Daila 25.09.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 u mnie wreszcie powoli się kończą bo chol.. można było od nich dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 A... co do lamp.. mam/miałam taki zapieprz, że nawet ślubnemu nie miałam kiedy pokazać... Czy Wy też macie octówki w domu?????? Ja z tymi francami nie mogę sobie poradzić... już biorę odkurzacz i poluję na nie... Masakra.. chyba ja nadają się teraz do psychiatry... Jak się dopchasz, ja od dawna pierwsza w tej kolejce w temacie muszek owocówek! Jak masz owoce albo cóś, to tylko lodówka ratuje albo inne szczelne zamknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.09.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 U mnie nawet lodówka nie pomagała, w ogóle nie miałam owoców w domu a tego było co niemiara. Okropieństwo. Na szczęście jak nagle się pojawiły tak też i zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 DPSia... dopcham się do psychiatry.... ... bo octówki wyprowadzają mnie z równowagi....Nawet w lodówce są... znaczy pojawiają się czy wlatują...Chodziłam dziś przez prawie godziną z odkurzaczem i je wsysałam.. poszłam do kompa z piwem.. i te france za mną przylazły.. piwo piłam zatykając szklankę ręką albo serwetką... I tak jest ze wszystkim... Już nie wiem co ja mam robić... a i owoce pozjadałam, wyrzuciłam.. nie mam nic... A kratka na parapecie powiadacie.. tylko skąd ja mam wziąć niby parapet u mnie w kuchni???? Kratka na komary w sypialni nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.09.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Kupiłam w Tesco wino za całe 8 zł nalałam dwa kieliszki do pełna postawiłam na blacie w kuchni i pozbyłam sie muszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Znaczy opiłaś je....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 mieszanka octu, octu jabłkowego i trochy oleju w słoiczku załatwia sprawę albo takie cóś http://zwalczaj.pl/bros-pulapka-muszki-owocowki-plynem-p-359.html i po problemie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Do octu tak nie lgnęły do wina bardziej pełno ich na dnie kieliszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Do wina lezą?! Zaraz lecę postawić francom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Emi po to ocet jabłkowy się dodaje żeby lepiej kusił zwykły wzmacnia zapach octu jabłkowego a olej je "przykleja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 ocet jabłkowy mam, olej też...idę zdemontować trutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 u mnie ta kulka z brosa zadziałała bardzo dobrze bo miałam aż czarno w kuchni dzięki mężowi:mad: płyn je wabi włażą przez dziurki i wyleźć nie mogą a jak płyn wyleję to octem napełnię jakby co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 (edytowane) .. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 ja już nie mam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 A masz jakieś owoce czasami na blacie???U nas zazwyczaj coś jest.. Kupuję, więdną/gniją/dojrzewają za bardzo.. i je wyrzucam... i znowu kupuję... I tak w kółko... Bo niby jakby miało w domu owoców braknąć...To i mąż wino robi.. a jak robił to naleciało ich tyle, że odlecieć nie chcą... WUsia ten Bros kupowałaś w necie czy w jakimś markecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ja mam to z brosa i tak srednio dziala, najczesciej siedza na tym i sie zastanawiaja czy wlezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 w Mrówce akurat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.09.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) Kupiłam w Tesco wino za całe 8 zł nalałam dwa kieliszki do pełna postawiłam na blacie w kuchni i pozbyłam sie muszek Jeden kielonek dla muszek, drugi dla siebie? W świetle pozostałych wypowiedzi, oznaczałoby to, że owocówek bardzo trudno się pozbyć, dopiero wino z Tesco je załatwiło,...a Emiranda przetrwała! Edytowane 26 Września 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 To ja wyczekuję nowej reklamy Tesco ... z winem i umartymi owocówkami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ja kupowalam w kauflandzie, w praktikerze juz nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts