Arnika 19.09.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nooo szczególnie w Ikei Poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.09.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nooo szczególnie w Ikei Poszło... Odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.09.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Arnika u ciebie też tak leje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nie wiem co oznacza aż tak.. ale pada... Dlatego od rana grzebałam w ogródku... Nie zrobiłam wszystkiego bo miałam dość... A chciałam nawóz jesienny posiać, i nie wiedziałam czy już czy jeszcze... No i nie posiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 U mnie się zrobiło ciemno i strasznie leje.Ja po 14 wyjeżdzam,będziemy w kontakcje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.09.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Jeszcze przeglądam oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Dzięki kochana za spotkanko Ja właśnie wróciłam do domu. Teraz kąpiel ( ale bez laptopa haha!) Dobrej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ja wreszcie dopadłam kompa... Ja też baaardzo dziękuję i dlaczego czas tak zapierdziela.... No to kolejny wypad zrób/zaplanuj dłuższy.... I kto powiedział, ze nie odnajdziemy się w tłumie? No kto?????? Ale czyżbyśmy miały FM na czołach wytatuowane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Przypomniał mi się kawał..... Spotykają się trzy przekupki z rynku Krakowskiego.. i jedna mówi... ich było dwie, a ja jedna .. i ledwo dałam radę, i je przegadałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Przeczytalam ze "dzieki za spanko" chyba musze sie kawy napic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dobre Markotka jak młody ?????? Dalej z zapałem chodzi? daje rade? Jak po zebraniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Takie przekupki to nie tylko na rynku w Krakowie są, w Gdyni spotykałam się w takim towarzystwie, że jedna z uczestniczek spotkania potrafiła zgadać pozostałe 5-6 innych i nie było rady , aby jej wejśc w słowo. Dopiero później ustaliłyśmy taka zasade, ze jak juz mamy dość słuchania jednej podnosimy rękę i mówimy teraz mówie ja. I wiesz, ze to skutkowało, takie jedno małe zdanie przerywało choć na chwile potok słów naszej koleżanki I co najciekawsze ona tylko tak w soim towarzystwie miała, natomiast do obcych była bardzo wycofana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dobre Markotka jak młody ?????? Dalej z zapałem chodzi? daje rade? Jak po zebraniu? Mlody daje rade, pamieta co ma zrobic, po wywiadowce okazalo sie, ze ma wszystko co przerabiali uzupelnione a inne dzieci byly wzywane do uzupelnienia. Na razie pani mowi, ze jej trudno cos powiedziec obserwuje go ale pare razy ich zaskoczyl, oczywiscie maz juz nie dopytal czym A. na szczescie wszystko notowal w punktach, punktow byla cala strona drobnym druczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nooo tak.. facet na zebraniu.. Ale od razu widać, że techniczny, bo notatki były i to w punktach.... Mój jakby poszedł, to by słowa nie było zapisane i nic, albo niewiele by wiedział... Ostatnio wyszykowałam się na zebranie a on na mnie.. gdzie ja idę.. nooo na zebranie...Taka odszykowana?- No tak... a niby jak mam iść ubrana? Dziwnie się popatrzył... kazałam mu iść za mnie... nie chciał... To bardzo dobrze, że młody daje radę... i że wie co ma robić... Emil do dzisiaj ma trudność z zapamiętaniem.. ale ponieważ chodzi już do V klasy to powiedziałam, że jest już naprawdę duży facet i ma sie sam pakować... Noo ciekawe czy pakuje wszystko co ma, czy tylko to co jest potrzebne, bo wczoraj jak podniosłam plecak to się załamałam... Zważyłam go... Uwaga.. 8,7kg!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.09.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Wiola, ja zważyłam plecak młodego jakiś tydzień temu. Wcześniej sprawdziłam czy sa tam tylko niezbędne rzeczy. I bez drugiego śniadania i picia ważył 8,5 kg. I to nie był dzień gdy miał najwiecej lekcji. I teraz uwaga -mój młody waży nieco ponad 20 kg. :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Fakt te plecaki to jakas masakra. U P. jest tak ze ksiazka i cwiczenia sa razem i podzielone na 10 czesci wiec bierze jedna w miare cienka, a corka ma ze podrecznik jest jeden caly rok a cwiczenia 2 wiec automatycznie ma to duzo ciezsze i nosi w ta i z powrotem. Plus oczywiscie do tego caly stos cwiczen, materialow dodatkowych wyprawek, wycinanek ....Ja ja troche podprowadzam do szkoly to ramie chce mi odpasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.09.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 No przestańcie... i na kim wy chcecie zrobić wrażenie tymi kilogramami? Przecież mrówka może podnieść pięćdziesięciokrotność swojej masy, a popchnąć trzydziestokrotność swojej masy ...i nikt jej nie żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Tarcia nie mozna, wiekszosc ksiazek to cwiczenia a w nich zadania domowe. A. podrecznik ma 1, w zeszlym roku mieli komplet szkolny podrecznikow w tym juz nie wiec nosza wszystko. W szkole zostaje wycinanka i informatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts