Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TARci Babci... biodro... Buziaki przesyłam...

DPSia.. nie kupiłam.. czytam i myślę i kasy nie mam...

Yetek.. a co mi po rozjechanym futrzaku.. Ty wiesz jak na takiej autostradzie można pędzić.... I gdzie ja Ciebie tam znajdę..

Przecież na autostradach są takie specjalne siatki przed futrzasymi pozakładane.. to niby jak wejdziesz??????

Ja też wczoraj kosiłam.. chyba ostatni raz.. Mąż dzisiaj się rano przy śniadaniu pyta czy już można na serwis kosiarkę odwieźć.. ja nie wiem.. a jak trawa urośnie to czym skoszę.. ?

Braza dzięki w imieniu mebli łazienkowych :)

Nelcia dzięki za pochwały kostki :)

Byłam dziś na akademii z okazji dnia nauczyciela.. tak, tak.. tydzień temu też byłam z kwiatami... dziś byłam z cudnym koszem z wrzosem i chryzantemami i rajskimi jabłuszkami. Boski był ten kosz... wszystkim bardzo się podobał :)

Jestem wykończona i baaardzo śpiąca ostatnio... jak mi się spać chce.. albo mam tak niskie ciśnienie... normalnie śpię na stojąco...

Ala.. ja ciśnienie normalne mam 90-100/60-70 masakra... bez kilkunastu kaw dziennie nie funkcjonuję.. kilkunastu to tak czasami, ale ja z mlekiem i słabiutkie piję...

I nie pójdę do lekarza.. bo mi nic nie jest.. średnią chodzenia do lekarza wykorzystała moja babcia na najbliższą dwudziestolatkę... :rolleyes: