Arnika 04.10.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dobra izolacja, bez mostków, szyby na południe i zachód i reku..Ale Ty też tak masz......No i Bałtyk akumulatorem jest... u nas jak piździ to od razu zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No Bałtyk duzo wyjasnia U nas 21 i nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Mąż to chciał taką latarnie.. żebym miała blisko do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Tarcia a ile metrow2 ma Wasz domek???? i czym jak grubo go ocieplaliście ????? No tak wczoraj u Was była piekna pogoda słoneczko świeciło to tez domek ogrzany No i jak macie reku to okien pewno nie otwieracie????? U nas cała noc okna sa w sypialniach otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 czyli dogrzewasz solarami??? u mnie tez chyba z ociepleniem nie jest zle , mamy tez reku a takie temperatury to tylko jak jest super cieplo na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ok.150m2 ale zaizolowany dobrze, tak posadzki jak i sciany, co najwazniejsze dach (deskowanie,papa, ceramika) zaizolowany strop i szczyty po calosci welna 20cm, dosc dobre okna, reku, okna w salonie wschodnio-polnocne wiec zaden czad. za to u gory najwieksze przeszklenia od poludnia. ale wczoraj bylo u nas bardzo cieplo, caly dzien slonce, kolektory nagrzaly wode do 60st. wiec i dom sie nagrzal. ale na wszelki wypadek grzejniki mam w gotowosci w razie gwaltownych spadkow tempy. mimo reku okna lubie otwierac, latem wylaczam na noc wentylacje i otwieram okna, bo tak wole My mamy tez dobrze dom zaizolowany, niestety nie mamy reku, Teraz dopiero mąż coś mówi , ze szkoda, ale jak mówiłam jak sie budowaliśmy to płakał, ze za duzo pieniedzy Okna mamy trzyszybowe i nie ma tam mostków bo sprawdzaliśmy, po prostu nasz dom jest słabo ogrzewany przez słońce i stad ta róznica temperatur, tak myślę. Za to w upały mamy przyjemny chłód w domu U nas tez dzisiaj bardzo ciepło nie grzeję i jest 21.5 stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 A ja wyszłam do ogrodu.. najpierw w dwóch polarach, później jeden zdjęłam... i nawet się zgrzałam... Zrobiłam wreszcie rabatkę koło tarasu co to na nią śnieg spada... Jest... żurawkowa... i kulkikowa, z matroną i baronem, ... Chyba dosadzę jeszcze jednego rozchodnika... bo jakoś tak płasko.... Przyjechała kostka... Panowie przyjadą jutro rano... A nad wszystkim czuwała Inka... moja pomocnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 U nas 21 stopni było chodziłąm w krotkich spodenkach i bluzce z krótkimi rekawkami Rabata całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 U nas też zrobiło się w ciągu dnia cieplutko... Inka pomagała mi dzielnie w ogródku.. za to nie nadawała się na salony i pościele, tylko do prania...A skoro tyle było rozprawianie o praniu i strzyżeniu sierściuchów to ja wyprałam, wystrzygłam.. grzbietu nie goliłam.. ale to zrobię.. obiecuję sobie, ale nie mam takiego ostrza.. muszę nabyć... Choć taka puchata też mi się podoba, ale obcięta na krótko jest praktyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Z grzbietu nie, z dupki i łapek tak, ale się bardzo ostatnio na głowie wydrapała... A na zdjęciu jest ogródkowa rozczochrana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 fajnie Ci ta rabatka wyszła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.10.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 u mnie w domu temp waha się pomiędzy 23-23,4 stopnia, a ogrzewanie mam wyłączone, reku jeszcze nie zamontowane i wietrzę praktycznie przez cały dzień dom. fajnie ci ta rabatka wyszła Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Cieszę się że się podoba.. ale muszę jakąś wyższą bylinę pasującą dodać, bo jakoś tak płasko się zrobiło.. A że żurawki lubię to mam.... bo są z zlikwidowanej rabatki z trójkąta pod domem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ale uszy ma jakies krotsze Ma krótsze , bo se wydrapała... jak się nudziła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Jaka u nas zerwała się wichura... aż się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts