Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtla.. u nas się nie wnosi nic a nic..

Jeszcze przed przeprowadzka położone zostały krawężniki, wysypany tłuczeń.. ale ileż to można po kamcurach chodzić... no ile..

przyszedł czas na kosteczkę..

Jaka.. akropol z kst-betu.. czekoladowa.. cokolwiek to znaczy..

W październiku koło połowy powinno być po ptokach.. znaczy zdjęcia będą...

Emi.. cieszę się, że eis podoba :)

Emi.. płytki już leżą jakieś 1,5 roku na palecie... Czekają na montaż... są jasnoszare..

kupiliśmy je bo są płomieniowane to i nie śliskie, a wejście/stopień jedyny który mamy jest z potężnych krawężników granitowych.

DSC09740.JPG

DSC09741.JPG

Z tym, ze mąż nie lubi szarości i jakbym mu podsunęłam szarą kostkę.. to by nie był szczęśliwy.. Nie podoba mu się...

Mnie,.. sama nie wiem...

Chyba wolę brązowa, która będzie pasowała do domu, dachówki itd.....

Emi.. płytki już leżą jakieś 1,5 roku na palecie... Czekają na montaż... są jasnoszare..

kupiliśmy je bo są płomieniowane to i nie śliskie, a wejście/stopień jedyny który mamy jest z potężnych krawężników granitowych.

DSC09740.JPG

DSC09741.JPG

Z tym, ze mąż nie lubi szarości i jakbym mu podsunęłam szarą kostkę.. to by nie był szczęśliwy.. Nie podoba mu się...

Mnie,.. sama nie wiem...

Chyba wolę brązowa, która będzie pasowała do domu, dachówki itd.....

no my mamy dokładnie taki granit płomykowany tylko taki raczej kremowy kupowalismy w Castoramie i też jeszcze nie położony :(

Szary w sumie do wszystkiego pasuje, więc jak położysz brązową kostkę to będzie super :)