Arnika 19.10.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 OKi... Jak wpadnę to kupię...Wówczas będziesz u nas o kilka minut dłużej... Mąż nie pytał co to za blondynka i taaaka gaduła za słuchawka była... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Pytał,pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 I co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zagadałaś go ,ale fajnie mu się z Toba rozmawiało;) A blondynke też ma w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 może chociaż jedna baba wie o czym z facetem porozmawiać... I odróżnia MPI od FSI... i kucyki... Noo powedz mu, że ja lubię czuć wiatr we włosach....... nooo przy otwartych szybach. Bo kiedyś laski kazały mi się na motor przesiąść.. ale to tylko dla mojego ślubnego.. ja samochodowa jestem... I chyba z kobiety nie mam wiele.. Mogłabym rozmawiać o samochodach i rozmawiać.. Ale sprzątać i gotować nienawidzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Już to przeczytał,bo siedzi obok;)Zrób fotke jutro tego klona.Mój taki maluszek jeszcze jest. Tarciu musze go okryć na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja moich nie okrywam.. Mają przetrwać.. jak nie to aut.... Do tej pory przetrwały.... Bożesz... dobrze, że mojego tu nie ma.... Ale on wie, że ja taka jestem... nie boi się jak jadę z dzieckiem przez Polskę, wie, że dam sobie rade... i wie, że jak coś postanowię to tak musi być i koniec.. najgorsze jest to, że to On musi na to zapracować... A co Twój M. na odwiedziny?????? rozumiem, że pościel szykować... no i , że chwilkę Wam zajmie u nas.. nooo dłuższą chwilkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) .. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 tak, w tym artykule jest dokladnie opisane jak, czym i kiedy okrywac. to bardzo wrazliwe stwory, z 5 posadzonych zostal mi tylko 1 ok dzięki,jeszcze nie przeczytałam bo latam po wątkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja moich nie okrywam.. Mają przetrwać.. jak nie to aut.... Do tej pory przetrwały.... Bożesz... dobrze, że mojego tu nie ma.... Ale on wie, że ja taka jestem... nie boi się jak jadę z dzieckiem przez Polskę, wie, że dam sobie rade... i wie, że jak coś postanowię to tak musi być i koniec.. najgorsze jest to, że to On musi na to zapracować... A co Twój M. na odwiedziny?????? rozumiem, że pościel szykować... no i , że chwilkę Wam zajmie u nas.. nooo dłuższą chwilkę... Spoko,powiedział że przyjedziemy. za długo nie posiedzimy,bo on rano do pracy,młoda do szkoły i goście juz będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja mam dwa.. oby dwa żyją nie okrywane.... Ale ja to dziwny stwór jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 To odwieź babcie wcześniej...... Bożesz... oby nam czasu tylko wystarczyło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wierzysz w to ? bo ja w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wiara... co to takiego???????Ale czasu to wciąż za mało.. Przyjedź przed babciami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 A dworzec gdzieś bliziutko ciebie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 10-15 minut..... w jedna stronę.... Jak co to mogę Ciebie przechwycić... Kierunek jak na Warszawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 spoko,damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Matko, gonicie jak konie na torze, nie nadążam więc tylko nadmienię delikatnie, że znowu przylazłam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Matko, gonicie jak konie na torze, nie nadążam więc tylko nadmienię delikatnie, że znowu przylazłam:cool: Brazia, nie tylko ty...mnie sie już w głowie kręci od tego latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts