Arnika 05.10.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No i widzisz jak z małpiatkiem przyjechała.... Wiesz... wiedziałam , ze coś jest nie tak z tą rabatka, bo milczałaś jak grób... Wiesz.. rondo mi się powiększyło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 kurka rurka chcialabym bardzo ale dzis adam wraca pozno bo ma dyzur w pracy, jutro rano moze na grzyby bo obiecalam corce a potem jedziemy na urodziny a jeszcze jakies ciacho musze upiec w miedzyczasie a w niedziele imprezka urodzinowa w rodzinie chyba, ze mi sie uda dzieci sprzedac dzis ale to sie odezwe jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A dzieci to nie możesz wziąć? Toksyczne czy jakie są? Moje też jeździ i kłóci się dlaczego ja z nim nie jadę... Bardzo lubi Ciocie forumki, i moją Siostrę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 dzieci tylko beda marudzic znajac zycie a twoj syn to juz prawie dorosly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nooo koniec świata...I jak to pomarudzą..., Emil ma taki rozum jak Amelka i Patryk, zobaczy małpiątko to dopiero się rozpłynie.. najgorsza do opanowania będzie Inka.. będzie darła pysk i nie przestanie... Narysuj ten trójkąt na kartce co i jak posadzić.. i wrzuć go.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Wiola dzis nie dam rady i jakos weny brak, postaram sie w weekend ale jak patrze na moj plan to pelne oblozenie. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Noo tak.. czyli rośliny wędrujące... Mąż nie zauważył, że pozmieniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 zobacze co sie da zrobic choc pewnie na sernik juz sie nie zalapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 :no:Nieeee już tylko wspomnienie.... Idę trzeć ziemniaki na placki... mam dziś zrobić dla 10 osób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 karmisz panow od kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jak mam więcej, albo jestem to tym talerzem zupy poczęstuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 weź większy młotek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 nie Ty - Wiolcia jak już pan od techniki tak zawsze mówił żeby nie robić nic na siłę tylko wziąć większy młotek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 dzień dobry Paniompodpisuję się pod słowami Tarci i parę rzeczy wysadziłabym z tej rabaty np sosny, tawuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wusia... na co mi młotek?????? Markotka.. tak z domu wyniosłam, i jakoś tak głupio mi, że jak ja jem to inni może głodni są... Wusia.. Ty panom np kostkowym też dawałaś jeść...? TARcia i Ala... proszę podsunąć mi pomysły... Kupować nic nie będę , bo mam tego zielonego od groma... Najwyżej poprzesadzam... Aaaa i nic mi się nie chce... mam dzisiaj piżamowy dzień... w koszulce śmigam, ze zimno to szlafroczek założyłam.. i dobrze mi z tym.. Jestem niepomalowana, nieuczesana.. jak cudnie.... i dzisiaj po raz pierwszy nie przeszukiwałam stron z samochodami, bo już na wymianę samochodu sfiksowałam... i już wiem co chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aaaa i zastanawiam się czy na ta rabatę nie dać hortensje vanike czy rheny 9 one na czerwono się wybarwiają) tam gdzie są kosaćce, tam nie ma śniegu... A mnie baaardzo sie podobają ostatnio i horty i kosówki i żurawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts