerwów nie spałam całą noc I wiedziałam dlaczego mam sie denerwować.... Wkroczyłam e etap, którego nie wiem jak ugryźć.... i jestem zła Tego etapu bardzo się bałam i wiem dlaczego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 tylko spokoj Cie uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dokładnie Arniko weź głęboki wdech i na spokojnie bo jak tak w stresie i w pośpiechu to można głupot narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jutro przychodzi pan pracownik, pan hudraulik, i rozpoczynamy od 6.50 ..... Później przyjedzie Jerzy i powie co i jak, bo temu panu hydraulikowi nie dałabym w ręce mojego buforu...... Nie pochwaliłam się... widziałam kupę żelastwa, z którego powstaje mój bufor ciepła.... Olbrzymie to jest 3 facetów ledwo dało sobie z nim radę na przyczepce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 no to niezła kupeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Arnika jak nie Ty to kto? wyluzuj. Ty sobie spokojnie rób swoje a my Cię będziemy strzec P.S. to raczej ostatni moment kiedy można się decydować na miejsce kominka. i tak w końcu kiedyś ta decyzja musi zapaść rura przy podłodze kolanko i rura w pionie. jak im nie spasuje to sobie podkują i zrobią żeby było dobrze. jedyne na co musisz uważać to żeby kolanko nie wypadło pod nóżką wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wusia rękami nie obejmiesz, a na wysokość tak jakoś ze 2,3m w tym mają iść zasobniki z nierdzewki na wodę użytkową..... z wyjściami na podłogówkę, grzejniki, i CWU, oraz wyjście na solary i zasilanie kominkiem z płaszczem... , oraz dodatkowe ogrzewanie grzałką elektryczną w razie kataklizmu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts