Arnika 20.09.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nadi... dokładnie tak... Jak mieliśmy jazdy w zeszłym roku o tel komórkowy dzieci w szkole... Wcześniej umówiłyśmy się, że nie dajemy dzieciom bo i po co. ale przyszedł taki jeden, co to z matką, tą cnotliwa musi mieć kontakt.. to i nasze chciały się wściec, bo im też komórki są niezbędne do życia i akcje mieliśmy jak diabli... Teraz dwie różne klasy i problemu komórki nie ma... Nosiły dzieciaki kolę i czipsy.. mój też chciał i jak nakręcony.. zakazali komórki, koli i czipsów.. możecie sobie wyobrazić, co się działo... Teraz na zebraniu powiedziałam, że nie podpiszę Emil juz w zeszłym roku jako jedyny przeciwstawił się kontraktowi, bo mu się nie podobał i nie podpisał, nie chcemy na ten rok żadnego kontraktu... Nie chcemy zakazu koli czy czipsów.. Im bardziej będą zakazywać tym dzieci będą bardziej nakręcone... Umówiłyśmy się matki, ze nie będziemy im dawać, a jak wezmą coś do szkoły czy kupią sobie coś to nie zauważać mają nauczyciele, , przejść obojętnie, nie robić afery... Oni zobaczą, że to jest normalne i nie będą się nakręcać i wściekać... To samo jest z powrotami do domu wieczorem... Jeden drugiej powie, ta druga kolejnej i wojny są w domu.. Co bardziej liberalni rodzice pozwolą, ci bardziej wymagający i nie zgadzający sie nie pozwolą .. no i będą tymi złymi ... Dopiero będzie bunt i dopiero będzie wojna... Ja jako już studentka wracałam do dziadków 20-21.00 max o 21.00 to ja chodziłam spać.. Nawet jak mąż do mnie chodził to choć byliśmy dorośli to wychodził o stosownej porze... Noo świat zwariował... a będzie jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Witaj Midonika Gdzie budujesz i co????? I zapraszam do wszelakich rozmów o budowani, dzieciach, plotkowaniu, ogródkowaniu.. i sama nie wiem o czym my już tu mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.09.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nawet nie mów,ale to często właśnie rodzice tak robią dla świętego spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Witaj Midonika Gdzie budujesz i co????? I zapraszam do wszelakich rozmów o budowani, dzieciach, plotkowaniu, ogródkowaniu.. i sama nie wiem o czym my już tu mówimy no jak to o czym? o wszystkim i o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nadi... masz racje... rodzice chcą mieć święty spokój.. ja już chyba też chcę spokoju... ooo jak ja bym się na koniec świata wybrała.. nawet męża mogę zabrać... Ale póki co to jestem matka dyrektorka.. i już.. I zaufanie.. a i owszem.. ale powiedziałabym z palcem na tętnicy i ograniczone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Midonika 20.09.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Na razie nie buduję, dopiero nad tym myśle, juz od jakiegoś czasu podglądam forum i zuważyłam że można sie tutaj wiele dowiedzieć, nie tylko o budowaniu. A to że świat stanął na głowie to prawda, ja juz nie jestem taka młoda, ale zauważyłam, ze im więcej zakazuję tym jest gorzej. Więc staram się znależć złoty środek, nie na zasadzie zakazu, ale dogadania się z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.09.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Arnika odczytałaś mojego priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 A pisałam, że w tym roku Emil jest chwalony przez nauczycielki, nie rozrabia, jest dobrze. oby nie zapeszyć... Wczoraj został przewodniczącym w klasie, dziś vice w szkole... Jest tak przejęty rolą, że na dzisiejsze wybory poszedł w.. koszuli, krawacie i kamizelce... Dostałam burę, że nie ma garnituru.. Muszę mu kupić Oby tak dalej Synciu no i jeszcze tylko mnie martwi, że wcale prawie nie chce jeść.. to znowu leki... Dobrze, ze idziemy do lekarza we wtorek, to albo niech zmieni na inne, albo co.. bo już taki chudzinki jest, że masakra.. Ponad 20kg schudł od zeszłego roku, a rozwija się i rośnie.. Urósł od zeszłego roku, a z wagi masakrycznie spadł.. Najszczuplejsze spodnie zsuwają mu się z poopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Midonika... trudno o złoty środek, i trudno si dogada .. oj trudno... zależy od wielu rzeczy, zależy od dziecka... Naprawdę wiele czynników... Nadi teraz wysyłałaś.. czy wcześniej...Wcześniejszy czytałam, poczekam... Bo coś znalazłam.. tylko uziemioną mam kasę... Masakra.. ale jak dla mnie na moje oko to niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Tak pisałam wcześniej,myślałam że nie doszedł wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 No ja nie wiem, ale w wieku 14 lat to juz dawno mialam "chlopaka", no wprawdzie bez tenteges, ale spotykalismy sie regularnie i nie przypominam sobie, zebym w ogole miala jakies ograniczenia co do pory o ktorej przychodze do domu, a jakos wyroslam na ludzi. Cos mi sie zdaje, ze teraz dzieci za bardzo pod kloszem sie chowa (nie bijcie...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.09.2012 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 małgos2 spoko możesz mieć swoje zdanie.Ja nie mogłam w tym wieku być tak długo poza domem.Swoim też nie pozwole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Małgoś.. nie bijemy.... Ale jak będziesz mieć swojego 14 latka/latkę to porozmawiamy... Ja też o tej porze w tym wieku dawno spałam... Nie wyobrażam sobie, że młody teraz wraca po/o 22.00 i dopiero za kolacje, mycie, pakowanie się... Masakra by była.. poszedł by spać dopiero koło północy.. a rano trzeba wstać i do szkoły wypoczętym iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.09.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Hej Arnika wyspana? Ja właśnie ze sklepu wróciłam,dopijam drugą kawę i biorę sie za wytyczony plan.Wieczorem jesteśmy u znajomych umówienie,więc muszę mieć troszke czasu dla siebie,żeby sie wyszykować,włosy,paznokcie itd...Tylko nie wiem o której mój mężuś wróci z tego Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ja nie cierpię paznokci robić, fryzurka ma być taka, żeby po umyciu tylko suszarką ją potraktować, żadnej szczotki, lakieru itp... A jak Ty dzwoniłaś to j a jeszcze w koszuli po domu latałam.. wiec wyobraź sobie .. 30 min.... na ubranie, pomalowanie, pootwieranie wszystkich bram, pozamykanie ich itd,... i zajęło mi właśnie aż 30 min.. I zwykle mam tylko tyle czasu... Ja już tez 2 kawką wsysam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.09.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.09.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cześć TARcia jak sie dziś czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.09.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Arnika ale z tego co wcześniej pisałaś to ja myślałam,że się w ogóle nie malujesz. Zaskoczyłaś mnie bardzo pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.09.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) Eee tam TARcia, nie dużo naklepałyśmy... Edytowane 21 Września 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts