Arnika 07.09.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) TARcia.. ale ja mam pod dostatkiem kołder puchowych.. każdy ma swoją, i chyba dla gości też są... Ale muszę z pawlacza je znieść, wytrzepać, wywietrzyć i ubrać.. zimno mi w nocy.. Dzisiaj nawet zastanawiałam się czy to już nie trzeba by było zacząć grzać.. ale w domu nie jest jeszcze zimno.. Edytowane 7 Września 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.09.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 kichadelko to inaczej kichanie kochana, to przeczyszcza najlepiej :D:D ja sobie lubie pieprzu powachac i wtedy leci jak traba jerychońska:lol2: jejuu ja spie wciaz pod sama poszewka i otwartym oknie tylko Okruniowi troche zimno po obcieciu, wiec przytula sie przez cala noc. jak zrobi sie chlodniej to wyciagne koldry letnie, cala zime pod nimi spalismy. pod zimowkami to chyba bym zwariowala. fakt teraz tez troszke kicham i prycham ale to nie zadna choroba a rzeskosc dnia :D:D nastepnym razem dostaniesz w prezencie pierzyne puchowa No to gorąca dziewczyna jesteś, pod podszewką nigdy nie spałam, z tym ,ze ja raczej nieubrana spię, ale pod kołdra puchowa i jeszcze kocem Do nosa wkładam zawinięty w chusteczkę przetarty czosnek to dopiero kichadełko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Pierzyny ma babcia i teściowa.. chcą mnie obdarować, a ja nie.. bo zleci to pierze w dół i dopiero pod poszewką bym spała... brrrrrr na samą myśl jest mi zimno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.09.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 ja też jestem ciepłolubna,ale jak były upały to spałam pod poszewką,teraz musowo kołderka bo zimnoooo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Taaaaaaaa hartować... Właśnie wyskoczyłam po skarpety, bo mi w nogi zimno jak nie wiem.....Zrobiłam zakupy mięsne, wędlinowe , boczkowe i kiełbasowe na duszonki...,mąż zameldował mi, ze kupił w Bukowinie pyszne suche kabanosy, więc z lodówki światłem po oczach nie będzie biło...W niedzielę przyjdzie teściowa do Emila... jakiegoś torta muszę ukręcić , bo nie zamówiłam... ale mam plan.. pyyyszny wyjdzie...... tak myślę, oby nie zakalec.. Ale biszkopt czasami mi wychodzi... TARcia.. w moim sklepie ( tam gdzie dawniej mieszkałam, nadal tu przyjeżdżam po zakupy) była super wołowinka... po prawie 34zł/kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) Kurka to jak ci biszkopt wychodzi to reszta tez powinna bo to jedno z trudniejszych ciast ten wydaje sie fajny http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-szwarcwaldzki-(black-forest-cake) a tu masz zwykly smietanowy http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-smietankowo---truskawkowy,-najprostszy Edytowane 7 Września 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Mmmmm Ale mi narobiłaś smaka...A wiśnie mam i z nalewki też mam, ale Emilowi to kawałek bez tych wiśni by trzeba było zrobić.. i trochę pokombinowac...Generalnie ja nienawidzę piec, gotować i cokolwiek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Tak... ma 10.. ale babcie w niedzielę, a kolegów w następną sobotę.. teraz to bym nic nie zmajstrowała... źle się czuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Amelka tez ma dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 to trzeba bylo mi kupic i nadac "szybka paczka" :D:D A wiesz , że o tym pomyślałam jak taką cudną pieczeń zobaczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.09.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Oo jacie jakie torty mniam,ja uwielbiam takie torty czy możecie pisać o czymś innym co? tylko smaka robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 O duszonkach??????? Właśnie nabyłam składniki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Markotka.. ale takie ciacho to by było coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dzieki Tarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.09.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 to ja również dołączam sie do życzeń (choc nie wiem dla kogo ) 100 lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts