Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurka rurka chcialabym bardzo ale dzis adam wraca pozno bo ma dyzur w pracy, jutro rano moze na grzyby bo obiecalam corce a potem jedziemy na urodziny a jeszcze jakies ciacho musze upiec w miedzyczasie :(

a w niedziele imprezka urodzinowa w rodzinie :(

chyba, ze mi sie uda dzieci sprzedac dzis ale to sie odezwe jakby co :)

Nooo koniec świata...

I jak to pomarudzą..., Emil ma taki rozum jak Amelka i Patryk, zobaczy małpiątko to dopiero się rozpłynie.. najgorsza do opanowania będzie Inka.. będzie darła pysk i nie przestanie...

Narysuj ten trójkąt na kartce co i jak posadzić.. i wrzuć go..

Wusia... na co mi młotek??????

Markotka.. tak z domu wyniosłam, i jakoś tak głupio mi, że jak ja jem to inni może głodni są...

Wusia.. Ty panom np kostkowym też dawałaś jeść...?

TARcia i Ala... proszę podsunąć mi pomysły... Kupować nic nie będę , bo mam tego zielonego od groma... Najwyżej poprzesadzam...

Aaaa i nic mi się nie chce... mam dzisiaj piżamowy dzień... w koszulce śmigam, ze zimno to szlafroczek założyłam.. i dobrze mi z tym.. Jestem niepomalowana, nieuczesana.. jak cudnie....

i dzisiaj po raz pierwszy nie przeszukiwałam stron z samochodami, bo już na wymianę samochodu sfiksowałam... i już wiem co chcę... :rolleyes: