Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Arnika latała za koszyczkiem, kwiatkami ( maleńkie chryzantemki i wrzos) na piątek na 'dzień nauczyciela" , będzie drugi.. bo z akademią...

Telefon za miesiąc.. i ja połowę i Emil połowę, ale taki do 150zł samsunga dotykowego... i warunek, że ma być grzeczny na wszystkich lekcjach...

ooooj będzie trudno...

TARcia a gdzie będziesz miała bazę wypadową?????????:lol:

No i kiedy przyjeżdżacie????????

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrobiłam dziś dla siebie kaszy jaglanej z żurawiną, morelą i migdałami oraz ciut miodu.. dobre to było .. polecam, bo jaglana zdrowa jest.. a sama.. to ma jakiś dziwny smak mąki..

Dla rodzinki upipcyłam pizze bo mi Emil suszył głowę... starszak tez uwielbia... mąż też...

Mówiłam już, że ja nie lubię gotować..:rolleyes:

No jasssne, chwilę mnie nie było i już mnie dosięgło wykluczenie społeczno-forumowe :evil:.

Wszyscy się umawiają, jeżdżą z płn na płd, ze wsch na zach ... i udają, że centrum nie istnieje :mad:

Przypominam więc, że w którąkolwiek stronę doopska ruszycie, mnie zawsze macie po drodze :p

...i nie zmuszajcie mnie do ostateczności, żebym gwoździe na autostradzie musiał rozsypywać o052.gif

Zrobiłam dziś dla siebie kaszy jaglanej z żurawiną, morelą i migdałami oraz ciut miodu.. dobre to było .. polecam, bo jaglana zdrowa jest.. a sama.. to ma jakiś dziwny smak mąki..

Dla rodzinki upipcyłam pizze bo mi Emil suszył głowę... starszak tez uwielbia... mąż też...

Mówiłam już, że ja nie lubię gotować..:rolleyes:

A propos to znalazlam przepis na szarlotke wlasnie z zurawina i zamiast maki daje sie kasze jaglana - ugotowana i zmielona. Chodzi o to, zeby ja upiec bez cukru. Musze sprobowac. :)

Yetek... a my mamy w PL autostrady?????????????:eek:(...)

Pisałem o "gwoździach na autostradzie" w liczbie pojedynczej ;), ale miałem na myśli te dwie: płn-płd i wsch-zach ...autostrady

...no dobra ...pseudo-autostrady :D

no jak ja bede jechac na poludnie to przejade prez ciebie:cool::lol2: a Arni jak bedzie z wiosna do mnie jechac to tez cie przejedzie (nawet wczesniej):yes::rotfl:

Podajcie tylko wcześniej konkretne terminy, żebym zdążył się położyć w widocznym miejscu ;)