Arnika 12.11.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Braza.. chwilowy odwyk wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nieee , nie odsypiam.... ...wiesz Wiolcia.. nie mam pojęcia kiedy odeśpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wioluś, sorki, że Ci nie odpisałam na priv... padałam na pyszczek i jeszcze go niechcący chyba skasowałam:(.Ucałuski zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Sama się przekonałam naocznie.. I powiem, że wrażenie na mnie zrobiło... booo chyba ze sto lat tamtędy nie śmigałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Sama się przekonałam naocznie.. I powiem, że wrażenie na mnie zrobiło... booo chyba ze sto lat tamtędy nie śmigałam... i co udało się, to po co pojechałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wiedziałam po co jadę.. potrzebowałam tylko potwierdzenia, sprawdzenia... Ale cały dzień z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ty wiesz, że młody mnie ciągnął do Rasi i do Ciebie na kawę... Tłumaczyłam mu , że to jednak ciut z daleko... Jakoś nie kumał odległości.. czas u niego to tez pojęcie względne... Epoka lodowcowa go nie przekonywała... nie ma DVD w samochodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wiedziałam po co jadę.. potrzebowałam tylko potwierdzenia, sprawdzenia... Ale cały dzień z głowy... no to super cieszę się bardzo (i moje kciuki się przydały ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ty wiesz, że młody mnie ciągnął do Rasi i do Ciebie na kawę... Tłumaczyłam mu , że to jednak ciut z daleko... Jakoś nie kumał odległości.. czas u niego to tez pojęcie względne... Epoka lodowcowa go nie przekonywała... nie ma DVD w samochodzie... następnym razem wpadniecie widzę, że Epoka lodowcowa robi furorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A mogłaś coś robić czy cały czas trzymałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ty wiesz, że młody mnie ciągnął do Rasi i do Ciebie na kawę... Tłumaczyłam mu , że to jednak ciut z daleko... Jakoś nie kumał odległości.. czas u niego to tez pojęcie względne... Epoka lodowcowa go nie przekonywała... nie ma DVD w samochodzie... Helołłł!!! Ja nic nie wiem i strasznie mi smutno, że do mnie nie zajrzeliście... a miałaś przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Lidzia.. to tyrpnij kiedy tą kawę wstawiasz.. a wstawiam się i ja;) Specjiali for ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Noo Rasia to ty też tyrpnij kiedy... Nie byłam w samej Warszawie... zostawiałam ją z boku.. natomiast przez miasto Irmy śmigaliśmy... Kurczak... nie wiedziałam dokładnie gdzie Ona.. bo bym suprajsa jej zrobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A mogłaś coś robić czy cały czas trzymałaś...? robiłam, ale cały dzień pozytywne fluidy wysyłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 No to dobrze, że robiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A za co trzeba kciuki trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Przywitać się chciałam;)Kciuki potrzymam,nie wiem za co? i czy jeszcze trzeba,ale co tam;)Cztery dni zleciały stanowczo za szybko,ale co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A za co trzeba kciuki trzymać? Depsia, już nie trzeba kciuków trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 na mily poczatek dnia Kobiety ... takie jesteśmy:))) Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała. Nie potrzebuję alkoholu, żeby narobić obciachu. I bez alkoholu daję radę Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"! Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"! Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości! To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"! Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera! My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!! Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił Ziemię okrągłą. Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!" Tak tak...my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju... Prześlij tę wiadomość do fajnych dziewczyn, a wtedy.... jak zwykle...nic się nie wydarzy ale przynajmniej je rozśmieszysz:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts