wu 18.10.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 TAR-cia lepciejszy humorek;)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 to daj znać a ja trzymam kciuki żeby dobrze było:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Też kciuki za Babcię trzymam. Arnisia - a auto już kupiliśta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Tarcia, a co jest?...nic nie wiem jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 TARci Babci... biodro... Buziaki przesyłam... DPSia.. nie kupiłam.. czytam i myślę i kasy nie mam... Yetek.. a co mi po rozjechanym futrzaku.. Ty wiesz jak na takiej autostradzie można pędzić.... I gdzie ja Ciebie tam znajdę.. Przecież na autostradach są takie specjalne siatki przed futrzasymi pozakładane.. to niby jak wejdziesz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Po raz ostatni skosiłam w tym roku trawnik.... Ale mi to szybciutko poszło... Miejsca wydeptane po brukarzach wracają do normy... Cały czas mam niewsadzone krzoczki... i nie chce mi się grzebać w ziemi... ale muszę je chociaż zadołować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja dzisiaj też kosiłam. Jakieś 20 arów trawska po kolana skosiłam! Teraz dłonie mnie bolą od wysiłku, przecie moja kosiarka bez napędu. Ale całe podwórze wykoszone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Mój mąż o mnie zadbał... kupił mi kosiarkę z napędem... biegałam z nią godzinkę i wszystko ogolone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.10.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 U nas jest niestety za mokro na koszenie po wtorkowej ulewie, może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.10.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Emiranda, od razu mi się nasunęło pytanie, czy ty przypadkiem na Narodowym nie mieszkasz, ale widzę, że Gdynia ...to chyba nie... Przekonały mnie wasze komentarze - nie będę się kładł - pozostanę przy wersji z gwoździami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Arnika!!!!! Jestem zachwycona kostką!!!! Jest bosko!!!! Naprawdę bosko!!! Matko, jak pięknie!!!! Jak ty się za coś zabierzesz to na serio, czapki z głów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dawno mnie nie było, nawet bardzo dawno. Wstyd mi jak diabli ... Za to meble w łazience miodzio!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.10.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 zaplanowałam na jutro ostatnie w tym roku koszenie. Oby tylko pogoda nie zrobiła psikusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 u mnie wczoraj ostatnie koszenie się odbyło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja też wczoraj kosiłam.. chyba ostatni raz.. Mąż dzisiaj się rano przy śniadaniu pyta czy już można na serwis kosiarkę odwieźć.. ja nie wiem.. a jak trawa urośnie to czym skoszę.. ? Braza dzięki w imieniu mebli łazienkowych Nelcia dzięki za pochwały kostki Byłam dziś na akademii z okazji dnia nauczyciela.. tak, tak.. tydzień temu też byłam z kwiatami... dziś byłam z cudnym koszem z wrzosem i chryzantemami i rajskimi jabłuszkami. Boski był ten kosz... wszystkim bardzo się podobał Jestem wykończona i baaardzo śpiąca ostatnio... jak mi się spać chce.. albo mam tak niskie ciśnienie... normalnie śpię na stojąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.10.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wiolka, to nie koniecznie musi być niskie ciśnienie. Też tak miałam. Poszłam do lekarza, a po badaniach okazało się,że mam wysokie cisnienie, wysoki choresterol i anemie Zwolnij trochę,przebadaj się i pomyśl o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ala.. ja ciśnienie normalne mam 90-100/60-70 masakra... bez kilkunastu kaw dziennie nie funkcjonuję.. kilkunastu to tak czasami, ale ja z mlekiem i słabiutkie piję... I nie pójdę do lekarza.. bo mi nic nie jest.. średnią chodzenia do lekarza wykorzystała moja babcia na najbliższą dwudziestolatkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.10.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 też miałam takie ciśnienie ...do czasu. Może mikro i makrolementów ci brakuje i dlatego czujesz się senna. Ja teraz biorę lek na wyrównanie cisnienia i pracy serca i czuję się o niebo lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Jak brałam lek to myślałam, że zejdę... Myślę, ze ta pogoda i zmęczenie dają mi w kość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts