Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Zostało tak z jasnym...

Mnie serce mówiło brązowe, mężowi podobało się z jasnym, a syn powiedział, że po imprezie to do nas do domu trafi... będzie przynajmniej prosto szedł...

Brukarze odetchnęli, bo układania mieli...

Tam będzie ławeczka czy stoliczek... też ładnie będzie... a i każda donica pasować będzie...

Jak dzisiaj zimno jest.. z szyb mąż szron zeskrobywał... ojjj już przymrozki....

I dzień dobry Państwu.

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masz prawo mieć swoje zdanie.

Wiesz ilu osobom się ten pac nie będzie podobał, a tu na FM powiedzą jaki super, świetnie wyszło...

Wiedziałam, że ścieżka ma być pokręcona, może nie aż tak bardzo.. ale pokręcona i z przestrzeni tak dobrze wyglądało...

Rondo miało być z założenia, nie wiedziałam tylko co do formy ronda, ale skłaniałam się w koło...

Co do kawałka gdzie była rabata też nie miałam pojęcia...

Ja za brązowym, a mężowi jasny się podobał.... W końcu on na to pracuje i też musi mieć coś do powiedzenia...

Ale z jednej strony ta jasna część nie wygląda najgorzej.. nie ma takiego złudzenia optycznego, ze jest duża przestrzeń wykostkowana od okna po rondo...

Nie bylem i nie widziałem na żywo jakie duże masz to swoje podwyrko, ale jeśli małe, to w/g mnie albo ta ścieżka jasno obrzeżona, albo jasny trójkąt.

Jeśli jedno i drugie, to na dużym placu oddalone od siebie i najlepiej jeszcze z jakimś jasnym akcentem / akcentami w innym miejscu / -ach.

...ale ja się nie czepiam - Ty tu rządzisz ;):D