Amtla 13.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 To się cieszę razem z Tobą na tą kostkę Na jaki kolorek się zdecydowałaś ? Chociaż najważniejsze, że nie będzie się tak do domu wszystko wnosiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.09.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 dopiero mam 3 lata... Jeju Wiola to Ty jeszcze dziecko jesteś ale bardzo zdolne, tak ładnie umiesz pisac Szafka w łazience super no i funkcjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Jak w sinusoidzie.. schudłam, przytyłam ale nie na tyle od jakiej wagi zaczynałam.. i znowu biorę się za siebie.. ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No ja tez tak troche do przodu troche do tylu... Ale oprocz basenu jeszcze chodze na pilates, ale takie malo intensywne, wiec zanabylam droga kupna DVD z cwiczeniami i za pol roku powinnam byc jak ta instruktorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Amtla.. u nas się nie wnosi nic a nic.. Jeszcze przed przeprowadzka położone zostały krawężniki, wysypany tłuczeń.. ale ileż to można po kamcurach chodzić... no ile.. przyszedł czas na kosteczkę.. Jaka.. akropol z kst-betu.. czekoladowa.. cokolwiek to znaczy.. W październiku koło połowy powinno być po ptokach.. znaczy zdjęcia będą... Emi.. cieszę się, że eis podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.09.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Kostkę super wybrałaś, bardzo mi się podoba, poszłam zobaczyc i rewelka Będzie fajnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ala czasami kołacze mi się ta sama tylko szara... to ze względu na szary granit przy wejściu...Ale kto powiedział, że wszędzie musi być tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.09.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wiola to daj to zdjęcie tego granitu, chociaz ja wolę jednak brązy, my mamy granit żółtawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Emi.. płytki już leżą jakieś 1,5 roku na palecie... Czekają na montaż... są jasnoszare.. kupiliśmy je bo są płomieniowane to i nie śliskie, a wejście/stopień jedyny który mamy jest z potężnych krawężników granitowych. Z tym, ze mąż nie lubi szarości i jakbym mu podsunęłam szarą kostkę.. to by nie był szczęśliwy.. Nie podoba mu się... Mnie,.. sama nie wiem... Chyba wolę brązowa, która będzie pasowała do domu, dachówki itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.09.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Jak w sinusoidzie.. schudłam, przytyłam ale nie na tyle od jakiej wagi zaczynałam.. i znowu biorę się za siebie.. ciąg dalszy... Ojej!!! To nie będzie już duszonek, żeberek w kapuście, muffinek z wiśniami i serniczków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Yetuś.. będą... tylko nie koniecznie ja muszę jeść... Wcześniej też robiłam wszystko dla chłopców, ale nie jadłam.. , dla siebie gotowałam coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.09.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 ...i mogłaś na to patrzeć... jak oni się opychają...? No to z ciebie twardzielka jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 ...i mogłaś na to patrzeć... jak oni się opychają...? No to z ciebie twardzielka jest! Baaa .. nawet sama gotowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.09.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Hejka Łazienka wyszła super tz.mebelki. A wiesz ze w środę jadę do Ikei i pomyślałam zaraz o Tobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 To wpadnij na kawkę Będziesz mogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.09.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Nie kochana jadę z koleżankami,Ikea jest tylko tak po drodze bo jedziemy do kumpeli do Mysłowic:)Ale bardzo dziękuję za zaproszenie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.09.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Emi.. płytki już leżą jakieś 1,5 roku na palecie... Czekają na montaż... są jasnoszare.. kupiliśmy je bo są płomieniowane to i nie śliskie, a wejście/stopień jedyny który mamy jest z potężnych krawężników granitowych. Z tym, ze mąż nie lubi szarości i jakbym mu podsunęłam szarą kostkę.. to by nie był szczęśliwy.. Nie podoba mu się... Mnie,.. sama nie wiem... Chyba wolę brązowa, która będzie pasowała do domu, dachówki itd..... no my mamy dokładnie taki granit płomykowany tylko taki raczej kremowy kupowalismy w Castoramie i też jeszcze nie położony Szary w sumie do wszystkiego pasuje, więc jak położysz brązową kostkę to będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.09.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Cudne mebelki!!!! A ten blat to drewniany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Tak Iwonko.. to drewno egzotyczne merbał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts