Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

NO !

Widzisz Delor.. pisz kochana.. dziennik, pogaduchy, zdjęcia, cokolwiek, gdziekolwiek...

...i pokaż ...

I jakie ma ładne żurawki.. takich chyba jeszcze nie mam...

Ale ja to się mało znam...

Dzięki Alunia.. jak wpadnę do TARci, to jak będziesz wolna i będziemy mogli , i nie będziemy przeszkadzać to wpadniemy... zobaczysz na własne oczy, ale, nie są to żadne wodotryski...

To co mi się podoba niestety raz, że droższe, dużo droższe, dwa , że ni lubi gazu... Kupiłabym chętnie fokusa, mazdę, toyotę... noo jest kilka fajnych bryczek i wypaśnych z gadżetami...

Ale ja i z tej jestem zadowolona.

Muszę ją przerejestrować i ubezpieczyć i mogę jeździć do... no nie wiem jak długo... oby długo, bo mąż mówi, że ja samochody zmieniam częściej niż kurtki...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo wolno.. nawet poczytać, pooglądać, pomacać.. może kiedyś...

No...

Ja to w ogóle samochodowa jestem.. w ogrodzie też za pan brat z kosiarką bo ma konie..

Wczoraj jak wpadłam do Malki i jej nadawałam taka .. no co tu dużo mówić.. zadowolona.. a ona tak słucha, słucha., i słucha.. i już tak z politowaniem... Noo Jej to nie kręci.. A ja nie rozumiem, jak to tak, żeby tak nic, a nic... :rolleyes:

TARcia.. kiedyś będziemy miały jeszcze bryki nie z fabryki... zobaczysz...

Jak tak śmigniemy z północy na południe to ino roz...

Arni, to tu to tam, troche udaje mi sie miedzy gym'em, praca a psami poczytac i wlasnie trafilam do Ciebie :-) Ciesze sie ogromnie, ze zmienilas autko! Dla Ciebie niezawodne i pakowne jezdzidelko to podstawa :rolleyes: A to poprzednie, chyba ostatnio za bardzo nadwyrezalo cierpliwosc i porfel bo tylko warsztatu chcialo :bash: Mysle, ze rozstaniecie sie bez zalu :wiggle:

Bezpiecznego i niezawodnego smigania :-)))

A ze zapytam, bo nie wiem czy juz o tym pisalas. Starszak kupil juz cos do przemieszczania? Zima chyba byloby Mu latwiej sie dostac o swicie do pracy? :confused:

BTW Tarcia ma nowa dzialke, Ty autko a ja jeszcze pare tygodni musze poczekac na moje jagodowe i czarne KA :bash::bash::bash:

Ambercia.. turbolot nie nadwyrężał naszego portfela i cierpliwości.. co 10 000km musi iść na przegląd i na wymiany filtrów i regulacje co 20 tysi.. a, że ja sporo jeżdżę to tak jakby co chwilę na warsztacie był... Jest zagazowany i tak jakoś.. + do tego co 15000wymiana filtrów i oleju to tak jakoś się złożyło, że co zajrzałaś to akurat na warsztacie było... znaczy na serwisie... Jak zwał tak zwał...

Kupiłam teraz 2x większe.. znaczy dłuższe i ma dokładnie 2X więcej kucyków pod maską...

Mnie turbolotem po mieście samej dobrze się jeździło, zmieściło się w absolutnie każdą dziurę na parkingu... Ale jak już jechałam z Emilem i z mężem.. to tylko tu u nas.. bo na dalszą trasę się nie nadaje.... Znaczy da się, ale...

Starszak nie ma prawka.. pracuje to niech sam sobie zapłaci... ;) Więc korzysta z komunikacji miejskiej.. Chyba niespecjalnie mu to przeszkadza... bo prawka nie robi.. ale coraz częściej o tym wspomina... Turbolot nie będzie dla niego.... :no:

Ambercia.. jakbyś miała jeszcze kiedyś takie KA.. czy thermomix to ja też.. ale wiem, wiem.. chętnych było by od groma... Kilka tygodni.. cóż to jest...

A zobaczysz.. jakie fajne w użytkowaniu... (chyba, bo ja niekoniecznie kucharką jestem, wiesz.. ja nie lubię gotować... )..

Nieee kolor nie jest obojętny.. dla mnie przynajmniej... Ja nie lubię.. czerwonych samochodów... ;) Ty chyba taki masz... I to tak, że jak szukałam dla siebie to omijałam szerokim łukiem czerwone.. nawet na ofertę nie patrzyłam... Resztę patrzę... Chciałabym awensisa, aurisa, nissany, A6, BMW1 i 3, mazda 3 i 6 .. i kilka by się jeszcze zebrało...

Rozsądek to było to co kupiłam C3 picasso, berlingo, partner, kangur, fokus i mondziak.. Ale te ceny mnie zabijały... No i one żadne dobre do zagazowania...

A ja uparłam się na gaz.. ekonomia...

Wiesz.. w tą sobotę nie będę.. w przyszłą... Jak będę i będę miała czas, a Ty będziesz w domku to kto wie... ;)

A Ty kiedy do mnie wpadniesz?

Kiedy się w moje strony wybierasz albo na jakieś zakupy i tak przy okazji na kilka godzin...