Arnika 17.10.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Arnika latała za koszyczkiem, kwiatkami ( maleńkie chryzantemki i wrzos) na piątek na 'dzień nauczyciela" , będzie drugi.. bo z akademią... Telefon za miesiąc.. i ja połowę i Emil połowę, ale taki do 150zł samsunga dotykowego... i warunek, że ma być grzeczny na wszystkich lekcjach... ooooj będzie trudno... TARcia a gdzie będziesz miała bazę wypadową????????? No i kiedy przyjeżdżacie???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Nadulka.. ja czasami jestem, znaczy świeci się, np. Malka do mnie dzwoni, ze wpadnie, bo widzi, ze ja w domu.. a tu zonk.. jestem np w casto;)Dziś rzeczywiście mnie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 fajnie...ja jestem tak uwiązana domem, dziećmi i zwierzakami,że nawet ostatnio nie wyjeżdżam w delegacje do klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ala.. a do Ciebie będzie można wpaść??????? TARcia/TARcie.. łóżko czeka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Zrobiłam dziś dla siebie kaszy jaglanej z żurawiną, morelą i migdałami oraz ciut miodu.. dobre to było .. polecam, bo jaglana zdrowa jest.. a sama.. to ma jakiś dziwny smak mąki.. Dla rodzinki upipcyłam pizze bo mi Emil suszył głowę... starszak tez uwielbia... mąż też... Mówiłam już, że ja nie lubię gotować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.10.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 ja nie Ala ale mysle, ze bedzie mozna aAlusia to bardzo goscinna osoba a jaki ma ogrod, moj to sie chowa ode mnie do Ali jest blizej i szybciej niz od ciebie do wusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.10.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 A moi panowie mecz oglądają i kazali mi po pizze dzwonić,bo głodni się zrobili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.10.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 No jasssne, chwilę mnie nie było i już mnie dosięgło wykluczenie społeczno-forumowe . Wszyscy się umawiają, jeżdżą z płn na płd, ze wsch na zach ... i udają, że centrum nie istnieje Przypominam więc, że w którąkolwiek stronę doopska ruszycie, mnie zawsze macie po drodze ...i nie zmuszajcie mnie do ostateczności, żebym gwoździe na autostradzie musiał rozsypywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Zrobiłam dziś dla siebie kaszy jaglanej z żurawiną, morelą i migdałami oraz ciut miodu.. dobre to było .. polecam, bo jaglana zdrowa jest.. a sama.. to ma jakiś dziwny smak mąki.. Dla rodzinki upipcyłam pizze bo mi Emil suszył głowę... starszak tez uwielbia... mąż też... Mówiłam już, że ja nie lubię gotować.. A propos to znalazlam przepis na szarlotke wlasnie z zurawina i zamiast maki daje sie kasze jaglana - ugotowana i zmielona. Chodzi o to, zeby ja upiec bez cukru. Musze sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Yetek... a my mamy w PL autostrady????????????? Te kilka kawałków płatnych to chyba nie o tych mówisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.10.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Yetek... a my mamy w PL autostrady?????????????(...) Pisałem o "gwoździach na autostradzie" w liczbie pojedynczej , ale miałem na myśli te dwie: płn-płd i wsch-zach ...autostrady ...no dobra ...pseudo-autostrady no jak ja bede jechac na poludnie to przejade prez ciebie:cool: a Arni jak bedzie z wiosna do mnie jechac to tez cie przejedzie (nawet wczesniej) Podajcie tylko wcześniej konkretne terminy, żebym zdążył się położyć w widocznym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ty Futrzak taki wyrywny nie bądź bo się ułożysz za wcześnie i ktoś inny Cię przejedzie i jaka przyjemność dziewczynom zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) , Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ale że jak niby ten koszyczek dla Was przy przejechanym Futrzastym ma zostawić dla Was na otarcie łez:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts