Alunek 05.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tarcia, co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) , Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.11.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 uff ulżyło mi.Już myślałam,że tobie też przydażyło się coś niemiłego. dzisiaj zaczynam rehabilitację- dwa tygodnie masaży ...wyczekiwaną od pół roku. Zaraz wychodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 uff ulżyło mi.Już myślałam,że tobie też przydażyło się coś niemiłego. dzisiaj zaczynam rehabilitację- dwa tygodnie masaży ...wyczekiwaną od pół roku. Zaraz wychodzę. Alu super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Arnika, zawsze narzekałam, że mieszkam na końcu świata i do wszystkich mam zawsze najdalej I uściski dla Ciebie nie wiem, czy dolecą, no może chociaż słowa największego uznania Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tolcia ale ja nic niezwykłego nie zrobiłam.. mieszkam blisko, wsiadłam do Lidzinego samochodu, ścierką pościera średnio inteligentna blondynka, ... Nic nie zrobiłam... A uściskać to możesz.. na żywca... TARci ktoś wysłał jeść.. cokolwiek, bo przecież trząść się będzie, pewnie śniadania nie zjadła, kawę tylko piła, a jak przyszła 14.00 to żołądek zawołał.. Dopiero będzie osłabiona i będzie bolała ją głowa... Ojj TARcia TARcia... naskarżę ślubnemu... Obiad zrobiłam na szybko, chłopaków nakarmiłam... zajrzałam do babci.. (nie najlepiej z nią, boli ją ręka, aż płakała, żeby jej ucięli...), zostawiłam pozytywne myślenie, ruchu i szumu zrobiłam u niej, będzie dobrze... Jutro jadę odebrać dla niej to krzesełko do wanny. Będzie zadowolona. Emi .. Ty przyjedź... a nie obiecuj... przesyłki.. kurier zje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ooo TARciu pasek i wahacz ważna sprawa... No i zapomniałam, żeby Ali ten masaż robił zajebisty masażysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 05.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Cześć Wiola Pewnie się zdziwisz jak Ci powiem, że się znamy osobiście;) Nie ujawniałam się, bo teraz rzadko siedzę na forum.( zresztą nigdy nie byłam specjalnie aktywna). Ale nie mogę nie wyrazić mojego podziwu dla tego co robicie w sprawie Nelci. Ty i dziewczyny -JESTESCIE WSPANIAŁE No i skromne:) Pozdrawiam serdecznie Dorota L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Zdziwiłam się.. szczęka mi opadła i powiem, że absolutnie nie mam pojęcia z kim/kim jesteś....Kompletnie nie wiem... Nic a nic mi nie przychodzi do głowy..Możesz na priwa, póki skrzynka nie zapchana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Kobieto.. odezwij się... bo już od 15 minut w głowę zachodzę... A jak mnie znasz, to wiesz, że ja choleryk jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) - Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Już wiem, już wiem:wave::wave: Dalej sprawdzasz czy kasety wideo z szafy syn ściągał z szafy, a Ty poznawałaś czy kurz starty... Mój syn z Twoją córką do klasy śmigali;) Piwo w green pubie... Bożesz ... stooo lat... Aleś mi dała łamigłówkę... Skąd wiedziałaś, że to ja????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 zagadka rozwiązana. ja zawsze mówie że świat jest mały;) Pamiętasz nasze spotkanie w I? jakoś wiedziałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Noo rozwiązana.. I wcale a wcale Delor mi nie pomogła... Ale się na główkowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.11.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 To i tak dobrze, że doszłaś do tego kto to jest:) A swoja droga pani napisała i przepadła Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 06.11.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 :) Hej Ale miałaś zagwozdkę . Brawo ,zgadłaś. Nasze dzieci chodziły chyba razem nawet do przedszkola , choć nie wiem na pewno. A Ciebie znalazłam oczywista przez przypadek. Kiedyś czytałam namiętnie różne dzienniki , byłam zakręcona na punkcie forum, budowy itd. jak wielu:) Skojarzyłam to i owo i już. Co jakiś czas wpadałam do Ciebie z ukrycia .( ups) Ale jak mleko się wylało, to wpadnij do mnie na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Chodzili razem do przedszkola, chodzili... I do klasy też... ale nie do końca... 100 lat się z Tobą nie widziałam... Oczywiście też zapraszam. Ja nawet nie mam pojęcia gdzie Was szukać.. obstawiam na Ra...ce albo Po...sie... Mnie tam nie znajdziesz... obok tak.. Pracujesz? Cześć Nadulka... Lece poczytać co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.11.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja już obleciałam,jakoś spać nie mogłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts