pasie 03.11.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Wiola trzymam kciuki za Was jutro:hug: ucałujcie Neluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Pasiulka.. jutro już było wczoraj... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Toscie panienki poszalaly Trza bylo mowic , ze przeniesliscie imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.11.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Mam ogromną prośbę i prywatę... Dzieciaki z grupy rewalidacyjnej (głęboko uszkodzone) wraz z nauczycielką wykonały gazetką... Gazetka została zgłoszona do konkursu... Proszę kliknijcie i Wy.. niech dzieciaki się cieszą http://www.wydawnictwo.oxford.pl/konkurs/galeria,62,1,5.html Autor - Klasa: 3, Szkoła: Zeszkół Szkół Specjalnych nr5 Nie jest to klasa Emila, ale jego kolegów z parteru... Zagłosowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nieeee no jeszcze nie....Mam dla Ciebie flaszkę.. a my to tak tylko na desynfekcje i rozgrzewkę ciut ciut... Dziewczyny pojechały po śniadanku i kawce, trochę dłóższym śniadanku...Rasia, Lidzia, Księciunio dzięki za wizytę.. Malka wpadaj częściej.. Markotka,, a skąd ja mam wiedzieć do której my bedziemy gadac.. A. by chyba tyle nie znióśł.. znaczy tak długo.. ale z drugiej strony , to aż żal się rozstać... Trochę za mało spałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 ADP Dzięki TARcia.. wiesz... nawet cały dom spał, a ja wstałam, tak mnie nosi... Nie mogę, choć w głowie pustka, i zmęczona jestem.. Ja to nic, ale dziewczyny Rasia i Lidzia... A widziałaś Emila jaki skupiony szorował.... za nic nie chciałl zostać w domu, on jedzie i koniec. Przez tel już tyle się nagadałam, że nigdy nie gadałam tak dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Arni -ze mną nie pogadasz - straciłam głos Dzięki za wszystko uściskaj moją siostrę instrumentariuszkę i wodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 A dziwiłam się, że nie dzwonisz..Mnie też gardło zaczyna boleć.. chyba od tego gadania i palenia waszego papierosów... znaczy ja nie paliłam.. ale z Wami wychodziłam... Tarcia obiad robię i za nic mi się nie chce... Młody dostał taką lekcje noszenia pomocy innym, że nigdzie by takiej nie dostał i żadne gadanie by tego nie zrobiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Tarcia też się stęskniłam i odwaliłaś tu kawał roboty.. wiesz, ja mało komputerowa jestem ale bym się postarała.. No i nadajemy z mojego nadal nierozdziewiczonego lapka... nadal mam i będę miała folijkę... i jej właśnie teraz nie zdejmę.. dopiero teraz jej nie zdejmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Malka... możesz klikać i milczeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) ... Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 no dobra widze, ze malcia choc niema to zywa, czesc kochana Malka... możesz klikać i milczeć... klikać też nie bardzo moje ręce...buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Arni ja cos chrzanilam z numerem konta?? bo kurka sprawdzalam to za kazdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nie , nie wiem... Weryfikacja była potrzebna, bo pojawiło się dużo osób nam nieznanych, choć zalogowanych dawno.. i te osoby też pomagały i przekazywały nr konta. Nic się nie dzieje, tylko czujność i weryfikacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dzwoniłam do Rasi.. właśnie dojechali...Komp nie jest art, pierwszej potrzeby... poczekajmy na info... Rasia dzwoniła do Nell ale nie odebrała tel... jak oddzwoni to da nam znać.Dobrze by było aby szafy zakupił im Omnibus.. na to mają fakturę i to mogą, a my zbieramy na rzeczy, których żadna fundacja czy stowarzyszenie nie zapłaci...Na skrzynkę masz taki zapiernicz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts