wu 26.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 nooo też żałuję ale wiesz wysprzatałam to pora oddac sie radosnej twórczości z kolorową kredą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witaj Ania Wusia wiesz jaki to czas.... Najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 niestety wiosna przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Noooo po to brałam fachoffffffffca..... Sami wolniutko, ale dokładnie by było..... I gratis.... jako, że mam to samo podejście to ściany zaciągam gładzią sama... całe, w całym domu... i malowac też będę sama.... zejdzie mi ale kasa zostaje w domu, tłuszczyku coraz mniej i mam ściany dokładnie w akceptowalnym przeze mnie poziomie wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dzień dobry Nitusia chcesz mieć zrobione dobrze to zób sama co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dzień dobry Nitusia chcesz mieć zrobione dobrze to zrób sama co a żebyś kurde wiedziała... zwłaszcza, że jak się człowiek poprzygląda pracy poprzedników ( i mam tu na mysli prace nie tylko ekip deweloperskich) to ręce robią opad. I jeśli mam mieć jako tako to wole to zrobić sama... a 7koła zostaje ma lampy... a te sobie wybrałam dość "ambitne" finansowo - jak to określił mój Małżon więc będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nitusia a ja to akurat wiem bo jak remont robiliśmy jedna płytka coś mi się wydawała trochę nie teges pokazałam mojemu chłopu paluchem zajęczał ale oddłubał i poprawił fuga jak droga była to ją upychał starannie w szczelinki a licz tu na fachowca rozmiesza w wiadrze i luuuuuu na podłogę a potem pani bo fugi brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nitusia a ja to akurat wiem bo jak remont robiliśmy jedna płytka coś mi się wydawała trochę nie teges pokazałam mojemu chłopu paluchem zajęczał ale oddłubał i poprawił fuga jak droga była to ją upychał starannie w szczelinki a licz tu na fachowca rozmiesza w wiadrze i luuuuuu na podłogę a potem pani bo fugi brakło ja znam jeszcze inne zdanie... eeeeeee to się przerobi na cokoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 moj kafelkarz bezczelnie chowal przed nami zniszczone kafle w tarasie pod gruzem i w garazu-myslal ze nie znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ta śmiej się śmiej ja poczekam na Twoje łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 moj kafelkarz bezczelnie chowal przed nami zniszczone kafle w tarasie pod gruzem i w garazu-myslal ze nie znajdziemy aaaaaaa ja to sobie takie rzeczy policzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nitula to się muszisz w cierpliwosć uzbroić Anuś no tak najłatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ANIA... pytanko mam... Ty masz le rable... czy ja dobrze myślę, że one są w beżu i brązie, ale i w szarościach też? takie szare by mi lezały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 szare tez sa, takie troche w niebieski w katalogu wpadaja, na zywo nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 szare tez sa, takie troche w niebieski w katalogu wpadaja, na zywo nie widzialam a gdzie ja moge dostać fotkę szarych... ? wszędzie mi wyskakują beżowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 http://www.impronta.it/EN/collezioni/impronta/le_rable/68.html nacisnij catalogue beda szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ooo dzięki wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ce dziewczynki :P Byłam na Expo... Wróciłam Nic ciekawego dla mnie nie znalazłam.... Coraz mocniej zastanawiam się nad rekuperacją.... Energię pochłania, a niewiele w sumie daje..... A tak dołożę z łopatkę węgla i będzie git.... Kiedy by mi się ten reku zamortyzował? Więc może zrobię tylko samą wentylacje mechaniczną, a nie z reku... A jak co to mogę sobie dołożyć reku w dowolnym okresie.... Były płytki z Tubądzin... Ładne co niektóre są.... Ale mężowi nie wszystko się podobało Zapomniałam jak się nazywała ta kolekcja, co mi się w necie spodobała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Le Rable bardzo mi się podobają... ale dekory... bo podstawowa płytka jest matowa, czy półmat... A ja chcę , żeby świeciły się jak psu jajka ... Przez 10 lat miałam w łazience matowy beżyk i znudził mi się.... Teraz czas na odmianę... A mężusiowi nadal tamte kafle się podobają... Mnie już nie.... Zaczynam szukać kafli i paneli albo drewienka na podłogówkę w rozsądnych dla mnie cenach.... Tylko autko muszę sprzedać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts