Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja chyba też na jakieś AA od foruma muszę pójść...

Póki co mam gorączkę... gardło/tchawica mnie boli... a miałam sprzątać, bo maż do samorealizacj pani sprzatającej mi nie zatrudni, kosiarkę miałam użyć do podciecia ciut trawki i zebrania liści... a na dworze ładnie jest.. ale piździ...

Ja chyba też na jakieś AA od foruma muszę pójść...

Póki co mam gorączkę... gardło/tchawica mnie boli... a miałam sprzątać, bo maż do samorealizacj pani sprzatającej mi nie zatrudni, kosiarkę miałam użyć do podciecia ciut trawki i zebrania liści... a na dworze ładnie jest.. ale piździ...

Arnika, chętnie wybiorę się z Tobą na odwyk, teraz dopiero zobaczyłam Twój domek z zewnątrz po ociepleniu, świetny jest :jawdrop:

Hejeczka...lecz się lecz. U nas już rotawirusy się pojawiły :( nie mówiąc już o tym, że katary to norma :( A ja wciąz przed porządkami przedzimowymi w ogródku :( czekam na lepsza pogode, ale nie wiem czy się przed wiosną doczekam ;)

Może być.... :yes:

Wiesz we Wszystkich Św. 3 razy zmokłam i zmarzłam... Nie było już najlepiej...

W sobotę jak byłam w bluzie to mi zimo było, jak się ubrałam to znów ciepło.. czasami spocona i mnie zawiewało..

W domku ciepło było.. ale tam pod koniec wymarzłam...

Od tego czasu karzę ślubnemu grzać, on grzeje a mnie jest zimno... Wczoraj już krzyczał, że ogłupiałam, bo w domu gorąco, że aż się nie da oddychać.. A ja w polarze...

Bało mnie i wziąć nie mogło, aż do dziś...

Będzie dobrze... ;)

aaaaaaaaaa bo widzisz Wiola ja nawet przy - 20 na krótkich odcinkach latam w rozpiętej kurtce i to tak szybko że mnie choróbsko dogonić nie może:rotfl: w każdym razie przeziębienie bo cała reszta dogania mnie jak porsche ślimaka:rolleyes: