Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też się melduję, że szczęśliwie dojechałam :D

Rasia mnie holowała prawie przez całą drogę i tylko wszyscy nam schodzili z drogi :lol2: Jak ktoś widział dzisiaj dwie strzały na Katowickiej, to my :lol2:

Arni, dziękuję za gościnę, łóżko, kołderkę i poduszkę :) Dziękuję za wspaniały wieczór - jeszcze do teraz boli mnie żuchwa od śmiechu :rotfl:. Że zacytuję klasyka "było miło" :lol2: Szkoda tylko, że tak krótko i że dzisiaj musiałam już wracać do W-wy :(

ja też się melduję, że szczęśliwie dojechałam :D

Rasia mnie holowała prawie przez całą drogę i tylko wszyscy nam schodzili z drogi :lol2: Jak ktoś widział dzisiaj dwie strzały na Katowickiej, to my :lol2:

Arni, dziękuję za gościnę, łóżko, kołderkę i poduszkę :) Dziękuję za wspaniały wieczór - jeszcze do teraz boli mnie żuchwa od śmiechu :rotfl:. Że zacytuję klasyka "było miło" :lol2: Szkoda tylko, że tak krótko i że dzisiaj musiałam już wracać do W-wy :(

Ja już się telefonicznie odmeldowałam, ale jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim:hug:. Nie wiem dlaczego Księciunio padł na kanapie i straaasznie głośno chrapie... wie ktoś:rolleyes:? Arni i G... jesteście Kochani... i macie niezwykłą smykałkę do "goszczenia" w wielkim stylu;):lol:. Młody wymiata!!! Uściski ode mnie i Księciunia.

Lidziunia, cudnie się z Tobą jeździ! Musimy to powtórzyć:cool:.

Edytowane przez rasia

latam na forum jak by mi nimbusa 2000 dali...;)

Ej tam z Nimbusem i jeszcze 2000... Błyskawica to jest coś... ;)

Arni ja też przylazłam powiedzieć, że jesteście wielkie. Za to co zrobiłyście i robicie dla Neli. To naprawdę przywraca wiarę w ludzi i w ogóle.

No tak se przyszłam. :hug:

Dziewczyny dzięki.... nie za ma co.. ja nic nie zrobiłam...

Paśku skąd wiesz o chłopakach????????

No to jak jesteście to chociaż na kawkę czy winiaczku napijcie się :)

Melduję, że już nie śpię...

Ale nie powiem, żebym wstawała bez oporów.. pół przytomna jestem...