Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

może chociaż jedna baba wie o czym z facetem porozmawiać... I odróżnia MPI od FSI... i kucyki...

Noo powedz mu, że ja lubię czuć wiatr we włosach....... nooo przy otwartych szybach. Bo kiedyś laski kazały mi się na motor przesiąść.. ale to tylko dla mojego ślubnego.. ja samochodowa jestem...

I chyba z kobiety nie mam wiele..

Mogłabym rozmawiać o samochodach i rozmawiać.. :rolleyes:

Ale sprzątać i gotować nienawidzę...

Ja moich nie okrywam.. Mają przetrwać.. jak nie to aut....

Do tej pory przetrwały....

Bożesz... dobrze, że mojego tu nie ma.... :rolleyes:

Ale on wie, że ja taka jestem... nie boi się jak jadę z dzieckiem przez Polskę, wie, że dam sobie rade... i wie, że jak coś postanowię to tak musi być i koniec.. najgorsze jest to, że to On musi na to zapracować... :rolleyes:

A co Twój M. na odwiedziny?????? rozumiem, że pościel szykować... no i , że chwilkę Wam zajmie u nas.. nooo dłuższą chwilkę...

Ja moich nie okrywam.. Mają przetrwać.. jak nie to aut....

Do tej pory przetrwały....

Bożesz... dobrze, że mojego tu nie ma.... :rolleyes:

Ale on wie, że ja taka jestem... nie boi się jak jadę z dzieckiem przez Polskę, wie, że dam sobie rade... i wie, że jak coś postanowię to tak musi być i koniec.. najgorsze jest to, że to On musi na to zapracować... :rolleyes:

A co Twój M. na odwiedziny?????? rozumiem, że pościel szykować... no i , że chwilkę Wam zajmie u nas.. nooo dłuższą chwilkę...

Spoko,powiedział że przyjedziemy.

za długo nie posiedzimy,bo on rano do pracy,młoda do szkoły i goście juz będą...