Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak ale myślałam że wcale:)

Noo tak Nadulka, no tak.. .. nie pomoże już i puder i róż.. ....

Co nie znaczy , że nadal nie wolę Castoramę, niż jakiegokolwiek mazidłowey sklepu...

Bożesz... jak ja tego nie cierpię....

Ja nie mam pojęcia co mam kupić, jakie, podkłady i fluidy bardzo mnie gryzą, buzia taka zamurowana mi się wydaje... brrrrr... Jaki cień...

Lubię świecące.. ale ostatnio Ambercia pisała, że... świecące po "18"rż nie uchodzą..

A jak ja niby mam wybrać dla siebie jakiś matowy..

Toż to wolałabym niepokolorowana wyjść...

Kuźwa.. ja się na tym nie znam...

Witam z rana, a ja uwielbiam się malować :lol2: Codziennie nie przeznaczam na to duzo czasu, ale jak gdzies idę to cały rytuał jest :lol2: O odkąd skończyłam podstawówkę zawsze się maluję :)

No i wracając do poprzedniego tematu, zdarza się, że MI przychodzi do domu po 22 w czasie wakacji, czy w weekend, ja jak wiecie juz nie młoda mama bardzo to przeżywam, ale pozwalam do czasu jak nie odwinie jakiegos numeru, co się mu ostatnio zdażyło. Na razie szlaban, ale myślę, ze nie mogę mu całkowicie zabronić wychodzenia, trzeba chyba jednak miec zaufanie do własnego dziecka, oczywiście pod kontrola :)

Bożesz.. choć do mnie.. wyżyjesz się...

Ja nie myję okien do... aż będzie po kostce.. Bo i po co się męczyć.. Umyję w październiku i będzie już na święta :)

A pisałam Wam, że dzwoniłam do pana kostkowego i będzie pod koniec przyszłego tygodnia :wiggle:

Bożesz.. jak ja się cieszę...

To już tylko tydzień i będzie rozpierducha :) i będę mogła sucha nogą nie po kamcurach chodzić... :)

Bożesz.. choć do mnie.. wyżyjesz się...

Ja nie myję okien do... aż będzie po kostce.. Bo i po co się męczyć.. Umyję w październiku i będzie już na święta :)

A pisałam Wam, że dzwoniłam do pana kostkowego i będzie pod koniec przyszłego tygodnia :wiggle:

Bożesz.. jak ja się cieszę...

To już tylko tydzień i będzie rozpierducha :) i będę mogła sucha nogą nie po kamcurach chodzić... :)

mówiłaś mi w środę jak piłyśmy kawe

oj a rozpierducha będzie,nawet nie myślałam że aż taka:jawdrop:

Emiranda ja też sie lubię malować,nawet zrobiłam sobie kursy,tak dla samej siebie.

Arnika dobrze dobrane kosmetyki tylko nam pomagają,podkład wcale nie musi robić efektu maski:)

Dobra już zmykam,bo nie wykonam planu:)

ale później zerknę co robicie :lol2:

Ja mam bratową kosmetyczkę to ona nauczyła mnie wielu trików :)

No i na podkład wydaję mnóstwo pieniedzy niestety :lol2, ale no ja juz swój wiek mam, zmarszczek pelno też, szczególnie, że się wiecznie odchudzam i jakość nie umiem sie pogodzić z nadchodzącą wielkim krokami starościa :(

I absolutnie się zgadzam, że dobrze położony podkład absolutnie nie daje efektu maski :)

Nadulka.. Tobie mówiłam, ale dziewczynom chyba nie...

A.. i w temacie malowania.. Bardzo podobał mi się makijaż TARci I Nadulki....

I to są bardzo ładne Dziewczyny i zadbane.

No ... ale teraz to ja się nie dziwię, skoro Nadulka po kursach jest...

No ale jak mniemam sa to mlodziutkie dziewczyny, których młodość broni, a makijaz jest tylko dodatkiem inaczej to wygląda po piećdziesiątce :(

(...)Emil jak wróci ze szkoły i po lekcjach to jest padnięty intelektualnie, więc bierze rower i go męczy...

Ani się nie obejrzysz, jak zobaczysz kiedyś ten zmęczony rower wypoczywający pod domem koleżanki ;)

...a może lepiej dobrze mu się przyjrzyj (temu rowerowi), bo może on już wraca wcale nie aż tak zmęczony :lol2:

(...)Dostałam burę, że nie ma garnituru..

Muszę mu kupić:rolleyes:(...)

Kup, kup - przyda się też na... rower :rolleyes:

Więcej pisał nie będę, bo i tak was nie przegadam (normalnie aż strach pomyśleć, co się musi dziać, jak się spotykacie:lol2:)

To lecę :bye: podkład jakiś nałożyć, bo też już swoje lata mam... :rolleyes:

:lol2::rotfl::rotfl::rotfl:

Yetek.. ani się waż nas przegadać.. nie dasz rady za nic;) :lol:

A garnitur młodemu potrzebny jest na galowo...

Na rower to ma strój, kaski i 2 pary rękawiczek... głupio by wyglądał na BMX di skakania i w garniturze.. no chyba, żeby do laski jechał;)

Noo i pod ręką ma 3 rowery.. 2 górale (3 trzeba do serwisu oddać) i 1 BMX... wszystko musi być sprawne, bo chłopak zmotoryzowany jest jak diabli...

Noo chyba, żeby zmęczony rower rzeczywiście odpoczywał pod laską... czy nad... ;)

Ani się nie obejrzysz, jak zobaczysz kiedyś ten zmęczony rower wypoczywający pod domem koleżanki ;)

...a może lepiej dobrze mu się przyjrzyj (temu rowerowi), bo może on już wraca wcale nie aż tak zmęczony :lol2:

Kup, kup - przyda się też na... rower :rolleyes:

Więcej pisał nie będę, bo i tak was nie przegadam (normalnie aż strach pomyśleć, co się musi dziać, jak się spotykacie:lol2:)

To lecę :bye: podkład jakiś nałożyć, bo też już swoje lata mam... :rolleyes:

Latam dziś po wątkach i co zajrzę, tam lepszy tekst Yetka:lol2:. Od razu mi humor wraca na cały dzień:lol2:.

Nawiązując do Młodych: moja 16-to latka musi być w domu o 21, oprócz zaplanowanych wyjść do kina czy na imprezy, ale wtedy to ja Ją odbieram:).