Arnika 10.10.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A duży już widział?????????? Nie za ma co I dzięki za odbiór techniczny. Wszystkim za dobre słowo dziękuję i Tym którym się nie podoba też dziękuję, cieszę się , że macie własne zdanie na nie chwalicie "gów..a w czymkolwiek;)". Wiedziałam że esy floresy nie będą się Tu na FM podobały, ale ja tak pokręcenie chciałam, wiedziałam, ze ochów na brązową kostkę nie będzie, bo większość woli szarą.. ale dla mnie bardziej do serca leżą beze... co nie którzy w beże nie wieżę... A mnie jak najbardziej się podoba. I kolorów na zdjęciach nie widać, po jeszcze zakurzone po piasku... kostka jest ciemniejsza brązowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dziewczyny.... czy pozamiataną kostkę trzeba polać wodą czy tak zostawić? sama nie mam pojęcia. Nie mam kostki na piasku i cemencie tylko na odsiewce, co by mrówki mi nie wyniosły piachu jak u przyjaciół w górach... Ale jakbym polała z węża to by raz była czysta, a dwa powchodził by piach głębiej, ubił by się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.10.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Wioluś kolor kostki bardzo mi sie podoba ja tez wolę beże i fajnie tym szarym odznaczyłas ścieżki, kólko, floresy też mi nie przeszkadzają, na zdjeciu z perspektywy dla mnie rewelka Możesz byc zadowolona Bożesz, gdyby wszyscy na szaro robili, to jaki szary świat byłby ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Wioluś u mnie brąz by był od czapki u Ciebie grafit;) to że mam grafit u siebie absolutnie nie wyklucza tego, że Twój brąz mi się podoba:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.10.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Nie mam kostki, niestety, ale o ile poczytywałam to raczej się nie polewa, tylko zamiata, zamiata i jeszcze raz zamiata ale dlaczego tak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Mnie się podoba bardzo, bo ja lubię brązy i beże. A w trójkącie jak postawisz ławkę, stoliczki i ciemnobrązowe donice - cud, miód i ultramaryna będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 toscie razem z Malka u fryzjera byly??? a gdzie chodzisz??pokazalybyscie sie na chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 kurna, moj zna:p Spróbuj zmienić nim ten mój pozna dobra i nr tel tez:rotfl: jesli cos mi sie podoba to chwale, jesli nie jest to w moim stylu lub mi sie zwyczajnie nie podoba to zwykle milcze. tu u Wiolki zlamalam te zasade, ale ona mi na pewno wybaczy prawda Wiolus???? bo bede adresa i fona musiala zmienic choc sie zarzeka, ze mnie wyweszy Noo taaa... fona już nie odbiera, adres jeszcze znam.. albo po zapachu mi przyjdzie TRci szukać... Ja naprawdę się nie gniewam Rondo nawet wkleiłam.. tylko nie wiem czy dobre... ? Ale pośpiechu nie ma.. wiosną go obsadzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.10.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Arniczko,baaaardzo mi się podoba Twoja kostka,ma baaaardzo ładny kolor:yes: i wcale a wcale trójkącik mi nie przeszkadza...jeszcze jak tam planujesz ławeczkę to będzie mniodzio:Djedynie co może zrobiłabym inaczej to przesunęła bym rondo by jego obwódka nie łączyła się z paskiem" ścieżkowym ' a zamiatanie ?żmudne zajęcie ...wiem coś o tym ,,bo dużo już za mną ale jeszcze więcej przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Tusia.. przyjedź.. zobaczysz.. Razem byłyśmy... w Katowicach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Beata.. ale już ronda nie przesunę.. mnie ono nie przeszkadza. Chodnik i tak jest chyba 120 albo 130cm.. optycznie wygląda przez paski na mniejszy... będzie większy parking na podjeździe.. Na razie stacjonują tu dwa samochody, ale kto wie.. synowie rosną, jeden już dorosły,,, a młodszy prędzej prawko zrobi pewnie od starszaka;) Natomiast TARcia chciałaby zaparkować na podjeździe.. choć przygotowaliśmy też podjazd przed siatką nawet na 3 samochody jakby gości przyjechało w jednym czasie kilkoro samochodami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 a o co chodzi z tym fonem:confused: dzwonilas do mnie ????? to nie dzwon, ja dzis taka roztargniona gdzies wsiaklam telefon, bylam na spotkaniu i wylaczylam dzwiek i teraz nie moge go zlokalizowac. ale chyba zostawilam w pracy razem z portfelem, mam nadzieje Nooo dzwoniłam ... Przytulić się chciałam Kiedyś mi mówiła Malcia, że kobieta/człowiek musi się przytulić 20 razy dziennie.. Ja z mężem w biegu tylko 2-3X dzisiaj.. bo jego wciąż nie ma... A Emil już nie chce za nic, starszak za duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kochana, za 2 lata wszyscy beda mowili, ze szary to obciach. Ja tam lubie jedno i drugie. Kolory ziemi sa niesmiertelne tylko problem jest w ich laczeniu ze soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.10.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Beata.. ale już ronda nie przesunę.. mnie ono nie przeszkadza. :lol2:Wiola wiem wiem ,tak tylko trzepnęłam:D:hug:, ale ja swoje kółko będę rozbierać ...kupiliśmy kostkę trapezowatą ,ale na palecie były tez i inne..prostopadłościenne,Majstrowi się porypało i największy okręg najbardziej zewnętrzny robił tylko z trapezowatych ,zamiast łączyć i później biedakowi ,im bardziej zbliżał się do środka zaczęły się robić zbyt duże szczeliny.Dopiero M musiał interweniować .Finał jest taki,że będą rozbierać i układać na nowo:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.10.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kiedyś mi mówiła Malcia, że kobieta/człowiek musi się przytulić 20 razy dziennie.. 4 razy , by przeżyć, 8 razy dziennie, żeby zachować zdrowie i 12 razy, żeby się rozwijać. nie wiem skąd Ci się 20 wzięło -takaś niedopieszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ojjjj niedoprzytulana... Zawsze młodemu mówiłam.. _ Po co są dzieci... -Do całowania... Teraz wyrósł.. to już wiem po co są wnuki;) Oby jeszcze trochę poczekał syn z tymi wnukami, bo mnie fryzjerka dziś baaardzo odmłodziła.. prawie o 10 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Beata a miałaś projekt? Bo ja nie miałam i facet kombinował z głowy. Ale co do wykonania to powiem, że jest bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Mnie fryzjer goni tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts