Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie zignorowały :(

To ja sobie idę... bo tak mnie głowa boli, że aż mi jest niedobrze...

Rzadko mnie boli..

Sprzątać, gotować nienawidzę... a wstawiłam mięsko na gulasz.. bo jutro cały dzień w rozjazdach...

Dobrze, że indukcja ma wyłączanie i sama się wyłączy...

Weź jakiś proszek nie będziesz się męczyć.

A mnie jak zwykle zimno hehe!

Dziewczyny czy waszym zdaniem 14-sto latek może być na dworze ,lub poza domem do 22:00 ?

Mnie jest o dziwo gorąco.. ale w kominku się pali...

Proszek powiadasz.. taki do prania... mózgu;)

Łyknęłam... pomoże kiedyś...

Mój 14 latek jest o tej godzinie nieprzytomny...

No i jak nie pójdzie najpóźniej o 21.00 spać to rano jest awantura ze wstawaniem...

No i gdzie niby on ma tu u nas chodzić.. no gdzie?

Nie ma.. więc siedzi w domu...

Ale zależy gdzie i w jaki dzień ten 14 latek by miał być na dworze? Przed furtką na ulicy, z psem na spacerze, koleżankę odprowadza...?

Ale miałam już jednego 14latka.. no i 21.00 to był w domu.. o tej to już wracał z wieczornego spaceru z psem... mieszkaliśmy wówczas w blokach jeszcze...

Później zaczął przychodzić jak miał 17 lat.. ale dla mnie to i tak był kosmos.. ja się z tym nie pogodziłam...

Bo już myślałam że ze mną jest coś nie tak.

Była dzisiaj u mnie kuzynka męża na kawie,tak sobie gadałyśmy jak to baby,dodam że ona ma córkę w wieku mojego syna(14lat) która ma już oficjalnie chłopaka i właśnie wraca do domu o 22:00 a nawet później.

Mój synek jak to usłyszał to nawet sie nie odzywał,bo on musi być w domu o 20:00 ,a o 22:00 to on dawno już śpi:)

Czy mogę się wtrącić ?????

Witam właścicielkę :)

Zakazy i nakazy niestety nie duzo dają, świat idzie do przodu i my często za nim nie nadązamy. Myślę, ze jak się ma zaufanie do dziecka i dziecko zawsze na umówiony czas przychodzi do domu i odbiera telefony od rodziców, to nie ma mu co ograniczac godzin powrotu do domu.

Ja mam szesnastolatka i zdarza sie, że wraca do domu nawet po 22 i nie widze w tym problemu. Oczywiście musze wiedzieć gdzie jest :)