TAR 01.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) stres tez swoje doklada Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Pytałam doktora jakie jest podłoże... Idiopatyczne... "Postęp medycyny, a zwłaszcza jej nauk podstawowych, sprawia że coraz częściej patogeneza dolegliwości dotychczas określanych jako idiopatyczne staje się zrozumiała dla lekarzy i są oni w stanie podać przyczynę wystąpienia choroby, a w związku z tym przepisać odpowiednio skierowane leczenie na usunięcie przyczyny, a nie tylko symptomów. Choroby idiopatyczne zaś leczy się objawowo" Czyli leczymy objawy a nie przyczynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Już uciekasz???? To dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) / Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.09.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 a zdepresjonowalam sie mysleniem o plusze i zimie haha,to pomyśl o słońcu,leżaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Wpadliśmy dziś do pana zamówić węgiel na zimę... Na razie idzie na eksport i go nie ma... będzie za dwa tyg... Emil wypatrzył u niego jabłek.. gałęzie się uginały...Dostał worek.. a teraz uprawiła cepelie.. obierał, do suszarki i suszy.. Chce mieć chrupiące jak czipsy... W sumie bardzo zdrowe czipsy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.09.2012 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Cześć tropicielka . Informuję, że w rewanżu właśnie skończyłem czytać twój dziennik i ...znam teraz każdy kącik w twoim domku oraz wszystkich jego mieszkańców włącznie z futrzatą . Więcej pisał nie będę, bo jutro nie dobudziliby mnie do kolacji Pozdrowionka (myślałem jeszcze o komentach, ale te 640 stron, to chyba jednak sobie chwilowo już odpuszczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Cześć Futrzaku Witaj u mnie Noo no... dziennik to jeszcze.. ale komentarze to by było coś Ja bym się nie pokusiła o czytanie aż tylu stron... Ale znałbyś dokładnie kąciki i futrzanki i młodszych i starszych mieszkańców i kwiatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.09.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Arnika,jak mężuś dziś się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Dziś OK Nawet wszedł na strych i będzie ze starszakiem ocieplał nad garażem... Właśnie zaczęli.... A muszą jeszcze i ocieplić(mam nadzieję, że dzisiaj zaczną i skończą... ) oraz muszą odeskować... Deski suszyły się od zeszłego roku na podjeździe... A podjazd musi być uprzątnięty bo będzie kostka się robiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.09.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 a kiedy kostka będzie robiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Chyba z początkiem października... Chyba.. bo jak będzie miał facet czas końcem września to też bardzo dobrze... Ja czekam..A miał wpaść jeszcze na wycenę jeden facet.. umówił się... (wiele razy dzwoniłam i albo wyłączony tel, albo poza zasięgiem) miał awarię na budowie.. odwołał spotkanie.. miał zjawić się w sobotę.. nie dzwonił, nie zjawił się.. Już go nie chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.09.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 to już pewnie czekacie na kostkę.u mnie jeszcze jeden podjazd do zrobienia( materiał czeka na placu),ale chyba już nie w tym roku,ale nie mam jakoś specjalnie parcia bo to dodatkowy wjazd,najważniejsze jest zrobione i w końcu to normalnie wygląda:) może coś facetowi wypadło,wiesz jak to jest,nie zawsze można wszystko zaplanować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.09.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 (edytowane) / Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Mnie się już chce jak białym ludziom chodzić po kostce a nie po kamcurach.. Niewygodne jak diabi... Czekam na faceta.. bo. jest w miarę tani.. w miarę.. choć i tak nas skrobnie, ale o 5-6000zł taniej niż pierwszy który do nas zawitał... Ten trzeci czasu nie ma.. A brałyście jakieś faktury/rachunki od kostkowych.. chodzi mi o TARcie czy WUsia? A inne...? Nadulka Ty wiem jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Między innymi po to mi były widły.. do kopania.. będzie trzeba robić rabatkę za podjazdem... Jest kawałek do przekopania.. Ale nie będę ruszała do momentu aż kostki nie zrobią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.09.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.09.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Nadulka alez miej parcie, bedziesz miec z banki, raptem to 2-3 dni a i od wiosny tylko ci zostana porzadki i ogrod. a takie przedluzanie tematu to potem tylko frustracja, od wiosny znowu terminow nie bedzie. nam kostke kladli w listopadzie i tez bylo dobrze. TARciu,u mnie kostke kładł mój kuzyn,który mieszka w Niemczech więc jestem zależna od niego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts