Arnika 15.11.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 NO ! Widzisz Delor.. pisz kochana.. dziennik, pogaduchy, zdjęcia, cokolwiek, gdziekolwiek... ...i pokaż ...I jakie ma ładne żurawki.. takich chyba jeszcze nie mam... Ale ja to się mało znam... Dzięki Alunia.. jak wpadnę do TARci, to jak będziesz wolna i będziemy mogli , i nie będziemy przeszkadzać to wpadniemy... zobaczysz na własne oczy, ale, nie są to żadne wodotryski...To co mi się podoba niestety raz, że droższe, dużo droższe, dwa , że ni lubi gazu... Kupiłabym chętnie fokusa, mazdę, toyotę... noo jest kilka fajnych bryczek i wypaśnych z gadżetami... Ale ja i z tej jestem zadowolona. Muszę ją przerejestrować i ubezpieczyć i mogę jeździć do... no nie wiem jak długo... oby długo, bo mąż mówi, że ja samochody zmieniam częściej niż kurtki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) , Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nooo wolno.. nawet poczytać, pooglądać, pomacać.. może kiedyś... No... Ja to w ogóle samochodowa jestem.. w ogrodzie też za pan brat z kosiarką bo ma konie.. Wczoraj jak wpadłam do Malki i jej nadawałam taka .. no co tu dużo mówić.. zadowolona.. a ona tak słucha, słucha., i słucha.. i już tak z politowaniem... Noo Jej to nie kręci.. A ja nie rozumiem, jak to tak, żeby tak nic, a nic... TARcia.. kiedyś będziemy miały jeszcze bryki nie z fabryki... zobaczysz... Jak tak śmigniemy z północy na południe to ino roz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.11.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A ja jakoś nie mam wymagań co do auta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 TARcia.. ale jak tak pomarzysz, zamówisz.. czyż od razu lepiej się nie poczujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Tarcia, kiedyś sobie kupisz wymarzoną brykę....teraz odkładaj na roślinki do nowego ogrodu;) ja już się żegnaj dzisiaj z wami. Spadam na rehabilitacje i siłkę. Papatki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Autka to fajny temat do gadania, jas człowiek rozumi o co kaman. Owszem, rozumim coraz więcej, ale nie tyle, co Arni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Eee tam... ja tylko lubię jak wciska mnie w fotel jak ruszam.... Moje dziecko też piszczy z radości.. a to jeszcze nie ten model.. choć od turbolota to już odjazd robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.11.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Arnika to ja wczoraj taka bryka jeździłam,ty byś była zachwycona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Noo już dawno pisałam, że lubię jak czuję "wiatr we włosach" i wciskanie w siedzenie... Tylko na motor nie każcie mi się przesiąść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Arni, to tu to tam, troche udaje mi sie miedzy gym'em, praca a psami poczytac i wlasnie trafilam do Ciebie Ciesze sie ogromnie, ze zmienilas autko! Dla Ciebie niezawodne i pakowne jezdzidelko to podstawa A to poprzednie, chyba ostatnio za bardzo nadwyrezalo cierpliwosc i porfel bo tylko warsztatu chcialo Mysle, ze rozstaniecie sie bez zalu Bezpiecznego i niezawodnego smigania )) A ze zapytam, bo nie wiem czy juz o tym pisalas. Starszak kupil juz cos do przemieszczania? Zima chyba byloby Mu latwiej sie dostac o swicie do pracy? BTW Tarcia ma nowa dzialke, Ty autko a ja jeszcze pare tygodni musze poczekac na moje jagodowe i czarne KA :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ambercia.. turbolot nie nadwyrężał naszego portfela i cierpliwości.. co 10 000km musi iść na przegląd i na wymiany filtrów i regulacje co 20 tysi.. a, że ja sporo jeżdżę to tak jakby co chwilę na warsztacie był... Jest zagazowany i tak jakoś.. + do tego co 15000wymiana filtrów i oleju to tak jakoś się złożyło, że co zajrzałaś to akurat na warsztacie było... znaczy na serwisie... Jak zwał tak zwał... Kupiłam teraz 2x większe.. znaczy dłuższe i ma dokładnie 2X więcej kucyków pod maską... Mnie turbolotem po mieście samej dobrze się jeździło, zmieściło się w absolutnie każdą dziurę na parkingu... Ale jak już jechałam z Emilem i z mężem.. to tylko tu u nas.. bo na dalszą trasę się nie nadaje.... Znaczy da się, ale... Starszak nie ma prawka.. pracuje to niech sam sobie zapłaci... Więc korzysta z komunikacji miejskiej.. Chyba niespecjalnie mu to przeszkadza... bo prawka nie robi.. ale coraz częściej o tym wspomina... Turbolot nie będzie dla niego.... Ambercia.. jakbyś miała jeszcze kiedyś takie KA.. czy thermomix to ja też.. ale wiem, wiem.. chętnych było by od groma... Kilka tygodni.. cóż to jest... A zobaczysz.. jakie fajne w użytkowaniu... (chyba, bo ja niekoniecznie kucharką jestem, wiesz.. ja nie lubię gotować... ).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 15.11.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Arnika jak będziesz w sobotę u macherów, to wiesz co.........,a nóż będę w domu. Aleś naplotkowała na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nieee Kochana.. plotkowanie to jest za plecami i ten o którym się mówi nic nie wie.... Ja to naklikałam ofen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 15.11.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ha,ha ty to się umiesz wytłumaczyć A jeśli chodzi o fajne autka, to ja też jestem fanka 4 kółek. Ostatnio moja chcica to nissan yuke baaajka.,kolor obojętny. Jest taki seksowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nieee kolor nie jest obojętny.. dla mnie przynajmniej... Ja nie lubię.. czerwonych samochodów... Ty chyba taki masz... I to tak, że jak szukałam dla siebie to omijałam szerokim łukiem czerwone.. nawet na ofertę nie patrzyłam... Resztę patrzę... Chciałabym awensisa, aurisa, nissany, A6, BMW1 i 3, mazda 3 i 6 .. i kilka by się jeszcze zebrało... Rozsądek to było to co kupiłam C3 picasso, berlingo, partner, kangur, fokus i mondziak.. Ale te ceny mnie zabijały... No i one żadne dobre do zagazowania... A ja uparłam się na gaz.. ekonomia... Wiesz.. w tą sobotę nie będę.. w przyszłą... Jak będę i będę miała czas, a Ty będziesz w domku to kto wie... A Ty kiedy do mnie wpadniesz? Kiedy się w moje strony wybierasz albo na jakieś zakupy i tak przy okazji na kilka godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Wiola ja za to właśnie kocham moje autko co nim ostatnio u Ciebie byłam;) jak ruszyłam raz na światłach to mnie się bratowa z tyłu siedząca pyta jaki mam silnik bo tym jak się wycisła z fotela:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A jakie to? jaki silnik? benzyna diesel? Coś więcej...?]No i Ty chyba masz teraz dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 1,9 diesel 120 koników:rotfl: uwielbiam wciskać gazlol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts