Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pytałam doktora jakie jest podłoże...

Idiopatyczne...

"Postęp medycyny, a zwłaszcza jej nauk podstawowych, sprawia że coraz częściej patogeneza dolegliwości dotychczas określanych jako idiopatyczne staje się zrozumiała dla lekarzy i są oni w stanie podać przyczynę wystąpienia choroby, a w związku z tym przepisać odpowiednio skierowane leczenie na usunięcie przyczyny, a nie tylko symptomów. Choroby idiopatyczne zaś leczy się objawowo"

Czyli leczymy objawy a nie przyczynę...

Wpadliśmy dziś do pana zamówić węgiel na zimę...

Na razie idzie na eksport i go nie ma... będzie za dwa tyg...

Emil wypatrzył u niego jabłek.. gałęzie się uginały...

Dostał worek.. a teraz uprawiła cepelie.. obierał, do suszarki i suszy..

Chce mieć chrupiące jak czipsy...

W sumie bardzo zdrowe czipsy...

Cześć tropicielka :).

Informuję, że w rewanżu właśnie skończyłem czytać twój dziennik i ...znam teraz każdy kącik w twoim domku oraz wszystkich jego mieszkańców włącznie z futrzatą ;):p.

Więcej pisał nie będę, bo jutro nie dobudziliby mnie do kolacji :rolleyes:

Pozdrowionka

(myślałem jeszcze o komentach, ale te 640 stron, to chyba jednak sobie chwilowo już odpuszczę:lol2:)

Dziś OK :)

Nawet wszedł na strych i będzie ze starszakiem ocieplał nad garażem...

Właśnie zaczęli....

A muszą jeszcze i ocieplić(mam nadzieję, że dzisiaj zaczną i skończą... ) oraz muszą odeskować...

Deski suszyły się od zeszłego roku na podjeździe...

A podjazd musi być uprzątnięty bo będzie kostka się robiła...

Chyba z początkiem października... Chyba.. bo jak będzie miał facet czas końcem września to też bardzo dobrze...

Ja czekam..

A miał wpaść jeszcze na wycenę jeden facet.. umówił się... (wiele razy dzwoniłam i albo wyłączony tel, albo poza zasięgiem) miał awarię na budowie.. odwołał spotkanie.. miał zjawić się w sobotę.. nie dzwonił, nie zjawił się.. Już go nie chcę...

to już pewnie czekacie na kostkę.

u mnie jeszcze jeden podjazd do zrobienia( materiał czeka na placu),ale chyba już nie w tym roku,ale nie mam jakoś specjalnie parcia bo to dodatkowy wjazd,najważniejsze jest zrobione i w końcu to normalnie wygląda:)

może coś facetowi wypadło,wiesz jak to jest,nie zawsze można wszystko zaplanować...

Mnie się już chce jak białym ludziom chodzić po kostce a nie po kamcurach.. Niewygodne jak diabi...

Czekam na faceta.. bo. jest w miarę tani.. w miarę.. choć i tak nas skrobnie, ale o 5-6000zł taniej niż pierwszy który do nas zawitał...

Ten trzeci czasu nie ma.. :(

A brałyście jakieś faktury/rachunki od kostkowych.. chodzi mi o TARcie czy WUsia? A inne...?

Nadulka Ty wiem jak...

Nadulka alez miej parcie, bedziesz miec z banki, raptem to 2-3 dni a i od wiosny tylko ci zostana porzadki i ogrod. a takie przedluzanie tematu to potem tylko frustracja, od wiosny znowu terminow nie bedzie. nam kostke kladli w listopadzie i tez bylo dobrze.

TARciu,u mnie kostke kładł mój kuzyn,który mieszka w Niemczech więc jestem zależna od niego:)