TAR 20.10.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Chłopaki nie widzieli.. Tylko starszak.. a jemu to rybka... Dopiero będzie jazda jak ją zobaczą... Młody jutro, duży jak wróci... Tak to chyba cyprysik... może być? Tawułka jakoś dobra by była, ale.. jakby się rozrosła to co.. z drugiej strony ciut wyższa by była... przekopać?Brakuje jeszcze tej trawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Tawułek nie mam, cebulowych nie mam... może jeszcze kupię... Na razie absolutnie dość wydatków... węgiel musimy jeszcze kupić, a nie mamy jeszcze nic... Jestem padnięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Niee.... jeszcze nie idę... Czytam i jakoś nie chce mi się iść spać.. jak nagle zniknę tak jak wczoraj tzn, że mnie dopadło... Męża jeszcze nie ma.. Posprzątałam ciut w domku.. znaczy odkurzyłam i zmylam podłogę,... Na razie posiedzę... Bolą mnie ręce i plecy, zmęczona jestem, ale spać jakoś mi się jeszcze nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.10.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dzięki Arnika. Mój klon chyba inny,ale on bardzo mały. Ja też troszkę porobiłam:) Przed chwilą wróciliśmy z Gliwic,jutro mamy gości P.S.coraz ładniej u ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dzięki za pochwały Jaka Incia jest mięciutka jaka cieplutka. Będę musiała jej kupić jakiś polarek na zimę... TARcia podeślij tego linka z ubrankami... nie znajdę u Ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 A wiesz, że nie wiem...Nawet nie wiem jak się psa mierzy, żeby dobre ubranko było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.10.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Arnika u ciebie też była taka piękna pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.10.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 No tak ,Arnika pewnie już mierzy inkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.10.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (...)węgiel musimy jeszcze kupić, a nie mamy jeszcze nic... Ty kupujesz taki węgiel węglowy czy ekogrocha? Znasz może cenę tego drugiego? - ciekaw jestem ile kosztuje "bliżej kopalni" Może podjadę po kilka worków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.10.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Arni, sto lat mnie u Ciebie nie bylo i nawet nie marze ze nadrobie zaleglosci w Twoim obszernym watku Dalam rade obejrzec nowa kostke i oczywiscie gratuluje mozliwosci chodzenia "suchym" butem a nawet szpilka To mega wazne! Co do wrazen wizualnych o ktorych tyle napisano, to najwazniejsze abyscie cala Rodzinka utozsamiali sie z wybranym kolorem i wzorem! Reszta jest nieistotna W sprawie roslin, to nawet sie nie wypowiem bo sie nie znam, ale projekty Alunek sa super. W szczegolnosci 3, ale ja lubie dosc prosto bez udziwnien czyli troche jakby inaczej od zawijasow NIezle wyciachalas Ineczke Bedziesz miala spokoj przez dluuugi czas Aaaa ... zamawiajac ubranko niech uwzglednia ze masz suczke a nie psa Standardowe ubrania nie zabezpieczaja brzuszka u suczki ... To blad. Ostatniej zimy szylam dla mojej suczy puchowki z polarowa wysciolka, calosciowo zabudowane na brzuchu. Zaznacz to przy zamowieniu, moze uwzglednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.10.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Ty kupujesz taki węgiel węglowy czy ekogrocha? Znasz może cenę tego drugiego? - ciekaw jestem ile kosztuje "bliżej kopalni" Może podjadę po kilka worków A jaki cię interesuje? luzem,czy workowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.10.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Amber, te ktore ja zamawiam na wymiar zawsze maja brzuszek zabudowany tylko dla psiaka jest otworek na "siurka" to super! NIestety wielel sklepow ma mniej wiecej taki kroj od podbrzusza co jest totalnie bezsensowne. U Majuta krawcowa zrobila mi calkowicie zabudowany brzuszek. Do tego nogawki a wszystko z pikowanej puchowki Zima i dlugie spacery nam nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts