Nadulka 08.11.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Arnika ja chyba poważnie pomyślę nad tym odwykiem... Wstałam zrobiłam sobie kawe i myk do kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) - Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dobrze, dobrze, leczyć się możesz ale bywają gorsze choroby i jak coś raz w tygodniu się odezwiesz to miło będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja chyba też na jakieś AA od foruma muszę pójść... Póki co mam gorączkę... gardło/tchawica mnie boli... a miałam sprzątać, bo maż do samorealizacj pani sprzatającej mi nie zatrudni, kosiarkę miałam użyć do podciecia ciut trawki i zebrania liści... a na dworze ładnie jest.. ale piździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 To sobotnie wrażenia.. wiesz jaka ja jestem ciepłolubna... A tam zgrzałam się a to mnie przewiało... i znów rękami pomachałam.. od co najmniej 3-4 dni gardło mnie drapie, ale temp mam od dzisiaj... Czyli co sugerujesz.. , że przyjeżdżasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Idę do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Idę do łóżka Zdrówka Wiolu:hug: Mnie tez kapie z nosa, ale na szczęście bez gorączki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 08.11.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja chyba też na jakieś AA od foruma muszę pójść... Póki co mam gorączkę... gardło/tchawica mnie boli... a miałam sprzątać, bo maż do samorealizacj pani sprzatającej mi nie zatrudni, kosiarkę miałam użyć do podciecia ciut trawki i zebrania liści... a na dworze ładnie jest.. ale piździ... Arnika, chętnie wybiorę się z Tobą na odwyk, teraz dopiero zobaczyłam Twój domek z zewnątrz po ociepleniu, świetny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Zdrowia życzę, wyleż to draństwo... jak długo możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Kuruj się, ale z tym AA forumowym to dej se siana dzioucha, przecie to się nie da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nooo już leżałam.... Wstałam... Ale pójdę dalej leżeć.... I nie biorę do łóżka lapka... Dyżuruje tam kto??? No i co.. mam iść na ten odwyk czy nie???? Pendrak dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Do łóżka marsz, forum nie ucieknie, a zdrowa masz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hejeczka...lecz się lecz. U nas już rotawirusy się pojawiły nie mówiąc już o tym, że katary to norma A ja wciąz przed porządkami przedzimowymi w ogródku czekam na lepsza pogode, ale nie wiem czy się przed wiosną doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Arni, ja nie wiem co ty w sobotę robiłaś, bo mnie nic nie wzięło A tak samo ciepłolubna jestem i jak wróciłam od Nelci, to byłam przemarznięta. Może mnie ta gorąca kąpiel u ciebie uratowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Może być.... Wiesz we Wszystkich Św. 3 razy zmokłam i zmarzłam... Nie było już najlepiej... W sobotę jak byłam w bluzie to mi zimo było, jak się ubrałam to znów ciepło.. czasami spocona i mnie zawiewało.. W domku ciepło było.. ale tam pod koniec wymarzłam... Od tego czasu karzę ślubnemu grzać, on grzeje a mnie jest zimno... Wczoraj już krzyczał, że ogłupiałam, bo w domu gorąco, że aż się nie da oddychać.. A ja w polarze... Bało mnie i wziąć nie mogło, aż do dziś... Będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 aaaaaaaaaa bo widzisz Wiola ja nawet przy - 20 na krótkich odcinkach latam w rozpiętej kurtce i to tak szybko że mnie choróbsko dogonić nie może:rotfl: w każdym razie przeziębienie bo cała reszta dogania mnie jak porsche ślimaka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Kuruj się kochana w takim razie i nie łaź po dworze za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nooo nie łaź po dworze..Ślubny w Zakopcu, młode trzeba było odwieźć do szkoły a to zakupy, do babci wstąpić... Ledwie mówię.. dzisiaj tak chrypię, że masakra... Miałam iść do łóżka, ale nie mam czasu.. Obiad muszę zrobić i po młodego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts