Arnika 04.09.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Nieźle, choć po szkole miał złość na wszystko... Ale nikt się nie skarżył.. , przynajmniej do mnie jeszcze nie dotarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.09.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Fajnie,wiesz dzieci troszkę rozleniwione po wakacjach,mojemu synowi w ogóle sie nie chce chodzić do szkoły:)córcia raczej chętnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Kurczę, ja to mam fajnie, wyrosłam już ze szkoły moich dzieci! Już dorosłe towarzystwo. Faaaajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.09.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Kurczę, ja to mam fajnie, wyrosłam już ze szkoły moich dzieci! Już dorosłe towarzystwo. Faaaajnie! No niby fajnie. Ale niech są jak najdłużej dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.09.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A u mnie worki 8 zł czarny a żółty 6 zł i mało osób wystawia. A od nowego roku ma byc podobno 10 zł od osoby na m-c doliczane do podatku.Tez bym chciała gaz, ale u nas to nie realne chyba, że własna butla na działce, a to już za duże koszty. Teraz za sam węgiel drzewo i miał wydajemy więcej niż ten gaz by kosztował o komforcie nie wspominając. A palenie w piecu przeważnie należy do mnie bo męża nie ma więcej niż jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Na pewno Kapias??? http://www.pudelko.com.pl/ogrody_japonskie/ogrod_japonski_pisarzowice U nas odbieraja papier, plastiki, szklo i metale za darmo raz w miesiacu. Daja worki, ile sie wystawi tyle sie dostanie z powrotem. Arnika ale czym ja obcinasz??? masz jakas maszynke?? Edytowane 4 Września 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Nie Pudełko, tylko Kapias http://www.kapias.pl/ Tak, mam profesjonalną maszynkę, inne sprzęty też Daila... u nas pali głównie mąż, czasami i ja.. ale od jakiegoś czasu część obowiązków palenia cedujemy na starszaka.. chce mieć ciepło w pokoju, chce ciepła wodę to wiaderko/dwa bez problemu przyniesie, a i jak pali papierosa to i rozpali w piecu... Staram się jak najrzadziej to robić, skoro aż 3 facetów w domu.. Co innego jak ich nie ma w domu.. A gazu to my zawsze chcieliśmy, ale gazownia jakoś się nie kwapiła nam go podciągnąć.. mają przestrzeń 300-400m do pociągnięcia.. trochę dużo jak na 1 dom.. jak na więcej to i zaczynało by im się opłacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A ile bierzesz za obcinanie?? Kurka rurka ale ta herbaciarnia to jest przeciez u Pudelka a nie u Kapiasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ja pisałam Herbaciarnia/kawiarnia.. Byłam, widziałam, nie piłam... bo nie miałam czasu.. i kwiotki i zielone oglądałam a nie kawę... Markotka.. nie wypłaciłabyś się :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.09.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 u mnie worki zabieraja raz w miesiącu,za wywóz juz się nie płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 No to tez pisałam.. że muszę lekcje odrobić z tym gazem.... Ale zapytać sąsiadów zapytałam... Jak będzie nas więcej to w/g mnie lepiej.U nas nie ma i nie będzie więcej działek, więc dla gazowni nie jest to opłacalne, bo teren "nie rozwojowy"... Kurcze.. lecę bo mam za kilka min serwis z turbolotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.09.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Markocia - teraz mi to mowisz o tych rozchodnikach????? jakie chcesz? Jakie ci zbywaja ja mam ten rochodnik okazaly, kamczacki i ktorys z tych bordowych ale nie wiem ktory dzis wrzuce fotke to pewnie rozpoznasz Edytowane 5 Września 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.09.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Markotka.. nie wypłaciłabyś się :rotfl: Hmm to sie zastanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Na moim rozchodniku same bąki siedzą, powąchałam czego tam szukają a tu kwiaty pachnące bardzo intensywnie miodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.09.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 zaden mi nie zbywa ale moge odszczepkowac i zrobic sadzonki. z czerwonych mam clouda walkera, matrone, strawberry plus inne, ktore sa jeszcze tak male, ze szczepki nawet nie da sie zrobic. no i zielonolistne z roznymi kolorami kwiatow. mam na mysli zbywaja jakies odszczepki ja mam ten http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_9607.jpg ktory mi sie juz rozsial jakos w 3 miejscach wszystkie inne przyjme z mila checia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.09.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 u mnie worki zabieraja raz w miesiącu,za wywóz juz się nie płaci. u mnie tak samo, ale żeby tyle za worki płacic U nas taka gmina, że szybciej umrę niż będzie gaz nawet wodociągu nie ma, całe szczęście mamy swoja studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) .. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts