TAR 05.10.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 pasowala pasowala szary pasuje wszedzie ale ta tez ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ja z założenia szarej nie chciałam... I dziękuję za dobre słowo Gosia.. po drabinie, po drabinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.10.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ojej podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.10.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 p i ę k n a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 piękna kostka !!!!! :D A Emil bardzo pomysłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wiola, co to za kostka ? ona bez fazy jest ? slicznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dzięki dziewczyny Malcia.. fazy to co to znaczy.. czy ścinana? jak tak to raczej bez, ale ma falbankę lekka.. ale jest równa, nie jak bułeczki... Nie wiem jak to opisać.. pierwsze zdjęcie najlepiej pokazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) a co to? to sobie w katalogu sprawdzę faza to jakby ścięte brzegi ta z fazą http://ogloszenia.ststatic.pl/24/24915/list-kostka-brukowa-holland-urbis-z-faza.jpg a ta bez http://ogloszenia.ststatic.pl/24/24919/kostka-brukowa-holland-urbis-bez-fazy.png Edytowane 5 Października 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ścieżka do domu... pokręcona;) wiem, wiem, Wy zrobiłybyście prosto, ja od razu mówiłam, ze będzie pokręcona... ... rondo.... Obcięta Inka... Poprawiona rabatka... Brakuje rozplenicy, ale to albo na wiosnę, albo jak będę po chabazie to jeszcze jesienią.. o ile kasy wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Malcia to są bez fazy, ale brzeg mają jakby w falbankę. Nie jest prosty, co niektórym przeszkadza, ale ja to pokręcona jestem i dla nas OKi TARcia zaraz looknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 rabatka miodzio: Inka golas a kostka bardzo mi sie podoba A słyszałaś ile 'rządowej"kasy wyszarpali na ośrodek ? wrzesień przyszłego roku jest bardzo realny strasznie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Dziewczyny.. czy na aukcje dla Chłopaków wypada dać gorzałkę z czarnych porzeczek .. ???????Jest to winiak z czarnej porzeczki. Nie jest to winko, ale grzejąca wódeczka... Na ostatniej imprezie przeszło bez przepicia... wypili 2 duże flachy i nie chcieli nic już innego.. a stały różne i finlandia, i gorzkie i jęczmienne... Na kolejną imprezę chcą tylko taką gorzałkę.. ale ona się kurczy, a porzeczek brak... Nie wiem czy wystawić, czy wypada....? Edytowane 6 Października 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 rabatka miodzio: Inka golas a kostka bardzo mi sie podoba A słyszałaś ile 'rządowej"kasy wyszarpali na ośrodek ? wrzesień przyszłego roku jest bardzo realny strasznie się cieszę Mówisz o szkole Emila...? jak tak to NIC.. nawet Emil z dzieciakami z prośbą byli u posłów w Sejmie... No chyba, ze coś się zmieniło... I przeprowadzka miała być w połowie roku, ale było by tylko mnóstwo zamieszania.. dobrze jak będzie to wrzesień... Nam będzie tylko dalej o jakieś 8-10km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no o szkole Emila:) 30 września podpisali 10 milionów do przekazania to nie wiele w stosunku do tego na co miasto liczyło, ale po 5 bańkach od pefronu,to drugio zastrzyk kasy nie wyciagnięty z miasta. ale słyszałam tez że sa problemy z finansoweniem ucznów z poza naszego miasta, bo miało byc jak w szpitalach, a tu gminy się nie chcą godzic -więc blado to widzę, jak ten system nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Tarcia będę modyfikować.. znaczy dołożę coś tak jak tą rozplenicę.. ale żeby za wysoka nie była, i nie płaska, i nie rozrosła by się na boki. Tawułek nie dałam bo są wysokie i nifidka by zasłoniły. Rabatka ma jakieś 2 metry wiec nie jest duża. Malcia.. no nie chce się żadna gmina dołożyć, a dzieciaków chodzi całe mnóstwo z po za gminy... Noo Emil też jakby na to nie patrzeć.. w razie W to go przemelduję... Nie słyszałam, ze dostaną 10 baniek i 5 z pefronu. Super... Ale to i tak jakby wiaderko piasku na plażę dołożyć.. dobre i tyle... Czekamy na tą placówkę, bo teraz to już jest masakra.. dzieciaki naprawdę nie mają gdzie się uczyć... to jest koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Tarcia zrobiłam podobnie do projektu.. ale zostawiłam kulkiki, nie mam rozplenicy i wyautowałam tawułki z projektu.. są za wysokie... i nie dam ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts