wu 27.02.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dzień dobry a ja lubię matowe płytki a wentylacja z reku to jak dla mnie nie liczy się ze względu na zwrot ale na komfort użytkowania domu oszczędności też zapewne będą ale głównie to przyjemność dobrego powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Wu u rodziców jest reku i ja wiekszego komfortu niz u nas nie odczuwam. moim zdaniem kasa wywalona w bloto ja tez wole matowe niz swieciace plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ale reku ma to być odzysk ciepła... zamiast w komin to w reku... i z powrotem do domku... A świeże powietrze to jest wentylacja.... Nic innego... Więc na dzisiaj nie zafunduje sobie reku ze względu na cenę i koszty eksploatacji... Będzie mi się dłuuuuugo musiało amortyzować za taką kasę... Więc podłożę łopatkę węgla więcej i będzie git.... Przypomnij sobie jak Markotka narzekała, że ma duże rachunki .... Więc trzeba znaleźć tanie w eksploatacji.... albo samemu skonstruować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Jutro idę kupić jakieś 25kg nasion trawy... Trzeba zasiać coś zielonego na działce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Jutro idę kupić jakieś 25kg nasion trawy... Trzeba zasiać coś zielonego na działce..... ooooo jak juz o zielonym myślisz... to znak, że: 1 wiosna blisko 2 przeprowadzka blisko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nituś... I to i to... Przeprowadzka może jak damy radę to maj/czerwiec... A zielone niech rośnie... A w trawie można co nie co posadzić.... Tylko w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam pojęcia co i gdzie sadzić... A i kay nie mam na zielone... ale na trawkę znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a masz juz wyrównany teren do tej trawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ania... no tak trochę... Na jesieni wyrównywała koparka, potem my z grabiami i łopatami... ale i tak trzeba będzie przegrabić bo są gdzieniegdzie ślady po butach... AS co trzeba zrobić, żeby było dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Justyna Kowalczyk zdobyła złoto... I to jak.... :P :P :P Gratulacje Justynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 wydaje mi sie ze jest jeszcze za wczesnie na trawe, maja byc jeszcze mrozy. Trawe sie sieje i walcuje potem, u nas robila firma, w jeden dzien prawie 4 tysiace metrow obsiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No to ja będę swoją firmą.... A walca nie mam..... Myślisz, że mrozy wrócą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 walec chyba musi byc, a mrozy beda na bank, wiesz jak to mowia w marcu jak w garncu - wstrzymaj sie do kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Kurde... przysłowie , przysłowiem... Ale 8 marca mam wylewki i póżniej progi będą wylewać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Była pani architekt na budowie... pouzgadniałyśmy co chciałam.... Powykładany styropian w części przedpokoju, i w dużej łazience.... Na jutro poprawki hydraulika i dalsze wykładanie styropianu... Czas pomyśleć o rozkładaniu podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 a pani architekt to od wnetrz?co postanowiliscie z trawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Nie od wnętrz ... od budowania..... A trawka poczeka jeszcze z tydzień, dwa... Tylko dlatego, że nie mam na nic czasu.... Ale to dobrze, bo za to się coś dzieje.... Tylko jakiś walec trzeba załatwić... i zastanawiam się czy coś jeszcze jest mi potrzebne..... No i zakupić trawkę... A wysianie to chyba nie wielki problem..... Więc jeszcze z tydzień dwa wytrzymam, tym bardziej, że mamy co robić i bardzo mokro zrobiło się na działce po tych roztopach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 taki wygodby siewnik na kolkach mozna kupic na allegro chyba tez, Nitubaga ma taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Na jedno sianie nie kupię.... Kasy nie mam. Będę naśladowała dawnych ludzi co siali po polach A Nitka nie ma dziennika i gdzie poczytać.....??? Nituś kiedy będziesz miała znowu dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 nie nitka nie ma dziennika ale siewnik wygodny. moze Ci jakos pozyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ania... ale ta odległość.... Sami posiejemy... to chyba nic trudnego.... A walec wypożyczę w składzie z maszynami budowlanymi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts