Arnika 22.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dobry Wieczorek :P Spałam ... ale ze zdrowotnymi przygodami.... Na budowie powoli postępy..... Dwie łazienki wyłożone styropianem 5cm.... dalej musi wejść hydraulik, poukładać i posklejać rurki... Kanaliza rozłożona.... Dzisiaj pana nie było, bo miał jakieś ważne sprawy.... Od jutra będzie od rana dotąd do póki nie zrobi... Może za 3 dni skończy.... Jutro będzie trzeba skończyć z centralnym odkurzaczem.... Po hydro rozkładanie dalsze styropku... foli i rureczek do CO Ania przeprowadzka w tym roku i to może w czerwcu już...... W końcu obiecałam sobie , że na rocznicę ślubu.... Ale nic na siłę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dobry wieczór Arniko co to za zdrowtne przygody miałaś a sarenki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nie mogłam oddychać, zakasłać bo bardzo bolało mnie pod prawą łopatką... To tak 5 min. przed śmiercią Sarenki są przed domkiem w lasku... widzę je z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a nie spoko pewnie się przepracowałaś i nerwoból Cię dziabnął fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Jak wszyscy... Wiosna idzie... Może zdążę z tą podłogówką..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 pewnie że zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nooooo i z wylewkami... Rasia na inspekcję wpada.... tylko po jakim czasie można na te wylewki wchodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ja się nie znam ale chyba coś ze dwa dni i można ale to pytaj tych co wylewki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nooo właśnie... słyszałam, że dłużej Co najwyżej dom z zewnątrz obejdzie... buty ubrudzi.... i dobrze będzie... I nie mam stresa nic a nic, że mam nie takie kafelki, czy meble.... Bo nie mam wcale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a co tam kafelki to się Tobie mają podobać a nie innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Zawsze robię to na co mam ochotę, kupuję to co mnie się podoba, mam się w tym wnętrzu dobrze czuć...., zawsze za moje pieniądze, bo nie stać mnie bankom haracze płacić.... Ale chętnie wysłucham opinii i pomysłów innych... O wielu rzeczach nie miałam pojęcia.... O wielu się uczę o innych czytam....Podziwiam domy innych, podoba mi się wiele domów... i tych nowoczesnych i tych stylowych.... A ja będę miała pomieszane...Tylko żeby z tego jarmark nie wyszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Arnika nawet jak jarmark to Twój właśny i Tobie w nim dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Aaaaaa I stelaże przyszły...... Odebrałam.... Jutro pan hydraulik się nimi zajmie..... Wusia a Wy co robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 co masz taką nieszczęśliwą minę co stelaże nie są dobre czy jak co robimy noooooooo myyyyyyyyyyyy to chyba usiłujemy robić dobre wrażenie ale i to kiepsko nam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mina do pana hydraulika... co by się nimi jutro zajął.... A tak naprawdę to nic nie robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 usiłujemy rozplanować elektryke ale wygląda to tak jak depilowanie jeża pęsetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Noooo to Ty masz tak z elektryką jak ja z hydrauliką..... A już widzę, że jedno gniazdko mogłam dać wyżej..... To pod zlewem do zmywarki... Oby to było to jedno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 luzik przecież to można poprawić ale ja Ci mówię hydraulika to pikuś w porównaniu z elektryką przy hydraulice to masz konkret tu zlew tu kibelek tu wanna a nie jak przy elektryce milion pięćset kabelków gniazdek kontaktów i wymyślaj że tu akurat Ci się uwidzi kinkiecik a tam lampka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.02.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Bon dziorno przyszłam obejrzeć sarenki ale to nie ten adres jak widze Ja też mam odpływy kessela nieliniowe. W tym jeden w okrągłym brodziku. Jak na razie jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No tak.... ale dla mnie to było akurat proste jak cep....Chociaż nie wiem czy nie zrobiłam za dużo kinkietów w salonie....A kabelkami martwił się wujcio....Robił długo bo bardzo starannie i dokładnie, było zaraz też ciemno, i dość kawałek do nas dojeżdżał... Do Ciebie miałby bliziutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts