Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć dziewczyny :)

muszę powiewiedzieć,że niestety wasze życzenie odnośnie masażysty częściowo nie spełniło się. Przystojny to on nie jest, ale zarąbiście masuje ;). W prawdzie jestem cała obolała dzisiaj,ale to minie więc się nie martwię. Z każdym dniem będzie lepiej i napięte mięśnie przestaną boleć :)

cześć dziewczyny :)

muszę powiewiedzieć,że niestety wasze życzenie odnośnie masażysty częściowo nie spełniło się. Przystojny to on nie jest, ale zarąbiście masuje ;). W prawdzie jestem cała obolała dzisiaj,ale to minie więc się nie martwię. Z każdym dniem będzie lepiej i napięte mięśnie przestaną boleć :)

Alu ,ważne że chociaż dobrze masuje,bo jakby nawet to było do bani, to już w ogóle porażka;)

Jestem zmęczona, b a r d z o zmęczona...

Rozłożył mnie dzisiaj rano Emil pytając w łóżku(przyszedł się z Niusią po miziać)

- Moamoooo o której masz dzisiaj dyżur przed komputem???? (chodziło o numerki kont..)

Mam sporo załatwień... siłownia leży odłogiem a karnet w torebce, torba w salonie...

Wczoraj jeździłam jak głupia i załatwiałam babci krzesełko/ławkę/stołek do wanny.

Kupiłam 3 przywożąc i wymieniając je kolejno...

Najlepsze byłoby obrotowe, ale nogi nie przełoży, ławka - woda będzie na łazienkę się rozlewała... taboret/krzesełko niestabilne jest...

Do wanny nie może wejść...

Masakra...

Oby nie starość nie dogoniła...

A miałam nadzieję, że jak zrobię zakupy w sklepie medycznym to będę miała zniżkę na balkonik.. na parapetówkę u Malki... ;)

N I E !!!!!!!!

Mam kolejny jeszcze w samochodzie do oddania..

Zły jest..

Największym problemem jest brak miejsca w łazience ... Jest masakrycznie mała 3-4 m2 max, wszystko porozrzucane.. toaleta wanna, automat i babcina frania.. no bo automat nie dopierze. żeby nie było automat bosch kupiłam 2 lata temu.. zły jest.. kupili sami franie .. będzie dobra.. zła jest... ale babcia zanim włoży do automatu to najlepiej by w rękach uprała, potem we frani a na końcu do automatu...

A teraz jak wpadam sama wkładam do pralki i piorę.. zanim porozmawiamy to pranie już uprane... Tylko babcia się dziwi.. co to za upranie.. takie szybkie...

Moze jednak babcia da sie namowic na wywalenie frani w zamian za bezpieczenstwo i wygode korzystania z lazienki, a babci napisz rozpiske duzymi literami co ma robic po kolei ta pralka, i podaj obsluge z praniem wstepnym coby we frani nie musiala prac najpierw :)

Wiolka ja rano jestem wiec jak mnie dopiszecie na liste to moge slac adresy i konta

Nie musimy Ciebie dopisywać . Tobie wierzymy/ufamy i masz pozwolenie :)

Babcia frani nie wyrzuci.. wczoraj o mało już z siebie nie wyszłam.. ni cholery. MA STAĆ, FRANIA MUSI BYĆ...

Toż to ja jej tą franie chciałam wypie...lić wczoraj.. mną tak trzęsło, że masakra..

Rozpiskę do pralki ma i to od razu miała...

Wiesz.. ręce mi opadają..

Cokolwiek byśmy(ja i wujek, ale on wymiękł i zostałam tylko ja...) nie chcieli zrobić to zawsze nie tak, źle, nie taki.. srylion rzeczy przerzucisz.. i tak nie będzie tak jak ma być...

Nawet znicze na grobowcu musza byc tak ułożone, jak babci się w danym dniu uwidzi... Już rozkładanie jej zostawiamy...

Lece oddać ten taboret...

Nie mam pojęcia co kupić, bo nie jest dobrze...

A nie chce za babcie wszystkiego robić, wyręczać jej, bo będę musiała już na dwa czasami i trzy domy zapierniczać. znaczy mój, babci i teściowej...

Do tego jeszcze Emil i srylion różnych rzeczy...

Miałam teraz odkurzać, ale starszak śpi po nocy.. to więc spadam... :bye:

Kurcze, że też nie da się Babci prysznica zamontować... ale starsi ludzie bywają bardzo uparci :bash: Moja sp teściowa tylko raz dała się namówić na włożenie rajstop i szybko je zdjęła - całe życie miała pas i pończochy... i była pedantką, cokolwiek było przesunięte w bok, do przodu czy do tyło choć o dwa milimetry - musiała poprawić po swojemu :bash:.. aż do wylewu :(

Bardzo Ci współczuję, tym bardziej, że wszystko spada na Twoją głowę. Trzymam kciuki by jednak choć trochę się poprawiło