lidszu 15.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ja też lubię samochody i wcale mi nie jest obojętne czym jeżdżę. Chociaż mam ogromny sentyment do mojego pierwszego własnego samochodu - Forda KA (w starej wersji), który był super jak dla mnie (póki byłam sama). Uwielbiam wyższe samochody i najchętniej to przesiadłabym się do Volvo XC60, Mazdy CX-7, albo Audi Q7 (bądź Q5). Pomarzyć na razie mogę, ale na pewno sobie kiedyś kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 To też fajnie Ja w pasku miałam ponad 180KM po wgraniu nowej mapy, fabrycznie było 140kucyków.. dopiero miał odjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Lidzia.. grzeszyłabyś, gdybyś powiedziała że masz niefajny.. Twój to jest dopiero wypas.. wynajętego odjazdowy dach I mnie też nie jest obojętne.. niestety... czym jeżdże.. ale jeszcze nie teraz mam wymażoną furkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.11.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Lidzia.. grzeszyłabyś, gdybyś powiedziała że masz niefajny.. Twój to jest dopiero wypas.. wynajętego odjazdowy dach I mnie też nie jest obojętne.. niestety... czym jeżdże.. ale jeszcze nie teraz mam wymażoną furkę... nie twierdzę, że mam teraz niefajny - silnik 2,4 diesel i 185 koników, ale.... lubię wyższe samochody i sobie kiedyś taki sprawię. dach Wynajętego rzeczywiście bardzo fajny - moje dziewczyny go uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Niooo ja też ... i Emil też.... Zadał mi pytanie.. dlaczego nie kupiłam takiego samochodu z takim dachem jak Ty miałaś... Mówi dalej, - że obserwował by gwiazdy jakbyśmy takim jeździli i samoloty... To masz dopiero odjazd... A wyższe to i bezpieczniejsze, i na drogi aż tak nie trzeba zwracać uwagę, no i wszystko widzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Niooo ja też ... i Emil też.... Zadał mi pytanie.. dlaczego nie kupiłam takiego samochodu z takim dachem jak Ty miałaś... Mówi dalej, - że obserwował by gwiazdy jakbyśmy takim jeździli i samoloty... To masz dopiero odjazd... A wyższe to i bezpieczniejsze, i na drogi aż tak nie trzeba zwracać uwagę, no i wszystko widzisz... wcale mu się nie dziwię, że chciałby taki dach, bo to naprawdę super przyjemność i nawet wieczorami można gwiazdy pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Gratuluję następcy turbolota.!! Samochodziara nie jestem, ale marzy mi się terenówka: może być Suzuki, może być Toyota, a nawet Nissan albo Kia, byle wysokie, terenowe - koniecznie w ciemnym kolorze:)Ale co tam jeździdło - rondo przed domem wyszło super!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.11.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A te dalej o autach bee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A ja też mam auto - czarne auto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ja pierdziu znowu o samochodach, ja moge jeździć byle czym byle się toczył i miał dach na targ i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 hello:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Noo jak nie o autach to o czym... Jedne lubią temat samochodów, inne jak słyszą to mają odruch wymiotny.... Ja nie znoszę wędek... Samochody są fajne.. Braza masz racje.. do Ciebie by pasowała terenówka... Wysoka, mocna, w każdą dziurę i błoto wjedzie.. same plusy... DPSia .. a ja wiem, ze masz.. czarne... i gratulki.. bo masz dużo więcej gadżetów niż ja... Tylko Ty co innego chciałaś, a ja co innego. Niemniej Twoje też super Cześć Ala Co porabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Widzielisce sprawozdanie w muratorze o akcji dla Nelki? Kurka boje sie, ze sie zacznie ktos niepowolany interesowac zbiorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 w robocie jestem, ale dzisiaj mam względny luz...o dziwo markotko, już na początku naszej akcji tak trochę obawiałam się,żeby jakiś "uprzejmy" nie zrobił pod górkę Nelci. Oby tak nie było .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Noo .... ale.. może....nie... ..widziałam i już napisałam sprostowanie, że nie 16 października tylko listopada... A o nas ani słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 dokladnie tylko Warszawa sprzatala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 nic dodać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nooo tak na przyczepkę... Mało nas było.. więc... Prawie niezauważalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts