TAR 04.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 ja też się melduję, że szczęśliwie dojechałam Rasia mnie holowała prawie przez całą drogę i tylko wszyscy nam schodzili z drogi Jak ktoś widział dzisiaj dwie strzały na Katowickiej, to my Arni, dziękuję za gościnę, łóżko, kołderkę i poduszkę Dziękuję za wspaniały wieczór - jeszcze do teraz boli mnie żuchwa od śmiechu . Że zacytuję klasyka "było miło" Szkoda tylko, że tak krótko i że dzisiaj musiałam już wracać do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) ja też się melduję, że szczęśliwie dojechałam Rasia mnie holowała prawie przez całą drogę i tylko wszyscy nam schodzili z drogi Jak ktoś widział dzisiaj dwie strzały na Katowickiej, to my Arni, dziękuję za gościnę, łóżko, kołderkę i poduszkę Dziękuję za wspaniały wieczór - jeszcze do teraz boli mnie żuchwa od śmiechu . Że zacytuję klasyka "było miło" Szkoda tylko, że tak krótko i że dzisiaj musiałam już wracać do W-wy Ja już się telefonicznie odmeldowałam, ale jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim:hug:. Nie wiem dlaczego Księciunio padł na kanapie i straaasznie głośno chrapie... wie ktoś? Arni i G... jesteście Kochani... i macie niezwykłą smykałkę do "goszczenia" w wielkim stylu;). Młody wymiata!!! Uściski ode mnie i Księciunia. Lidziunia, cudnie się z Tobą jeździ! Musimy to powtórzyć. Edytowane 4 Listopada 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dobrze, że całe i zdrowe Dobrze, że było miło... no bo jakże by było inaczej mogło być. Zawsze zapraszam. Do mnie zawsze po drodze... ....odleciałam na godzinę... przepraszam...idę poczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 I tutaj ślad zostawię....fajne z Was babeczki:) Dzięki, że jesteście:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Lidziunia, cudnie się z Tobą jeździ! Musimy to powtórzyć. koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Arnika,czy ty spałaś choć chwilkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 A gdzie tam, snuje się po nocach, rozmawia, obmyśla, organizuje... Nie może spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 DPSia chyba każda z nas to strasznie przeżyła,ja dowiedziałam się dopiero wczoraj wieczorem,straszna tragedia ich spotkała.Ale będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 zebys Depesiu wiedziala, rozmawialam z nia, nerwowa jest i nie moze spac Wiem TARciu ja też z nią rozmawiałam,dlatego się pytam czy spała. Nawet z Emilem słowo zamieniłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Wioluś przyszłam jeszcze do Ciebie powiedzieć, ze jesteś Kochana:hug: i Twoje chopaki tez:hug: to za to co robicie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 ...kuźwa... nawet do siebie nie zajrzałam.... ...odleciałam na fotelu na godzinkę... Nie mam spokojnych nerwów na sen.. Wszyscy u mnie spali a ja już biegałam po chałupie... Paśku ja nic nie robie... latam na forum jak by mi nimbusa 2000 dali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.11.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 latam na forum jak by mi nimbusa 2000 dali... Ej tam z Nimbusem i jeszcze 2000... Błyskawica to jest coś... Arni ja też przylazłam powiedzieć, że jesteście wielkie. Za to co zrobiłyście i robicie dla Neli. To naprawdę przywraca wiarę w ludzi i w ogóle. No tak se przyszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dziewczyny dzięki.... nie za ma co.. ja nic nie zrobiłam... Paśku skąd wiesz o chłopakach???????? No to jak jesteście to chociaż na kawkę czy winiaczku napijcie się Melduję, że już nie śpię... Ale nie powiem, żebym wstawała bez oporów.. pół przytomna jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.11.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Arniko,JESTEŚ WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Amtluś.. aż taaak przytyłam, że u Ciebie widać?????? Nie jestem wielka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.11.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ty wiesz, że o wielkości serducha piszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 też się dziwię jak w takiej kruszynie takie wielki serce się mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts