Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a co to? to sobie w katalogu sprawdzę

faza to jakby ścięte brzegi

ta z fazą http://ogloszenia.ststatic.pl/24/24915/list-kostka-brukowa-holland-urbis-z-faza.jpg

a ta bez http://ogloszenia.ststatic.pl/24/24919/kostka-brukowa-holland-urbis-bez-fazy.png

Edytowane przez malka

Ścieżka do domu... pokręcona;) wiem, wiem, Wy zrobiłybyście prosto, ja od razu mówiłam, ze będzie pokręcona...

DSC09837.JPG

... rondo....

DSC09835.JPG

Obcięta Inka...

DSC09840.JPG

Poprawiona rabatka...

DSC09845.JPG

DSC09841.JPG

DSC09842.JPG

Brakuje rozplenicy, ale to albo na wiosnę, albo jak będę po chabazie to jeszcze jesienią.. o ile kasy wystarczy...

rabatka miodzio:

Inka golas

a kostka bardzo mi sie podoba :)

A słyszałaś ile 'rządowej"kasy wyszarpali na ośrodek ? :lol:

wrzesień przyszłego roku jest bardzo realny :)

strasznie się cieszę

Dziewczyny.. czy na aukcje dla Chłopaków wypada dać gorzałkę z czarnych porzeczek .. ???????

Jest to winiak z czarnej porzeczki. Nie jest to winko, ale grzejąca wódeczka...

Na ostatniej imprezie przeszło bez przepicia... wypili 2 duże flachy i nie chcieli nic już innego.. a stały różne i finlandia, i gorzkie i jęczmienne...

Na kolejną imprezę chcą tylko taką gorzałkę.. ale ona się kurczy, a porzeczek brak...

Nie wiem czy wystawić, czy wypada....?

Edytowane przez Arnika

rabatka miodzio:

Inka golas

a kostka bardzo mi sie podoba :)

A słyszałaś ile 'rządowej"kasy wyszarpali na ośrodek ? :lol:

wrzesień przyszłego roku jest bardzo realny :)

strasznie się cieszę

Mówisz o szkole Emila...?

jak tak to NIC.. nawet Emil z dzieciakami z prośbą byli u posłów w Sejmie... No chyba, ze coś się zmieniło...

I przeprowadzka miała być w połowie roku, ale było by tylko mnóstwo zamieszania.. dobrze jak będzie to wrzesień... Nam będzie tylko dalej o jakieś 8-10km...

no o szkole Emila:)

30 września podpisali 10 milionów do przekazania :)

to nie wiele w stosunku do tego na co miasto liczyło, ale po 5 bańkach od pefronu,to drugio zastrzyk kasy nie wyciagnięty z miasta.

ale słyszałam tez że sa problemy z finansoweniem ucznów z poza naszego miasta, bo miało byc jak w szpitalach, a tu gminy się nie chcą godzic -więc blado to widzę, jak ten system nie przejdzie.

Tarcia będę modyfikować.. znaczy dołożę coś tak jak tą rozplenicę.. ale żeby za wysoka nie była, i nie płaska, i nie rozrosła by się na boki.

Tawułek nie dałam bo są wysokie i nifidka by zasłoniły. Rabatka ma jakieś 2 metry wiec nie jest duża.

Malcia.. no nie chce się żadna gmina dołożyć, a dzieciaków chodzi całe mnóstwo z po za gminy...

Noo Emil też jakby na to nie patrzeć.. w razie W to go przemelduję... ;)

Nie słyszałam, ze dostaną 10 baniek i 5 z pefronu. Super... Ale to i tak jakby wiaderko piasku na plażę dołożyć.. dobre i tyle...

Czekamy na tą placówkę, bo teraz to już jest masakra.. dzieciaki naprawdę nie mają gdzie się uczyć... to jest koszmar...