Arnika 24.10.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 No to nic mi się nie pokićkałao...A teraz może jedziecie.. 28.10???????? Albo kiedy się wybieracie? Tak może będzie prędzej... Dzisiaj miałam wpaść do I. ale nie mam turbolota.. zostawiłam na warsztacie do regulacji... wiec jestem cały dzień uziemiona... Wpadnę innym razem...I czy mam kupować garnek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.10.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Tak kochana,kupić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 OKi.A kiedy będziecie???????????????Bo nie wiem czy gdzieś i kiedy się wybierać, a kiedy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.10.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Wiesz co to teraz nie kupuj,bo przez następne dwa tygodnie nie damy rady.Właśnie oglądam kalendarz,mamy też kilka imprez rodzinnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 A w piątek któryś.. albo inny dzień....?Popatrz w ten kalendarz dobrze i daj mi znać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Cześć TARcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.10.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dzisiaj miałam wpaść do I. ale nie mam turbolota.. zostawiłam na warsztacie do regulacji... wiec jestem cały dzień uziemiona... Arni, chyba stracilam rachube ... jakos tak ostatnio czytalam ze turbolt jest w warsztacie na regulacji, a tu ponownie Moze mu magikow od przegladow zmien, bo ja bym chyba inaczej z tymi fachmani rozmawiala ... Generalnie moich widze raz w roku i to mojemu jezdzidelku wystarczy Co ciekawe tych dobrych znalazlam w Sosnowcu, a nie tutaj w Wawie Zakupu wegla gratuluje, chociaz bezobslugowy gaz to jest to co zmarzluchy lubia najbardziej. Jak tylko jest taka mozliwosc to walcz o "zolta rure" I nie trzeba sie lopata namachac! Obiecujace, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Niestety ten maleńki turbolot wymaga regulacji co 20 000km... Jak małe dziecko potrzebuje wiele uwagi... W międzyczasie wymiana filtrów, a to znów olej wypadnie.. i tak w kółko... Magiki nie są źli... Miałam gorszych... zmieniłam ich na inny model. Do tego trzeba wziąć poprawkę, że co 10 000km jestem na przeglądzie gazu... No i tak w kółko... Napisz mi na priv do kogo jeździsz... bo kiedyś koło Radochy mieliśmy dobrego mechanika.. ale jakoś przestał mąż jeździć, jeden z nich miał wypadek, oni się później nie wyrabiali, my mieliśmy problem dowieźć im ten samochód, bo drugiego nie mieliśmy, potem zmiana marki auta.. i tak wyszło... Obecnie przeglądam neta w te i we wte.. szukam nowego samochodu dla siebie... Ufff ... trudne to... Chyba postawię na skodę Oktawię 102KM w benzynce.... albo z gazem od razu.. Podobają mi się jeszcze nowe fiesty i fokusy.. ale te są bardziej wymagające.. i trudniejsze do zagazowania... Oktavia jest i spora i do zagazowania bardzo dobra. Jest rodzinnym samochodem i ma tanie części... Nie bardzo podoba mi się jej stylistyka.. ale.. Ja tylko potrzebuję większego samochodu, co byśmy się wszyscy zmieścili... no i żeby mało gazu palił, bo ja go zagazuje... Gdyby ktoś słyszał o takim autku to proszę dać mi znać... nie musi być dzisiaj.. A w moim turbolocie podregulowali wczoraj, bo ostatnio go nie dostroili, zostawili na noc, żeby go posprawdzać i jest wszystko w jak najlepszym porządku.. Tak tylko kazałam sprawdzić wszystko przed zimą..Aku , świece są OK więc będę w zimę spokojnie jeździć... Węgiel.. no cóż... nie jest idealnym rozwiązaniem... żółta rura była by lepsza.. tylko czy w tej samej cenie??? nie wiem.. nie mam pojęcia... Na razie widoku na żółtą rurę nie mam... powalczę zimą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ojj bardzo dziwna.. Nawet jeden z sąsiadów pracuje w gazowni... i też dla niego jako dla pracownika nie opłaciło się im założyć gazu... No nic to.. zimą wytoczę działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 TAR nie tylko u Arni, u nas też. Ja to się chyba w swoim życiu wodociągów nie doczekam a co mówić o reszcie.Gaz to chyba w przyszłym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.10.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Hmmm ... a jak to jest, gdy cala rodzina chce sie zima wyjechac na tydzien lub dwa na narty? To jak, sasiad pali aby woda w rurach nie zamarzla? Arni, co wtedy robicie? Ktos Wam piec doglada, czy po prostu nie mozna domu opuscic gdy jest zima? Serwis to Automax. Generalnie polecam, szybko sprawnie tylko jest jeden minus. Terminala do kart nie maja i czasami po przegladzie nie myja auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ja mam bufor.. więc jak napalę w piecu to mam ciepło na 2-3 dni w mniejszej temperaturze.. W tym buforze mam grzałkę elektryczną, którą włączyć można w razie "W".Generalnie jak dotąd nie wyjeżdżaliśmy na dłużej zimą... Albo ktoś zostanie w domu ( starszak nie jeździ już z nami na narty), albo ktoś przyjdzie palić w piecu.. No cóż.. uroki zimy i pieców węglowych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.10.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Wiola napisz mi na priv ile placilas za wegiel i daj namiary na dostawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 TY potrzebujesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.10.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Północny wschód też gazem stoi, do kurka mamy bliżej niż do kopalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A ja mieszkam na kopalni... znaczy nad nią... I to jeszcze jaki dobry węgiel z niej wydobywali.. ale mądre głowy postanowiły zamknąć ją kilkanaście lat temu, .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.10.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Wiolka , pompy ciepła i solarów nie braliście pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts