Arnika 22.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Efi w dzienniku je wkleiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Za dużą ilością kabelków to Ty sie nie martw. Zawsze możesz je wkuć w tynk i zagipsować A z podprowadzaniem to już nie jest tak prosto Sarenki cudne. Aż za gardło chwyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 elektryka mam jeno pomysłu na elektrykę to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Za dużą ilością kabelków to Ty sie nie martw. Zawsze możesz je wkuć w tynk i zagipsować A z podprowadzaniem to już nie jest tak prosto Sarenki cudne. Aż za gardło chwyta I pomyśleć, że te sarenki są codziennie.... A rozprowadzam teraz centralny odkurzacz i kujemy ściany.... Do hydro też kujemy... ale to i tak za kaflami będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ja mówię o takim kuciu, wiesz.... w pomalowanych ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Noooo to jeszcze mam luuuuzik...Nie mam pomalowanych ścian..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Za dużą ilością kabelków to Ty sie nie martw. Zawsze możesz je wkuć w tynk i zagipsować A z podprowadzaniem to już nie jest tak prosto Sarenki cudne. Aż za gardło chwyta I pomyśleć, że te sarenki są codziennie.... A rozprowadzam teraz centralny odkurzacz i kujemy ściany.... Do hydro też kujemy... ale to i tak za kaflami będzie.... Jak ja zaczełam podkuwać ściany to się zastanawiałam, czy ten styropian to dlugo mur utrzyma Hejka Arniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 a ja sie zastanawialam co bym zrobila jakbym poszla za namowa niektorych forumowiczow i wybudowała dom z cegły 18 zamiast 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dzień dobry Ewuś ja też sobie nie wyobrażałam takiej cieniusiej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Arniczko swietne te sarenki, gdzie Ty mieszkasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dobry wieczorek:P Ania - przy lesie..... Taki mam widok z okna.... Efilo. Wusia.... też sobie nie wyobrażam takiej cieniuśkiej ściany.... Przecież dom by nie wytrzymał dla naszych dzieci i do remontu..... Myszka... styropian mi muru nie będzie podtrzymywał... Ale o jakim styro Ty mówisz?.... Tym na podłogi, czy tym zewnętrznym..... * Rozkładania styro część dalsza..... * Rozkładania wody część dalsza.... * Prawie skończony odkurzacz centralny.... Ale jest to nasze wykonanie..... Więc raz, że dokładne, dwa, że po raz pierwszy to robimy i u nikogo nawet nie widziałam jak to jest zrobione..... * Wycinanie folii z pod desek tych na suficie.... po raz pierwszy.... I pomyśleć, że daliśmy deski i folię nad deskami po to aby zrobić szczelny dom.... I nie zdało to egzaminu... Deski poczerniały, skraplała się woda, nic nie wyschły..... Jestem zła na tego jegomościa co nam tak doradzał.... To jest tak jak się jest teoretykiem, a nie praktykiem.... I jest to szanowany jegomość z Forum.... Ale dobrze, że dało się powycinać folię, deski wyschną, czymś tam je się wymaluje... i będzie dobrze...... Szkoda, że folia paro ta żółta 200m2 jest do wyrzucenia..... * Spinki zamówione do podłogówki... pewnie przyjdą..... Od 3 dni mamy codziennie kilka odwiedzin znajomych.... Powiem, że wszyscy gubią się w domku.... A ja nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Myszka sie smiala że jakby zrobić bruzdy przez całą cegłę to by się dom na styropku - tym zewnętrznym musiał trzymać W odkurzacz ważne jest głównie aby poza gniazdkiem nigdzie nie zastosować kolanka 90st. Zróbcie sobie próbę szczelności przed zalaniem wylewki bo jak się okaże post factum że gdzieś jest szczelina to cała instalacja do wyrzucenia - ale to pewnie wiecie. Wycinania folii współczuję. Na szczęście żółta to koszt znikomy w porównaniu do membran więc potraktuj ją jak folie malarską - używasz i wyrzucasz trza patrzeć do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzień doberek :P Folia zdjęta... i wyrzucona.... Hydro robi się..... Woda wylatująca z głównego zaworu zamarznięta.... Robili to wodociągowcy.... I co teraz Szczelności odkurzacza nie robiłam, bo nie wiem jak..... Ale jest w miarę dobrze zrobione.... Sami robiliśmy... wolno i dokładnie.... Jutro może próba szczelności wody... jak odmarznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja bym poprosiłą firme od odkurzaczy żeby zrobili próbe. po co robicie próbe szczelności wody skoro robiliście dokładnie? a gdzie foty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Foty.... powiadasz.... A w domku burdel panuje jak nigdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 burdel ważna rzecz nie migaj sie tylko zapodaj coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Proszę...Mówisz i masz... http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S4URjcugZ_I/AAAAAAAAAvU/TK6qJI0CvKw/DSC06086.JPG http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S4USB76PlJI/AAAAAAAAAvw/0lY2WN9i1Ys/DSC06078.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ano burdel, ale postepy-bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 mam nadzieje ze kanalize ukadacie w odpowiednim spadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 to samo sobie pomyślałam 3% łatwo przeoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts