Arnika 14.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A skąd Ty wiesz, ze dwie godziny... Wiesz.. nawet nie mam pojęcia jak długo byłam, bo nie spojrzałam na zegarek, ale na pewno wiem, ze nic, albo niewiele wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Delor... Musisz założyć swój wątek... i pokazać ogródek... właśnie powiedziałam, ze podoba mi się Twój a ona na to .. gdzie masz watek/galerie... Jutro aparat w dłoń, obfoć wszystko, daj zdjęcia tak było, tak jest.. a to zmienię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Wioluś gratulki nowego autka Ja ostatnio trochę na odwyku jestem w związku z tym mniej sie pojawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Wiolu, kostka wyszła pięknie:rolleyes: Bardzo ładny kolorek i praktyczny-niebrudzący:wiggle:A takie rondko zawsze chciałam mieć Ty masz jakieś nowe autko?:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Oooo, Arnisia - gratulacje, kochana!!! Bardzo się cieszę, że kupiłaś autko i że jesteś zadowolona!!! Super! To jest to, na co od dłuższego czasu się namierzałaś? Super, jeszcze raz gratuluję, kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 15.11.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Arnika, zdecydowania za krótko gadałyśmy, ale nadrobimy nadrobimy :) Ja też daję dziś swoje autko do NASZYCH macherów, ale nie wiem o której. Co do swojego wątku ,jak nie założyłam do tej pory, to teraz chyba już za późno .Ja raczej czytacz jestem. Musiałabym się nauczyć wklejać zdjęcia ( ) ), coś popisać, wiesz ja jednak ścisły umysł jestem. Ale kto wie,...... teraz mam trochę więcej czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.11.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 a czy mozna prosic o namiary na tych macherow kurka czlowiek znika na pol dnia i powoli sie gubi w watkach Gratulacje zakupu i koniecznie opij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dzięki za gratulki. Autko jak autko, jak pisałam golutkie bez gadżetów, ale klimę i el szybki i radio ma. Więcej jest mi nie potrzebne. Odwiozłam do macherów.. teraz właśnie wróciłam, bo byłam skazana na transport mężowy.. Wiesz Delor.. od nas na Waszą wieś niby niedaleko, ale dojazd byłby kosmiczny... Nawet nie mam pojęcia po ile są bilety i jakie autobusy, więc czekałam na męża coby mnie odebrał... Będę u Was.. znaczy na wsi w przyszłą sobotę najprawdopodobniej... Tak DPSia.. to jest to co namierzałam już chyba z kilka miesięcy i wyczytałam chyba o nim wszystko. Tylko mój "stary" mechanik ganił mnie co ja to kupiłam, a to to, że zagazowany.. on nie lubi gazu... Inni aż się dziwili, że i młode, i mały przebieg i oryginalny przebieg, że zadbane... , tanie w eksploatacji i naprawie, części do zajechania, no i macherów wszędzie... Ja właśnie zła na poprzedniego naszego machera szukałam innych.. i ceny robocizny to prawie połowa różnicy... Markotka.. a do czego Ci ten macher? do oleju, do rozrządu, do wszelakich napraw, czy do blacharki i malowania...? Bo każdy jest inny i w innych markach się specjalizuje... Noo i nie mam kiedy opić... nie mam czasu.. choć wczoraj małego drineczka za działkę Tarci i moje sreberko wypiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Delor... załóż wątek pokaż domek,, pochwal się, żeś sama tymi własnymi ręcami kafle kleiła, urządzała.. I pokarz ogród.. TARcia się o niego już pytała.. a Ona i Ala jest ogrodowa Muszę Wam dziewczyny powiedzieć, że Delor ma baaaardzo ładny dom, ładnie zrobiony , ze smakiem, ma fajne duże przeszklenia. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.11.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 to ile tego szampona wydoilas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 e po szamponie to szybko kac jest:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Cześć dziewczyny i jak tu na odwyk iść jak wy tele piszecie co? Kiedy bym to nadrobiła TARci powiem osobno cześć,bo ona może nie doczytać haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.11.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 no rzeczywiscie smieszne kazdy czasem musi sie zresetowac przeciez a jak okazja byla i wolny dzien to czemu nie:P Oj tam,oj tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 ile tu się dzieje...ale w końcu nadrobiłam zaległości...uff Wiolka gratuluję nowego autka!!! Życzę, aby dobrze się nim jeżdziło i żebyś jak najrzadziej do mechaniora musiała odstawiać Delor, nie daj się długo namawiać...i załóż swoją galerię. Jestem bardzo ciekawa domu i ogrodu. Wiolka tak zachwala,że na pewno jest super ! Tarcia, szampan jest bardzo zdradziecki. Uwielbiam go,ale nigdy nie mieszam z innymi trunkami. Wtedy nie ma kacora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 co racja to racja kurcze, nie mogę patrzeć na moje autko. Chyba nie będę jeżdzić z nim na myjkę, bo jak jest brudne to nie widać ,że pogniecione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts