Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobra i nr tel tez:rotfl:

Domy się teraz piorunem buduje - dasz radę, ale z tą zmianą numeru nie wiem, czy się uda...

...a jeśli w tepsie masz, to już przepadłaś :roll:

...ups, właśnie zauważyłem, że gospodyni wróciła

...to narazki :bye:

http://emoty.blox.pl/resource/burnout02.gif

Edytowane przez Yeti

Wioluś, a Ty możesz jakoś z góry zrobić zdjęcie tej kostki albo z drabiny, bo powiem Ci, że mi tez ten teójkat jasny nie pasuje, wszystko inne jest cud malina. Może to w cłości dobrze wygląda, ale na zdjęciach nie za bardzo :yes:

Ożesz ja nigdy nikomu tu nie powiedziałam, ze mi sie podoba jak mi się nie podoba :yes:

Niestety coraz częściej widze, ze wszyscy pieją nad czymś, chociaz sami u siebie nigdy by tak nie zrobili :(

Na poczatku wydawało mi sie, ze forum pomaga się urządzić, ale niestety teraz zmieniłam zdanie :yes:

No co Wy wszyscy - oczadzieli? :o

Toż ładnie jest!

Ja tam wiejska baba jestem, na zasadach sie nie znam, ale mnie się po prostu podoba!!!

Arnisia, nie słuchaj ich, to z zazdrości tak, bo oni nie maja tak ładnie!!! ;) :hug:

A mnie się NAPRAWDĘ podoba. :D

Mam prośbę...

Rondo jest na 4,9m... Proszę o propozycje zagospodarowania :)

A ten trójkąt który mnie tak trapi to brakło może ze 3-4m2 brązowego bruku i brukarz kombinował z jasnym, mężowi się spodobało, mnie nie bardzo, i zostało.. ze względu, żeby chłopaków nie ciągnąć, i że rozjaśni strefę gdzie będzie ławka na dziś, później jakiś stoliczek i krzesełka....

Na razie mam ławeczkę... w garażu stała.. i będzie z przodu..

A my na tej ławeczce jak na "Ranczo " będziem siedzieć;):)