malka 20.09.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja zawożę młode do szkoły, więc w praktyce, to ten plecak musi tylko zanieść do klasy i po lekcjach do świetlicy. Ale i tak juz mu się zdarzyło, że ciężar go przeważył i poleciał ze schodów Tarcia, nie ma opcji z zostawianiem części rzeczy., mimo,ze u nas są szafki -ale prace domowe trzeba odrabiać więc książki potrzebne sa w domu. No chyba,ze kupować dwa komplety podręczników, jedne do szkoły, drugi do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kiedys byly ksiazki ktore moznabylo kupic uzywane nawet 2 komplety, cwiczenia sie robilo z ksiazek w zeszycie, mniej noszenia i taniej ale ktos wymyslil lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 U Mi w szkole podstawowej po naszych interwencjach w szkole były drugie podreczniki, które dawała szkoła (zakupione ze składek komitetu rodzicielskiego) Mi idzie nowa podstawą programową i musiały to byc niestety nowe , ale udalo sie to załatwić A generalnie w 90 % dzieci były dowozone pzrez rodziców samochodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.09.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 te ćwiczenia możnaby odrabiać na wydrukach w domu, albo jeszcze lepiej na domowym komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.09.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ...a wy tu dalej przeżywacie - niech ćwiczą od małego Jeszcze jedno wam przytoczę, co się dowiedziałem: "gdyby człowiek potrafił wykorzystać siłę wszystkich swoich mięśnie w 100% mógłby podnosić trzytonowe ciężarówki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 moja siostra nauczycielka tez sie na to zzyma i wkurza, bo to jakby nie patrzec destabilizuje prace nauczyciela, co za matoly na gorze siedza. chyba czas samemu wystartowac ale nie chce sie zeswinic co jest nieuniknione patrzac na rzadzacych wiec raczej odpuszcze Jejku to juz polityka powoli wchodzi na forum, co ja słyszę ?????????? kiedys to uczniowie sobie przekazywali podreczniki z poprzednich lat, one lezaly zawsze w klasie i na lekcjach sie rozdawalo, tylko cwiczenia do domu. ja pierdziele system edukacji zszedl na psy, smiem twierdzic ze za "moich czasow" uczono lepiej, wiecej i madrzej. Z tym się absolutnie na 1000% zgadzam. Mi np w drugiej klasie liceum bo w takiej by był gdyby nie bylo gimnazjum, nie zna stolic państw, co mnie okropnie bulwersuje, ale dlaczego nie zna, bo tego nie wymagają Ja ma hopla na tym punkcie, przynajmniej stolice europejskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 fakt, ze nowy system edukacji i wprowadzenie gimnazjow to najgorsze pomysly ostatnich lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.09.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) Cieszmy się lepiej, że nie mamy jeszcze takiego systemu, o jakim piszą w sąsiednim wątku: (...)BTW ostatnio ogladalam program na CNBC o edukacji dzieci w Chinach ... trzy lata i juz czytaja, pisza i licza. Dodatkowo zaczynaja grac na jednym instrumencie i wybieraja dyscypline sportowa w ktorej chca sie rozwijac(...) Swoją drogą ciekawe jak ciężki tornisterek nosiłby trzylatek w PL ... ... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s010.gif Edytowane 20 Września 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 TARcia nie da się zostawiać podręczników i ćwiczeniówek w szkole...Dziewczyny napisały , ze odrabianie lekcji...Ale to jeszcze jest jeden problem.. gdzie mieli by je zostawiać, jak niestety nie mają szatni, a co dopiero szafek w których by mogli zostawiać swoje rzeczy... Masakra...I jeszcze jedno.. Emil nie potrafi i nie rozumie tych trudnych podręczników... I jak ma się uczyć, skoro niejednokrotnie nauczycielka nie wie o co kaman?Więc ja się pytam co za geniusze piszą podręczniki... a gdzie są podręczniki dla uczni z "S-ką" Nie ma takich podręczników wcale... O programach nie wspomnę i o ciągłych zmianach podręczników.. ciągle kupuję nowe, a stare wyrzucam... Ot.. bogate społeczeństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.09.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Witam miłe panie. Właśnie weszłam do domu i co...kawa i laptop hehe! Moja córka ma juz plecak do reklamacji,wczoraj jak wychodziła do szkoły chciałam jej kaptur poprawić i co widzę?...szelki naderwane z plecaka...masakra dwa tygodnie szkoły,plecak żeby nie było ,nie byle jaki,muszę odszukać paragon... Kawał dobry,moja koleżanka mi powiedziała że jak nas zobaczyła przy tym stoliku,to wiedziała że szybko nie skończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 I ja też właśnie wróciłam.... Nadi Emil baaardzo dziękuje za prezent i bardzo mu się podoba I kto powiedział, że my porozmawiałyśmy choć troszkę... noo kto???????? I aż tak było widać, ze my tak na dłużej przysiadłyśmy? wcale a wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.09.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 To fakt za krótko...stanowczo...ale co zrobić czas ograniczony;) I do tego dwie gaduły się spotkały Ja własnie wyszorowałam fugi w kuchni,zmieniłam dekoracje okienne,jutro umyje okna,zmienie pościel. Ciesze się że mu się podobał prezent:rolleyes: P.S.jak się prezentują akcesoria łazienkowe? kupiłaś ten stojak na ręczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kupiłaś... Nawet skręcać go nie potrzeba, bo jest skręcony... I nawet po młodego się spóźniłam, ale dobrze, ze miał ciutkę dłużej to ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.09.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Oj to dobrze,że miał dłużej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nadulka a nie masz więcej energii to byś do mnie wpadła w porządkach pomóc:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.09.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nadulka a nie masz więcej energii to byś do mnie wpadła w porządkach pomóc:rotfl: Swojego nie mogę ogarnąć! Ale jak chcesz to pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jesoo.. to ja też chce pomocy.. bo ogarnąć nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nadulka dzięki Kochana ale musiałabyś się u mnie zainstalować na jakiś tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts