Arnika 31.08.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A U mojego Emila to dzieci jest sporo... i wciąż przybywa... Nawet nowiuteńką super wyposażoną szkołę budują...Będą oddawać ja albo koło świąt BN albo półrocza... Jak dla mnie rewelacja, bo sama zaczęłam za ta szkołą kiedyś biegać.. tylko, że jeszcze dalej będziemy mieli... zamiast w jedną stronę 10km to będzie 20km... Niestety koszty wzrosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Rety, Tar, Ty taaaaa...kie zakupy a ja cała kase jak nie w dom to w ogródek ładuję. Ostatnio pół roku temu wydałam na ciuchy całe 300 – przetrzepałam TK-Maxx. Ale potem poczułam się winna, że to nie na roślinki poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) / Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Właśnie wrócili moi.. 2/4 rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 to ja też zmykam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Jak ja się dzisiaj narobiłam... prawie cały dzień w ogródku... Wypsikałam randapem opaski i chwasty... Potem żelazem całą trawę i fernadem na dwuliścienne... Potem w międzyczasie obiad... Potem wyrwałam kilka chwastów.. zebrała sie czubata taczka... Potem mi się nie chciało już nic... Później wyprałam kilka pralek... Następnie poodkurzałam dom... no i pomyłam podłogi... odgruzowałam kuchnię... od czasu do czasu wpadałam z kawą na FM... A teraz padam... czekając na męża.. bo poszedł jeszcze do drugiej pracy zabierając Emila.. znaczy Emil sam się zabrał... Ciekawe kiedy wrócą... obym jeszcze nie spała..;. Ty popatrz, a nie wyglądałaś na takie zaawansowane ADHD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Nooo nie gadaj...Ja niesamowicie spokojna jestem.. no chyba, że się wkurzę... Wyspinałam się na strych... Policzyłam mniej więcej ile jest potrzebnej wełny... Pije drugą kawę... Pojedziemy do Casto zakupić wełnę.... No i zacznie się zabawa docieplania stropu nad garażem... i wszędzie tam gdzie może są braki... Następnie deskowanie stropu... Gdzieś między to wszystko obiad... Ale powiem, że się wreszcie wyspałam... mąż spał tez.. więc cichutko było... Do 10.00 spałam:yes:Inka też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 ... i kupiłam sobie... widły z fiskarsa do kopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.09.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 ... i kupiłam sobie... widły z fiskarsa do kopania no i wsiąkła z tymi widłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.09.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Arni a cóż ty nimi robić będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 TAR-cia no a do czego są widły:rotfl: tylko skąd Wiola obornik weźmie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Co Wy - widłami najlepiej chwasty rozłogowe podważać i lżej niż łopatą, ja tam bardzo lubię moje widły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.09.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 poczekajmy gospodyni nam pewnie wyjaśni po co widły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 tylko jakoś długo jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 hołubi Fiskarsa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 :rotfl::rotfl: Aż popłakałam się ze śmiechu... Przecież napisałam, że do kopania... Usunęłam wszystkie pomidory i miałam ze 2-3m2,... do przekopania... Przekopałam.. Kopie się świetnie... Polecam.. duuuużo lepiej niż łopatą... I będzie do przekopania taki mały kawałek pod rabatkę.. tam gdzie płytki granitowe i kafle piecowe leżą... Ale tam jest taka glina i szutr, że widły nie chcą tego nawet ruszyć... Będzie potrzebny pan Bogdan, albo glebogryzarka jak skończą kostkę... Właśnie po to je kupiłam, bo jest tam mnóstwo perzu oraz ostu, i będę to świństwo tępić.. choć jeden kawałek będzie bez tego świństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 oj to u mnie nie da rady,glina,kamienie,czasem jak kopie to musze brać pomocnika ...kilof...haha ,musi to komicznie wyglądać ale inaczej nie da rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts