Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zmierzyłam jeszcze Inki bo mi się schowała.. ucieka przede mną... ale to nic.. przejdzie jej.

jaka ona teraz milusia.. jak ja ją taką lubię.. Mąż wrócił , wiedział, że ja ciachnę... Nooo iii taaak... nie jest zachwycony, ale musi być...

Ambercia witaj... po latach :) Naprawdę się ucieszyłam, że przyszłaś :)

Yetek.. potrzebujemy węgiel tzw kl I czyli gruby , ewentualnie II . W zeszłym roku płaciłam 550zł/t z transportem i rozładunkiem, ale nie byliśmy z niego zadowoleni, był oszukany na wadze i zła jakość... .. potem dokupowałam z transportem 1t i było jej naprawdę dużo.. czyli te po 550 to jak miały z 800kg to wszystko..

Teraz jeden facet miał nam przywieźć i nie przywiózł po 720zł.. ten sam co dowoził tonę.. Skoro nie może ulicę dalej dowieźć.. to nie.. trudno.. A miał być z Kazimierza (dobry węgiel)

Teraz czekamy na faceta drugiego(wozi węgiel z Mysłowic), ale sypali drobny ostatnio i nam nie dowozi.. czeka aż będą gruby sprzedawać/sypać... i tu ma kosztować coś ponad/około 600zł/t ... zimno się robi, a ja z dnia na dzień jestem bardziej nerwowa..

Zdecydowanie wolę kupić węgiel w maju niż w październiku.

Teraz żeby grzać dom albo wodę to palimy drewnem, którego jeszcze po budowie zostało całe mnóstwo... Może nie ma tego złego...

Nadi a jakie są u Was ceny?

potrzebujemy 5-6 ton na cały sezon + grzanie latem wody...

Ambercia twoje w markowych butikach sie ubieraja moj w sieciowce:rotfl::lol2:

no co Ty ;) Puchowka byla z mojej narciarskiej juz nie uzywanej ;) Fakt jakosc byla super, wiec szkoda bylo ja wyrzucic ;) Sucz zadowolona i zawsze skora do spacerow a to najwazniejsze :-) Nic sie nie zmarnowalo i kurtalka dostala nowe zycie :rolleyes: A poza tym w zadnym sklepie nie moglam znalezc standardowo zabudowanych (w calosci) brzuszkow ;) I stad pomysl o szyciu na wymiar :-)

Ambercia pokaż ten kombinezon....

nie mam sil fotografowac (po calym tygodniu pracy ;)) ale wzorowany byl na tym kombinezonie http://global.rakuten.com/en/store/sneak/item/mcl-dog-00-68950-537/http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/sneak/cabinet/robot-16/mcl-120112-01b.jpg

http://global.rakuten.com/en/store/sneak/item/mcl-dog-00-68950-537/

Z ta roznica, ze wszedzie sa nogawki (a nie tylko na przednich lapach) i zabudowany brzuch. Natomiast przeszycia sa dokladnie takie jak na zdjeciu (bez tej glupie kieszeni na plecach ;)) . Kolor zostal taki jak mojej narciarskiej kurtki czyli srebrny :rolleyes: