Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chłopaki nie widzieli.. Tylko starszak.. a jemu to rybka...

Dopiero będzie jazda jak ją zobaczą...

Młody jutro, duży jak wróci...

Tak to chyba cyprysik... może być? Tawułka jakoś dobra by była, ale.. jakby się rozrosła to co.. z drugiej strony ciut wyższa by była... przekopać?

Brakuje jeszcze tej trawki...

Niee.... jeszcze nie idę...

Czytam i jakoś nie chce mi się iść spać.. jak nagle zniknę tak jak wczoraj tzn, że mnie dopadło...

Męża jeszcze nie ma..

Posprzątałam ciut w domku.. znaczy odkurzyłam i zmylam podłogę,...

Na razie posiedzę...

Bolą mnie ręce i plecy, zmęczona jestem, ale spać jakoś mi się jeszcze nie chce...

Arni, sto lat mnie u Ciebie nie bylo i nawet nie marze ze nadrobie zaleglosci w Twoim obszernym watku :-) Dalam rade obejrzec nowa kostke i oczywiscie gratuluje mozliwosci chodzenia "suchym" butem a nawet szpilka :-) To mega wazne! Co do wrazen wizualnych o ktorych tyle napisano, to najwazniejsze abyscie cala Rodzinka utozsamiali sie z wybranym kolorem i wzorem! Reszta jest nieistotna :rolleyes:

W sprawie roslin, to nawet sie nie wypowiem bo sie nie znam, ale projekty Alunek sa super. W szczegolnosci 3, ale ja lubie dosc prosto bez udziwnien czyli troche jakby inaczej od zawijasow :rolleyes:

NIezle wyciachalas Ineczke :rolleyes: Bedziesz miala spokoj przez dluuugi czas :-) Aaaa ... zamawiajac ubranko niech uwzglednia ze masz suczke a nie psa ;) Standardowe ubrania nie zabezpieczaja brzuszka u suczki ... To blad. Ostatniej zimy szylam dla mojej suczy puchowki z polarowa wysciolka, calosciowo zabudowane na brzuchu. Zaznacz to przy zamowieniu, moze uwzglednia :-)

Amber, te ktore ja zamawiam na wymiar zawsze maja brzuszek zabudowany tylko dla psiaka jest otworek na "siurka"

to super! NIestety wielel sklepow ma mniej wiecej taki kroj od podbrzusza

008586100858710085881a.jpg co jest totalnie bezsensowne. U Majuta krawcowa zrobila mi calkowicie zabudowany brzuszek. Do tego nogawki a wszystko z pikowanej puchowki :rolleyes: Zima i dlugie spacery nam nie straszne :wiggle: