TAR 09.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Spróbuj zmienić nim ten mój pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 I nawet wie,, jak Ty i T i Okruch wygląda... Przecież mówiłam.. że będzie pokręcone.. To też jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 To ja też podpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.10.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) dobra i nr tel tez:rotfl: Domy się teraz piorunem buduje - dasz radę, ale z tą zmianą numeru nie wiem, czy się uda... ...a jeśli w tepsie masz, to już przepadłaś ...ups, właśnie zauważyłem, że gospodyni wróciła ...to narazki http://emoty.blox.pl/resource/burnout02.gif Edytowane 9 Października 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Nieee.. mają komórki... ale i maila zna i wie gdzie szukać i później też jakby wybudowała to wie czego szukać i mniej wiecej wie gdzie.. W końcu kilka km w te czy we wte to znajdzie.. choćby po zapachu;) Nooo a , że nie zna dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Po zapachu, ładnym, waszym, a nie po śmierdzeniu..Ty i T ładnie pachniecie.... A jak okruch.. Inka go znajdzie... A i Twoje perfumy też ładne są... w domu u siebie ładnie pachniałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wioluś, a Ty możesz jakoś z góry zrobić zdjęcie tej kostki albo z drabiny, bo powiem Ci, że mi tez ten teójkat jasny nie pasuje, wszystko inne jest cud malina. Może to w cłości dobrze wygląda, ale na zdjęciach nie za bardzo Ożesz ja nigdy nikomu tu nie powiedziałam, ze mi sie podoba jak mi się nie podoba Niestety coraz częściej widze, ze wszyscy pieją nad czymś, chociaz sami u siebie nigdy by tak nie zrobili Na poczatku wydawało mi sie, ze forum pomaga się urządzić, ale niestety teraz zmieniłam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Jak uklepią to zrobię zdjęcie z drabinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Na podcieniu są granitowe płytki, na razie nie można wchodzić, i zastawione są dechami. Bałagan wokół... Brak jeszcze klombu... Ale jak udomowię donicami będzie git... .....wiecie co... trochę bardzo się załamałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wiolus masz rację, jak postawisz donice będzie ok z tej strony to inaczej wygląda Fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 No co Wy wszyscy - oczadzieli? Toż ładnie jest! Ja tam wiejska baba jestem, na zasadach sie nie znam, ale mnie się po prostu podoba!!! Arnisia, nie słuchaj ich, to z zazdrości tak, bo oni nie maja tak ładnie!!! A mnie się NAPRAWDĘ podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Mam prośbę... Rondo jest na 4,9m... Proszę o propozycje zagospodarowania A ten trójkąt który mnie tak trapi to brakło może ze 3-4m2 brązowego bruku i brukarz kombinował z jasnym, mężowi się spodobało, mnie nie bardzo, i zostało.. ze względu, żeby chłopaków nie ciągnąć, i że rozjaśni strefę gdzie będzie ławka na dziś, później jakiś stoliczek i krzesełka.... Na razie mam ławeczkę... w garażu stała.. i będzie z przodu.. A my na tej ławeczce jak na "Ranczo " będziem siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Kobieto, za pol roku w ogole tego zauwazac nie bedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Taaa.. nie znasz mnie.... Natomiast jakość wykonanej pracy jest super Wszędzie odpowiednie spadki, podjazd, ścieżki, schodki... Bardzo podobało mi się jak pracują.. Nie żałuję, że u mnie pracowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 A my na tej ławeczce jak na "Ranczo " będziem siedzieć :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 A teraz to insza inszość, teraz gra i buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts