Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Takie przekupki to nie tylko na rynku w Krakowie są, w Gdyni spotykałam się w takim towarzystwie, że jedna z uczestniczek spotkania potrafiła zgadać pozostałe 5-6 innych i nie było rady :lol2:, aby jej wejśc w słowo. Dopiero później ustaliłyśmy taka zasade, ze jak juz mamy dość słuchania jednej podnosimy rękę i mówimy teraz mówie ja. I wiesz, ze to skutkowało, takie jedno małe zdanie przerywało choć na chwile potok słów naszej koleżanki :)

I co najciekawsze ona tylko tak w soim towarzystwie miała, natomiast do obcych była bardzo wycofana :)

:rolleyes: Dobre :)

Markotka jak młody ?????? Dalej z zapałem chodzi? daje rade? Jak po zebraniu?

Mlody daje rade, pamieta co ma zrobic, po wywiadowce okazalo sie, ze ma wszystko co przerabiali uzupelnione a inne dzieci byly wzywane do uzupelnienia.

Na razie pani mowi, ze jej trudno cos powiedziec obserwuje go ale pare razy ich zaskoczyl, oczywiscie maz juz nie dopytal czym :D A. na szczescie wszystko notowal w punktach, punktow byla cala strona drobnym druczkiem :)

Nooo tak.. facet na zebraniu.. Ale od razu widać, że techniczny, bo notatki były i to w punktach....

Mój jakby poszedł, to by słowa nie było zapisane i nic, albo niewiele by wiedział...

Ostatnio wyszykowałam się na zebranie a on na mnie.. gdzie ja idę.. nooo na zebranie...

Taka odszykowana?

- No tak... a niby jak mam iść ubrana?

Dziwnie się popatrzył... kazałam mu iść za mnie... nie chciał...

To bardzo dobrze, że młody daje radę... i że wie co ma robić...

Emil do dzisiaj ma trudność z zapamiętaniem.. ale ponieważ chodzi już do V klasy to powiedziałam, że jest już naprawdę duży facet i ma sie sam pakować...

Noo ciekawe czy pakuje wszystko co ma, czy tylko to co jest potrzebne, bo wczoraj jak podniosłam plecak to się załamałam... Zważyłam go... Uwaga.. 8,7kg!!!!

Wiola, ja zważyłam plecak młodego jakiś tydzień temu.

Wcześniej sprawdziłam czy sa tam tylko niezbędne rzeczy. I bez drugiego śniadania i picia ważył 8,5 kg.

I to nie był dzień gdy miał najwiecej lekcji.

I teraz uwaga -mój młody waży nieco ponad 20 kg. :bash::mad::mad::mad::mad::mad:

Fakt te plecaki to jakas masakra. U P. jest tak ze ksiazka i cwiczenia sa razem i podzielone na 10 czesci wiec bierze jedna w miare cienka, a corka ma ze podrecznik jest jeden caly rok a cwiczenia 2 wiec automatycznie ma to duzo ciezsze i nosi w ta i z powrotem. Plus oczywiscie do tego caly stos cwiczen, materialow dodatkowych wyprawek, wycinanek ....

Ja ja troche podprowadzam do szkoly to ramie chce mi odpasc.