Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Ja też lubię samochody i wcale mi nie jest obojętne czym jeżdżę. Chociaż mam ogromny sentyment do mojego pierwszego własnego samochodu - Forda KA (w starej wersji), który był super jak dla mnie (póki byłam sama).

Uwielbiam wyższe samochody i najchętniej to przesiadłabym się do Volvo XC60, Mazdy CX-7, albo Audi Q7 (bądź Q5). Pomarzyć na razie mogę, ale na pewno sobie kiedyś kupię :D

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia.. grzeszyłabyś, gdybyś powiedziała że masz niefajny.. Twój to jest dopiero wypas.. wynajętego odjazdowy dach :)

I mnie też nie jest obojętne.. niestety... czym jeżdże.. ale jeszcze nie teraz mam wymażoną furkę...

nie twierdzę, że mam teraz niefajny - silnik 2,4 diesel i 185 koników, ale.... lubię wyższe samochody i sobie kiedyś taki sprawię.

dach Wynajętego rzeczywiście bardzo fajny - moje dziewczyny go uwielbiają :D

Niooo ja też ... i Emil też....

Zadał mi pytanie.. dlaczego nie kupiłam takiego samochodu z takim dachem jak Ty miałaś... Mówi dalej, - że obserwował by gwiazdy jakbyśmy takim jeździli i samoloty...

To masz dopiero odjazd... :yes:

A wyższe to i bezpieczniejsze, i na drogi aż tak nie trzeba zwracać uwagę, no i wszystko widzisz...

Niooo ja też ... i Emil też....

Zadał mi pytanie.. dlaczego nie kupiłam takiego samochodu z takim dachem jak Ty miałaś... Mówi dalej, - że obserwował by gwiazdy jakbyśmy takim jeździli i samoloty...

To masz dopiero odjazd... :yes:

A wyższe to i bezpieczniejsze, i na drogi aż tak nie trzeba zwracać uwagę, no i wszystko widzisz...

wcale mu się nie dziwię, że chciałby taki dach, bo to naprawdę super przyjemność i nawet wieczorami można gwiazdy pooglądać :)

Gratuluję następcy turbolota.!! Samochodziara nie jestem, ale marzy mi się terenówka: może być Suzuki, może być Toyota, a nawet Nissan albo Kia, byle wysokie, terenowe - koniecznie w ciemnym kolorze:)

Ale co tam jeździdło - rondo przed domem wyszło super!!!!!

Noo jak nie o autach to o czym...

Jedne lubią temat samochodów, inne jak słyszą to mają odruch wymiotny....

Ja nie znoszę wędek...

Samochody są fajne..

Braza masz racje.. do Ciebie by pasowała terenówka... Wysoka, mocna, w każdą dziurę i błoto wjedzie.. same plusy...

DPSia .. a ja wiem, ze masz.. czarne... i gratulki.. bo masz dużo więcej gadżetów niż ja... Tylko Ty co innego chciałaś, a ja co innego.

Niemniej Twoje też super :(

Cześć Ala :) Co porabiasz?