efilo 26.02.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 a ja nadal sie upieram że pod kominkiem powinno sie dac beton komórkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 26.02.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Arniko kochana rzuć Ty mię namiar na twoich tynkarzy i wylewkarzy i uchyl rąbka tajemnicy ile cię kosztowały te przyjemności za m2. A poza tym jak zwykle zazdroszczę tempa prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 dobry wieczór mnie się udało chalupę odgruzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Cześć Dziewczyny :P Jestem... Padam.... Nie odbyło się bez kwiatków od pana hydraulika... W małej łazience wodę zamiast dać pod rurę z odpływu... dał na rurę.... i woda wystawała nad styro 3-4 cm..... To samo było w małej łazience... tylko, że z tym sami bawiliśmy się i przestawiliśmy odpływ sami.... W małej tego nie możemy zrobić, dlatego, że jest pozgrzewane... Pan musi przyjść w poniedziałek z rana i to popoprawiać... Zwracałam mu uwagę, że w kotłowni pójdzie bufor i co robią rurki od wody pod buforem A on mnie zagadał , chociaż byłam nie przekonana... Dzisiaj wpadł Jerzy i powiedział, żeby rurki pod buforem przesunąć, bo to jednak jest ciężar olbrzymi.... A tak przez sobotę i niedzielę byłby ułożony styro na podłogach..... Chyba na dodatek braknie mi sytro... Ale nie mam pojęcia ile.... Już mózg nie pracuje.... I nie na darmo bałam się tej wody..... Wusia dobrze, że odgruzowałaś.... Kaczsie.... Nareszcie Cie widzę....napiszę na priv... Cze Mysia i Lidzia, fajnie, że wpadłyście..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 no co byś chciała tak bez poprawek mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Noooo po to brałam fachoffffffffca..... Sami wolniutko, ale dokładnie by było..... I gratis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 za dobrze byś miała a fachowca jak nie dopilnujesz to nic dobrze nie będzie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Do tej pory nie musiałam pilnować, i taka opcja mi sią bardzo podoba...Tylko tynkarzy pilnował mąż... i mogło by było być lepiej... Ale przyjadą i muszą poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 odrobina ograniczonego zaufania nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Sprawdzałam odpływy jak pies.... A o wysokości zapomniałam... ale pytałam się czy wszystko gra... Taaaak.... A dzisiaj układamy styro i patrzę a tu mamy dawać 3 warstwę z 8cm i widzę , że będzie wystawać.... Za tel.... do pana... a on mi mówi, że nie MIERZYŁ !!!! A mieliśmy skończyć styropian rozkładać w weekend.... A i tak nam brakłoby styro. tylko, że można by było porozkładać w poniedziałek, a tak nie będzie co robić i dzień lub dwa obsuwy z rozkładaniem podłogówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Arniczko nie denerwuj się nic nie poradzisz zdrowia szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Wusia... ale za tydzień wylewki, a ja w lesie... Przez hydraulika grzebałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 no a co nie wiedziałas że trzeba zawsze dodać dwa tygodnie na poślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 NIE! Umowa jest umową.... Dla mnie święta rzecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 ech no wiesz ja też mam taką zasadę że jak się umawiam to tak ma być ale jakby nie było też człowiekiem jestem i o ile widzę że wykonawca miał rzeczywiście jakąś ważną przyczynę że wszedł później albo coś to ja to rozumiem bo to też człowiek ale jak widzę że mnie w jajo ładuje to już przestaję być miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Nooo tak....Ale ja nie mogę dać ciała....Za długo była ta zima... i przeprowadzać się muszę na gwałt....A teraz ruszają się z wylewkami i nie będą mieli gdzie mnie wcisnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jedziesz jutro na Expo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Arniczko ja wiem bo to jest denerwujace masz zaplanowane jedno po drugim a tu nagle się zgrzyt robi nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Szkoda.... bo porozmawiałybyśmy troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hej Arniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts