Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Markotka.. ile Wy płacicia za gaz za ogrzewanie np przez cały sezon/rok...

Masz moze takie dane???? I jakie temp macie w domu? Jakbyś mogła podać.. może być na priv jak tu byś nie chciała..

I gdzie Wy macie swoją kotłownię? Ty wiesz, ze ja jej nigdy nie widziałam... masz może gdzieś swojej zdjęcia.. To tez poproszę .

TARcia Twojej też nie widziałam..

Ale mam teraz temat.. chałupa stoi, mam ciepło, a za kotłownie się wzięłam...

Baaardzo, ale to baaardzo dał mi ten węgiel w tym roku w kość... w zeszłym roku panowie nam zsypali i mnie nic nie obchodziło... teraz przeklinam go jak diabli, bo nadal mnie wszystko boli, a to już jest tydzień.. chyba powinno już przestać boleć.. znaczy ręce i bark z ramionami...

A mam taki niecny plan.. gdybym zdobyła żółtą rurkę założyłabym gazowy kocioł i solary, jak nie to pompę ciepła..

Ale w kotłowni zrobiłabym.. pralnie z suszarnią...

Ale mam plan...;)

Tylko szaaa mężowi... ;) :lol:

Emi.. zaraz mi czapa z dachu na taras zjedzie jak słońce przygrzeje i będzie na + ...

Nie mam siły naprawdę ruszać rękami.. naprawdę... Wczoraj na siłce ledwie machałam.. robiłam ćwicz tak szybko, żeby mieć już za sobą...

Jak tak dalej pójdzie to do lekarki będę musiała się wybrać... a nie chcę iść.. bo moja babcia już całą średnią za całą rodzinę wychodziła po wszystkich lekarzach.. ;)

Dziewczyny jakie są modne teraz torebki/torby?????

A gdzie Ty TARciu masz ta kotłownie?????????

My byliśmy tam w ogóle???????? Zupełnie nie kojarzę...

I jak dla mnie kable też w korytkach mogą być.. co za różnica...

Ale będą przeróbki i rewolucje u nas.. już to widzę..

Bez względu na co się zdecydujemy...

Fotki wrzuć...

A wiesz.. ja nawet nie mam pojęcia jak wygląda... Twój wiatrołap.. no bo myśmy przez taras wchodzili;)

I trzymam kciuki za lekarza.. bo nie może tak być.. żebyś tyle czasu chyrlała...

Ja też obiad już przygotowałam i polece na siłke... ;)