Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

A duży już widział??????????

Nie za ma co :)

I dzięki za odbiór techniczny. :)

Wszystkim za dobre słowo dziękuję i Tym którym się nie podoba też dziękuję, cieszę się , że macie własne zdanie na nie chwalicie "gów..a w czymkolwiek;)".

Wiedziałam że esy floresy nie będą się Tu na FM podobały, ale ja tak pokręcenie chciałam, wiedziałam, ze ochów na brązową kostkę nie będzie, bo większość woli szarą.. ale dla mnie bardziej do serca leżą beze... co nie którzy w beże nie wieżę... ;) A mnie jak najbardziej się podoba.

I kolorów na zdjęciach nie widać, po jeszcze zakurzone po piasku... kostka jest ciemniejsza brązowa.

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny.... czy pozamiataną kostkę trzeba polać wodą czy tak zostawić? sama nie mam pojęcia. Nie mam kostki na piasku i cemencie tylko na odsiewce, co by mrówki mi nie wyniosły piachu jak u przyjaciół w górach...

Ale jakbym polała z węża to by raz była czysta, a dwa powchodził by piach głębiej, ubił by się...

Wioluś kolor kostki bardzo mi sie podoba ja tez wolę beże i fajnie tym szarym odznaczyłas ścieżki, kólko, floresy też mi nie przeszkadzają, na zdjeciu z perspektywy dla mnie rewelka :) Możesz byc zadowolona :) Bożesz, gdyby wszyscy na szaro robili, to jaki szary świat byłby ????:(

kurna, moj zna:p

Spróbuj zmienić nim ten mój pozna :rolleyes:

dobra i nr tel tez:rotfl:

jesli cos mi sie podoba to chwale, jesli nie jest to w moim stylu lub mi sie zwyczajnie nie podoba to zwykle milcze. tu u Wiolki zlamalam te zasade, ale ona mi na pewno wybaczy :D prawda Wiolus???? bo bede adresa i fona musiala zmienic choc sie zarzeka, ze mnie wyweszy :p

Noo taaa... fona już nie odbiera, adres jeszcze znam.. albo po zapachu mi przyjdzie TRci szukać...

Ja naprawdę się nie gniewam :)

Rondo nawet wkleiłam.. tylko nie wiem czy dobre... ?

Ale pośpiechu nie ma.. wiosną go obsadzę...

Arniczko,baaaardzo mi się podoba Twoja kostka,ma baaaardzo ładny kolor:yes: i wcale a wcale trójkącik mi nie przeszkadza...jeszcze jak tam planujesz ławeczkę to będzie mniodzio:Djedynie co może zrobiłabym inaczej to przesunęła bym rondo by jego obwódka nie łączyła się z paskiem" ścieżkowym '

a zamiatanie ?żmudne zajęcie ...wiem coś o tym ,,bo dużo już za mną ale jeszcze więcej przede mną

Beata.. ale już ronda nie przesunę.. mnie ono nie przeszkadza. Chodnik i tak jest chyba 120 albo 130cm.. optycznie wygląda przez paski na mniejszy... będzie większy parking na podjeździe.. Na razie stacjonują tu dwa samochody, ale kto wie.. synowie rosną, jeden już dorosły,,, a młodszy prędzej prawko zrobi pewnie od starszaka;)

Natomiast TARcia chciałaby zaparkować na podjeździe.. choć przygotowaliśmy też podjazd przed siatką nawet na 3 samochody jakby gości przyjechało w jednym czasie kilkoro samochodami...... ;)

a o co chodzi z tym fonem:confused: dzwonilas do mnie ????? to nie dzwon, ja dzis taka roztargniona gdzies wsiaklam telefon, bylam na spotkaniu i wylaczylam dzwiek i teraz nie moge go zlokalizowac. ale chyba zostawilam w pracy razem z portfelem, mam nadzieje :(

Nooo dzwoniłam :yes: ... Przytulić się chciałam :)

Kiedyś mi mówiła Malcia, że kobieta/człowiek musi się przytulić 20 razy dziennie..

Ja z mężem w biegu tylko 2-3X dzisiaj.. bo jego wciąż nie ma... A Emil już nie chce za nic, starszak za duży...

Beata.. ale już ronda nie przesunę.. mnie ono nie przeszkadza. ;)

:lol2::lol2:Wiola wiem wiem ,tak tylko trzepnęłam:D:hug:,

ale ja swoje kółko będę rozbierać ...kupiliśmy kostkę trapezowatą ,ale na palecie były tez i inne..prostopadłościenne,Majstrowi się porypało i największy okręg najbardziej zewnętrzny robił tylko z trapezowatych ,zamiast łączyć i później biedakowi ,im bardziej zbliżał się do środka zaczęły się robić zbyt duże szczeliny.Dopiero M musiał interweniować .Finał jest taki,że będą rozbierać i układać na nowo:mad:

Kiedyś mi mówiła Malcia, że kobieta/człowiek musi się przytulić 20 razy dziennie..

4 razy , by przeżyć, 8 razy dziennie, żeby zachować zdrowie i 12 razy, żeby się rozwijać. :)

nie wiem skąd Ci się 20 wzięło -takaś niedopieszczona :lol2: