TAR 16.10.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 hmmm jak kobieta ma przegląd techniczny to znaczy że idzie na wizytę do gina, a jak pies ma przegląd to gdzie chodzi? Do zoofila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 TARcia dobrze mówiliśmy.. pytał, kiedy rozmawiałyśmy i czy w ogóle czasami rozmawiamy.. Jak mu przekazywałam pozdrowienia, to chyba nie zatrybił, że to z fona było a nie z netu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Noo taaa... a u nas nawet na zamek nie chcieliście pójść.... Też nie mogę się doczekać... Młody okupował dziś neta... chce/umyślił sobie, że MUSZĘ natychmiast mu kupić telefon dotykowy.. ale to NATYCHMIAST... On pracuje, stara się dostał nawet 6 z przyrody, a ja muszę go wynagrodzić... Tłumaczenie, ze uczy się dla siebie nie pomogło wcale... Już wiem skąd ta schiza.. koledze wczoraj matka kupiła nową komórkę.. On też chce... Noo a ja akurat mu ją kupię... natychmiast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ale dzisiaj chłopakom powstrzymać Anglików pomógł deszcz... Mężuś pojechał do kuzyna... ale dopiero tam PZPN naprawiają...Szkoda mi kibiców.. Nie dosć , że kasę wydali, że wystali się i zmarzli to jeszcze innym razem pewnie przyjdą na mecz.. dodatkowe koszty.. i dojazdu i noclegów wolne niejednokrotnie...Tylko po co tym cymbałom było budować ten dach na Narodowym...No to mamy .. Narodowa kompromitacje... Miało wyjść tak fajnie , a wyszło jak zwykle.. tfu.. jeszcze gorzej... Ja zakupiłam sobie piwo na próbę, bo takiego jeszcze nie piłam.. Lubuskie zielone.. Jest rzeczywiście zielone, i smakuje... trochę jak ludwik... tfuuu.. niedobre... nie kupujcie, bo naprawdę nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 No tak wiem, ze chce.. ale mu jej nie kupię.... Ojjj nie... Ale jazdy były większe i dłużej niż o basen... Nie przejdzie mu szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 T. tez pozdrawia i juz mysli o wiosennym spotkaniu i zastanawia sie nad atrakcjami , bo u nas to nudy nie ma sprawy -przyjadę ( z przyległosciami ) No tak wiem, ze chce.. ale mu jej nie kupię.... Ojjj nie... Ale jazdy były większe i dłużej niż o basen... Nie przejdzie mu szybko... o jaki basen ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Noo kiedyś Emil wymyślił sobie w momencie, że mam mu kupić/wybudować w ogrodzie basen. Taki duży do kompania... NATYCHMIAST... No i matka się nie zgodziła...Dziś też na komórkę się nie zgodziłam... Jestem wiec najgorszą matką na świecie.. tak mnie dzisiaj wyzwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Taki los matek. Ale komorke dotykowa mozna miec juz calkiem tanio, tylko jakis stary model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Nooo to M mój już zapowiedział, że flaszeczkę zachowa dla Was... Malcia próbowałaś?????? Mówisz, że mam być twarda... Bożesz... oby mi tej stali wystarczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Taaa... Małgoś... on nie aż taki głupi, żeby brać stary model... on chce to co dobre.. Wczoraj podprowadził mnie na stoisko z takimi z 1500zł... toż na zawał chciałam zejść i odwróciłam go w tył zwrot i zajęłam czymś innym.. w dużym centrum było łatwiej , w domu już nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 przyjezdzaj moze winiaka nie mam ale cos rownie dobrego sie znajdzie :D:D . ja sie zaoferowałam jako atrakcja u Wioli kurde -do Niej trochę bliżej mam Wiola, a taki basen to ja bym sobie postawiła szczególnie wtedy pragnęłam gdy 40 w cieniu było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ciezka sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 e tam, cięzka od razu choc chyba bym chciała, by moje młode "tylko" telefon chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 w piątek rano A1 znów rozkopana...albo jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts