Arnika 13.09.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Malka zlokalizowałaś naszą neurolożkę? A masz do niej nr tel.. muszę młodego skonsultować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Se jaja robisz chyba w technikum zeszyty ?????? wymiękłam u młodego w szkole nie sprawdzają -tylko prace domowe. Numer jest ten co mamy, tylko Ona prosi by nie dzwonić, a pisać sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No tak.. ale ja nie mam tego nr.. albo mi kosmos porwał, albo mi ktoś go niechcący wykasował..A gdzie teraz przyjmuje? Nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.09.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Arniko łazienka superancka:)!!!Ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 łazienka wygląda supera taaaaaaaaaaaaa a mnie nie donosłaś na pana Mariusza:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Donosiłam mu.. a on powiedział, że Ty tel masz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzięki Bogusiu i dzięki Wusia Nawet nie macie pojęcia jak ja się cieszę... Ona miała już być..... uwaga.. w grudniu 2010roku... !!!! Wusia wiesz coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 toż nie jemu miałaś donosić na mnie ale mnie na niego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Toż nawet Malka wie, i miała odbiór robić mebli, bo miała na kawkę podjechać... Toż pisałam na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 widać nie widziałam tego wpisa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wunia.. a ty chcesz odebrać tą listewkę/ki ode mnie????? Bo jakoś jemu to się pewnie nie bardzo opłaci jechać i chłop czasu widzę nie ma.. ale będzie może w przyszłym tygodniu.. nie wiem pon wt .., nie wiem dokładnie kiedy na pomiarze u mojej sąsiadki to dzwoń, niech ci przywiezie i zostawi u mnie, to sobie odbierzesz... Dogadaj się z nim... Ale to Ty za nim dzwoń, bo same te listewki do Ciebie nie przyjadą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 zadzwonię na bank jutro bo to nie chodzi żeby mi je dał ale żeby mi je zamontował bo to zapłacone było a co ja będę kombinować z docinaniem i montażem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Aaaaaa To sama dzwoń i nękaj go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 no taki mam podły zamiar;) bo jak już będzie to niech przy okazji zrobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Arniko, to Ty masz i taras i meble w łazience :) Bardzo cieszy taki kolejny krok. Mnie też zawsze dobijają wszystkie rupiecie poza szafkami. Teraz to JESTEŚ PANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Amtla dzięki jak nie wiem co Łazienka skończona wreszcie.. Taras jeszcze NIE.. ale to już niedługo... Mam nadzieję... No i podoba mi się ta PANI Nawet nie myślałam, że mi to da tyle radochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 To jeszcze tylko - kostka... - Druga łazienka - deski na strych ( są już, ale nie ma kiedy zrobić... - solary - założyć gaz i zmienić całą instalacje - skończyć kafelkować kotłownie..... - komoda i szafka TV do salonu, oraz żyrandole i kinkiety... Noo i to by było na tyle, abym mogła powiedzieć, że skończyłam budowę.. Ale zanim skończę budowę.. to muszę zacząć remontować... mam już tak brudne ściany , że masakra.. no cóż.. u mnie chłopaki i ich goście fruwają po ścianach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Co się PANI bierze za wyliczanki..toż w kompleksy można by popaść Ale faktycznie dom to wielka skarbonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Amtla... tak.. każda z nas to wie... Dałam sobie czas od 2-5 lat na budowę domu... dopiero mam 3 lata... Czyli do całkowitego danego sobie czasu mam jeszcze 2 lata. to nie jest źle, a czekamy już na pana od kostki za 2-3 tygodnie.. To znów będzie jakiś mały kroczek do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Czesc Arnika, jak tam odchudzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts